07 r6r rataisa kilpipeli


Näytä kaikki kuvat
Hinta:5900.00 EUR


Kuvaus: Haluan jiipeen ärkutosen, joten tästä pitäis eka päästä eroon.

Kaikin puolin siisti, hyväkuntoinen ja hyvin toimiva peli. Sekä rata- että katukatteet todella nätissä kunnossa ja molemmat saa siis mukaan. Muutamia hyväkuntoisia ratakateosia, toinen bensatankki, koneenposkia ym. vara/kulutusosia löytyy myös ja kaikki orkkisosat katillista putkea myöten.
Ajettu noin 25kkm, joista reilu 20 kadulla ja loput keskiryhmän häntäpäässä radalla. Öljyjä vaihdeltu katuhommissa 5000km välein ja ratakäytössä 500km välein. Arvelisin että osin vähän turhaanki.

Keulassa uusi ajamaton andreani piston/shimmikitti, takana WP iskari. Molempiin parit jouset mukaan. Alusta ja Scott ohjausiskari huollettu talvella 2014 ja niillä ei oo sittemmin ajettu ollenkaan.
Micron täysputki, PC3, translogic shifteri, 117hp/60Nm. GBrace koneensuojat, hiilikuitukuoret rungossa ja takahaarukassa, kaatumatapit ihan joka nurkassa. Kliparit, rearsetit, pelit ja rensselit. Näitä on niin paljon että silmiin sattuu enkä varmaan muistais kaikkia vaikka lopun iltaa muistelis. Ei mitään paskaa tai kyläsepän viritelmiä, semmosiin juttuihin en oo itse puuttunu joita en varmasti ole osannut.

Vanteiksi saa valkata joko orkkis mustat tai valkoiseksi pulveroidun PVM etu/orkkis taka-setin. Lähtökohtaisesti olen hommaamassa samanlaista (uuempaa) kilvetöntä tilalle, joten en vältsiin molempia tahtos antaa mukaan ainakaan tuohon hintaan.

Mikäli kiinnostaa, niin puhelimitse tai mailitse kerron mieluusti lisää.

Hinnaksi olen miettinyt noin kuutisen tonnia vähän riippuen mitä tuohon nyt antaa matkaan, jos ihan oikeesti kiinnostaa niin neuvotellaan jotakii.

Yhteyksiä: o44 3737839 / mikkos_ (ät) hotmail.com

Katselut: 3324
Ilmoitus jätetty: 11/09/2014
Aikaa jäljellä: 0 päivää 0 tuntia 0 minuuttia 0 sekuntia

Share

Ilmoittaja: MikkoS
Poissa Poissa
Liittynyt: 01.07.12 - klo:20:37

Lähetä viesti ilmoittajalle
Näytä jäsenen kaikki ilmoitukset
0 Ilmoittajaa ja 1 Vieras katsovat kohdetta.

Kommentit (0)Powered by SMF Classifieds

TinyPortal 1.6.5 © 2005-2020