MP-Rata

RATAKALUSTO => Ajanottolaitteet, ohjelmistot, kamerat => Aiheen aloitti: Sippe - 04.05.14 - klo:15:21

Otsikko: BT-Q1000eX ratapohjat
Kirjoitti: Sippe - 04.05.14 - klo:15:21
Eli tuollaiseen http://racing.qstarz.com/Products/BT-Q1000eX.html olen koettanut löytää rata/karttapohjia. Tuollakin on saatavilla alastaro+ muita mutta *.bin filuna,  QRacing softa vaatii RCN tiedostopäätteen. Mietin jospa jollakulla olis tuollainen ratapohja, tiedän että sellaisen saa itse tehtyä ajamalla sisä- ja ulkolaitaa en kuitenkaan alkanut toisten seassa tätä tekemään. Muistelin RaceCronossa näkyneen ratapohjan, muistinko sitten väärin kun ei tuossa PC 1.45 versiossa se näy vaikka sen latasin?
Otsikko: Vs: BT-Q1000eX ratapohjat
Kirjoitti: jarska - 04.05.14 - klo:16:38
Käviskö nämä (http://www.qstarz.com/Products/compare&improve_share.html) karttapohjat?
Sieltä vaan valittee Finland ja löytyy myöskin RCN.
Otsikko: Vs: BT-Q1000eX ratapohjat
Kirjoitti: Sippe - 04.05.14 - klo:17:07
Käviskö nämä (http://www.qstarz.com/Products/compare&improve_share.html) karttapohjat?
Sieltä vaan valittee Finland ja löytyy myöskin RCN.


En löytänyt tuolta kuin sen .bin päätteisen. Siellä kyllä mainitaan RCN mutta sellaista ei sattunut silmään. Se fin-alas.zip pitää sisällään tuon bin.
Otsikko: Vs: BT-Q1000eX ratapohjat
Kirjoitti: jarska - 04.05.14 - klo:17:22
Joo, oikeessa olet, muistelin väärin.
Olikohan se niin että ku mulla oli se ajanottolaite Qstarz LT-Q6000, jonne pukattiin noita .bin filuja, josta taas ladattiin Qtarzin ohjelmaan ja sitten vasta suolsi halutessaan RCN:ää ulos.
TinyPortal 1.6.5 © 2005-2020