MP-Rata

RR-KILPAILUT => Ulkomaan kisat => Aiheen aloitti: T1mppa - 20.03.12 - klo:09:54

Otsikko: MotoGP 2012
Kirjoitti: T1mppa - 20.03.12 - klo:09:54
http://www.mpmaailma.fi/uutinen/ducatin-motogp-pyora-gp12-esiteltiin (http://www.mpmaailma.fi/uutinen/ducatin-motogp-pyora-gp12-esiteltiin)

Ducati julkaisi vasta nyt uuden pyöränsä. "Osviittaa Ducatin uuden pyörän suorituskyvystä saadaan ensi perjantaina, jolloin MotoGP-luokan viimeiset yhteistestit ennen kauden avausta alkavat Espanjan Jerezissä."

Kyllä jättää todella myöhään pyörän oikean kisakunnon testaamisen!?
Ei kai näitä yleensä näin myöhäiseksi jätetä? Mitä jos pyörä on surkea muihin verrattuna? Ei taida olla paljoa enään tehtävissä.

Outoa  :o
Otsikko: MotoGP 2012
Kirjoitti: Turder - 20.03.12 - klo:10:21
On ne ajaneet jo Sepangissa pariin otteeseen, tai voihan tuossakin olla uusia päivityksiä testeissä nähtyihin pyöriin. Nyt vasta julkaisivat nuo värit, jotka on kyllä niin Tricolore Panigalea kuin olla voi.

Alkuunhan Ducatilla oli ihan uusi pyörä viime kauden jälkeisiin Valencian testeihin nimellä GPzero, joka oli eräänlainen "tutkielma" aiheesta kun siirtyivät hiilikuitumonokokkirungosta perinteiseen alupalkkirunkoon (joka on muuten brittiläisen runkopaja FTR:n tekemä, sama joka tekee mm. Moto2-runkoja). GP12 on sitten tästä saatujen kokemusten perusteella väsätty peli, jolla Ducati on Jerezissä ja Sepangissa ajanut talvitestejä ja aloittaa kauden. "Aloittaa" on tarkoituksella, koska kuitenkin pistävät sen uusiksi vielä :D :D Taitaa Rossin aikana Ducatilla olla jo joku 5 eri runkoversiota ollut. Toki niitä on ollut muillakin, mm. Pedrosalle tehtiin 2010 kai 3-4 eri runkoa, muttei niistä jauhetty mediassa niin paljoa.

ps. Pitäisikö tästä tehdä MotoGP 2012 ketju? Jep, otsikon muutosta tarkoitin jos vain passaa T1mpalle.

Otsikko: MotoGP 2012
Kirjoitti: jarska - 20.03.12 - klo:11:00
Tekase vaan Turder, mä tykkään lukea näistä ja sä tiedät paremmin kuin kuskit ja tallit itte. bowdown_1 :D

Edit: eiku tarkotit varmaan et mä muutan otsikon vai?

Edit2: muutettu otsikot, sorry T1mppa, eihän haitannut?
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Turder - 20.03.12 - klo:11:43
Nelonen Pro näyttää koko kauden. Selostajina on Jukka Töyli ja Matti Kiiveri. Töyli taisi selostella aiemmin Eurosportilla MotoGP:tä ja erinäisiä moottoriurheilusarjoja sekä Superbikea vanhalla Urheilukanavalla. Voipi olla Qatarin iltakisa ihan komean näköinen HD-laadulla cool_gif

MotoGP.comista saa myös videopassia ja taitaa BBC Player vielä toimia MotoGP:n osalta?

Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Teemu Tanila - 20.03.12 - klo:12:43
Mulla oli viime vuonna toi MotoGP.com videopassi käytössä ja olin sen verran tyytyväinen että otin sen myös nyt uusiks koko vuodelle.

Kisat näkyy HD laadulla joka ei tosin mielestäni ihan vastaa 720p tasoa jota mainostetaan mutta on kuitenkin oikein hyvää laatua. Se laatu varmaan hieman vaihtelee yhteyden ja bittivirran mukaan, olisko siinä käytössä joku variable bit rate striimaus tms, en ole tarkemmin perehtynyt.

Hintaan sisältyy myös video arkistot kaikista aikaisemmista kausista joita voi katsella on-demand tyyliin eli koska huvittaa. Lisäksi on paljon kuskien haastatteluja ja kaikenlaisia talli featureita jne. Kisojen selostus päihittää mielestäni nämä kotimaiset viritykset mennen tullen mutta on Lontooksi.

Mulla ei ole kertaakaan palvelu pätkinyt eli tyytyväinen myös toimintavarmuuteen. Aikasemmin mulla oli toi Nelonen Pro tilattuna mutta irtisanoin koko systeemin kun kisalähetystä siirrettiin olisko ollu pari kertaa jonkun kansallisen futis matsin jatkoajan takia tms.

Muutenkin jos asia kiinnostaa enemmän niin toi MotoGP.com systeemi on paljon kattavampi kaikinpuolin.

EDIT: tuli mieleen että esim. läppärin ruudulta tää systeemi on tietty aika nihkee tiirailla mutta itselläni on kone kiinni olkkarin TV:ssä niin homma pelittää aivan samalla tavalla kuin normi TV kanavat katselukokemuksen osalta.

Teemu 
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: T1mppa - 20.03.12 - klo:13:10
Edit2: muutettu otsikot, sorry T1mppa, eihän haitannut?

Ei haittaa. Hyvä vaan.

Kyllä on mukava lueskella Turderin kommentteja. Vaikuttaa siltä, että miehellä on oikeasti mielenkiintoa lajia kohtaan  popcorn_gif
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Turder - 20.03.12 - klo:14:30
Teemulta hyvää infoa MotoGP:n omasta striimistä peukku_1 Tuohan kannattaa laittaa tietokoneelta hdmi-piuhalla telkkuun, tulee kuva ja ääni samalla piuhalla hyvälaatuisena isolle ruudulle.

Kyllähän lajia tulee, ja on tullut, seurattua (samoin kuin Superbiken MM-sarjaa). Viimeinen silaus koukkuun jäämiselle oli viime kesäinen Indianapoliksen reissu, kun pääsi näkemään sirkuksen läheltä ja tapasi henkilöitä ja sisäpiiriläisiä, jotka lajista oikeasti tietävät. Tänä kesänä menen uudelleen Indyn kisoihin ja hommina tällä kertaa erinäiset varikkojutut ja kisapäivänä gridissä oleminen (tarkempaa tietoa tehtävistä pitäisi saada myöhemmin kevään aikana).
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: T1mppa - 20.03.12 - klo:14:45
Tänä kesänä menen uudelleen Indyn kisoihin ja hommina tällä kertaa erinäiset varikkojutut ja kisapäivänä gridissä oleminen (tarkempaa tietoa tehtävistä pitäisi saada myöhemmin kevään aikana).

Ilmeisesti joku duunijuttu? Laita kuvia tänne foorumille reissun jälkeen, jos mahdollista.
Vaikuttaa todella mielenkiintoiselta.  mod_smilie_+1
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Turder - 20.03.12 - klo:15:08
Ihan vapaaehtoisena menen sinne kisajärjestäjälle hommiin. Tuolla on juttua ja joitain kuvia viime vuodelta: http://tuppinurin.blogspot.com/2011/08/lippumieheksi-indyn-motogp-kisoihin-osa_31.html (http://tuppinurin.blogspot.com/2011/08/lippumieheksi-indyn-motogp-kisoihin-osa_31.html)

Kuvia on hankala räpsiä kun niiden ottaminen "virka-aikana" on kielletty, mutta katsotaan mitä saa aikaiseksi. Tallit eivät sanoneet oikeastaan mitään viime vuonna kun meni kisojen päätyttyä varikkobokseihin su-iltana, jolloin purkivat kalustoa ja napsi siellä kuvia. Kunhan ei ilman lupaa koskenut mihinkään eikä pyörinyt jaloissa niin kaikki ok. Repsol Hondalla oltiin ehkä kaikista tiukimpia ja kaikki osat ja pyörät peiteltiin heti uteliailta katseilta ja kameroilta.
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: jarska - 20.03.12 - klo:15:42
Ihan vapaaehtoisena menen sinne kisajärjestäjälle hommiin. Tuolla on juttua ja joitain kuvia viime vuodelta: http://tuppinurin.blogspot.com/2011/08/lippumieheksi-indyn-motogp-kisoihin-osa_31.html (http://tuppinurin.blogspot.com/2011/08/lippumieheksi-indyn-motogp-kisoihin-osa_31.html)

WAU, nyt olen kyllä kateellinen(taas, toinen oli tää Apr..)sulle, hieno rapsa ja puitteet! bowdown_1
Taidan antaa bannia... knuppel_2 :D
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: T1mppa - 20.03.12 - klo:16:36
Mieletön homma Turder! Kiitos valtavasti linkistä blogspot-sivullesi. Kyllä tämä taas nostaa tunnelmaa ja odotuksia uutta GP-kautta odotellessa.  respekt_1 - vielä kerran!

Kun olet siellä lipun ääressä, niin muista vilkuttaa meille tv-katsojille.  :)
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: jarska - 20.03.12 - klo:16:46
Juu ja tässähän tulee kiirus teettää Mp-Radan t-paitoja, olishan se hienoo nähdä telkussa Turderi semmonen päällä. respekt_1
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Turder - 20.03.12 - klo:17:10
Juu ja tässähän tulee kiirus teettää Mp-Radan t-paitoja, olishan se hienoo nähdä telkussa Turderi semmonen päällä. respekt_1

Taitaa suuri yleisö mielummin katsella niitä varikkotyttöjä livenä ja telkkarissa cool_gif Ja meillä on kyllä paidat ihan järjestävän seuran puolesta.
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Turder - 21.03.12 - klo:20:13
Aprilia RSV4:sesta kehitetty CRT-pyörä:

(http://motogpmatters.smugmug.com/MotoGP/2012/Aspar-Launch/i-q5kq2Nx/0/M/Moto-perfil-2-M.jpg)

(http://motogpmatters.smugmug.com/MotoGP/2012/Aspar-Launch/i-bMmT35k/0/L/Moto-perfil-3-L.jpg)

RSV4 on kyllä vähän paremman näköinen.

ART GP12 TECHNICAL SPECIFICATIONS

ENGINE
Aprilia, four-cylinder V (65 degrees), four-stroke, liquid cooling, double camshaft distribution, four valves per cylinder.

CYLINDER CAPACITY
999 CC

MAXIMUM POWER
+ 220 HP

TOP SPEED
+ 330 KM/H

TRANSMISSION
6 speed with alternative ratios available. Oil clutch with anti-stutter tank.

FUEL DELIVERY
Electronic injection via Ride-by-Wire.

ELECTRONICS UNIT
Aprilia Racing ECU.

EXHAUSTS
Arrow

FINAL TRANSMISSION
Cadena - Regina

CHASSIS
ART Aluminium

SUSPENSION
Öhlins 42mm inverted forks and Öhlins rear shock, with preload control, hydraulic brake and extension.

TYRES
Bridgestone

BRAKES
Brembo, double 320mm carbon front discs, with four piston calipers. Individual rear disc with two piston calipers.

WEIGHT
165 KG (sallittu minimipaino 157kg)
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Teemu Tanila - 23.03.12 - klo:19:59
Jerezissä on ajettu viimeisten testien eka päivä:

http://www.motogp.com/en/TestResults/MotoGP+Jerez+Test+2012 (http://www.motogp.com/en/TestResults/MotoGP+Jerez+Test+2012)
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Juha_K - 23.03.12 - klo:20:55
Onneksi ero Proto ja CRT pyörien kesken on tasoittunut ja ART menee jo samaa kyytiä kuin Ducati peukku_1
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Turder - 23.03.12 - klo:21:56
Onneksi ero Proto ja CRT pyörien kesken on tasoittunut ja ART menee jo samaa kyytiä kuin Ducati peukku_1

Oli kyllä hieno testiavaus de Puniet'lta. Kymmenyksen Rossin perässä ??? Vaikka ajoi paljon vähemmän kierroksiakin kuin muut. Mukava seurata mihin tuo ero tuosta muuttuu kun on vielä pari testipäivää jäljellä, Hayden oli kuitenkin hieman nopeampi ja Rossi valitteli tuttuja ongelmia, eli ei tuntoa/luottoa keulaan ja ei voi mennä mutkaan niin kovasti kuin haluaisi. Ongelmat pois ja Rossi menisi heti huomattavasti kovempaa, toisaalta de Puniet'n Aprilia on vielä kehityskaaren alussa, ylipainoinen ja tehoakin saisi olla lisää.

Kierrosajat: http://www.motogp.com/en/TestResults/MotoGP+Jerez+Test+2012 (http://www.motogp.com/en/TestResults/MotoGP+Jerez+Test+2012)

E: yksi mikä kannattaa huomioida on Gresinin CRT eli Pirron aika. Saivat tuon pyörän ajokuntoon joku 2 viikkoa sitten ja silloin ensitesteissä Aragonissa eivät saaneet oikeastaan kunnolla ajettua kylmän ja tuulisen sään vuoksi. Nyt jo CRT-nipun keskivaiheilla, käytännössä uunituoreella pyörällä.
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Turder - 24.03.12 - klo:12:38
Tuolla ison resoluution kuvia uudesta Yamaha M1:stä: http://www.yamaha-racing.com/Racing/motogp/photo/?action=results&page=3&search=photo&year=2012&category=113511&race=&rider=&phototype= (http://www.yamaha-racing.com/Racing/motogp/photo/?action=results&page=3&search=photo&year=2012&category=113511&race=&rider=&phototype=)

Takahaarukan paikan säätösysteemi aika komea.
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: murmela - 24.03.12 - klo:14:26
Tuolla ison resoluution kuvia uudesta Yamaha M1:stä: http://www.yamaha-racing.com/Racing/motogp/photo/?action=results&page=3&search=photo&year=2012&category=113511&race=&rider=&phototype= (http://www.yamaha-racing.com/Racing/motogp/photo/?action=results&page=3&search=photo&year=2012&category=113511&race=&rider=&phototype=)

Takahaarukan paikan säätösysteemi aika komea.

Hähä, pakko pistää "haaste": Etsi yksi virhe kuvasta http://images.yamaha-racing.com/photo/high/P20120322192427783.jpg (http://images.yamaha-racing.com/photo/high/P20120322192427783.jpg)
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Turder - 24.03.12 - klo:15:16
Hähä, pakko pistää "haaste": Etsi yksi virhe kuvasta http://images.yamaha-racing.com/photo/high/P20120322192427783.jpg (http://images.yamaha-racing.com/photo/high/P20120322192427783.jpg)

Ei ole pakollista jarrukahvasuojaa knuppel_2

Etujarrulevy, tai ainakin pyörimissuuntaa osoittava nuoli väärinpäin.
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: JTK - 24.03.12 - klo:19:23
Etusatulan varmistuslangotus unohtunu?
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Turder - 24.03.12 - klo:19:59
Kakkospäivän aikoja: http://www.motogp.com/en/TestResults/MotoGP+Jerez+Test+2012 (http://www.motogp.com/en/TestResults/MotoGP+Jerez+Test+2012)

Satoi melkein koko päivän, lopussa pääsi kokeilemaan kuivalla radalla. Tosin kaikki ei käyneet enää loppupuolella radalla. Eipä oikein jäänyt mitään kuvaa suorituskyvystä kun oli niin vaihtelevat kelit. Pedrosa testasi sadekelissä takavaloa: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/392484_256630797764516_100002527923431_560137_504980172_n.jpg (https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/392484_256630797764516_100002527923431_560137_504980172_n.jpg)
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: murmela - 24.03.12 - klo:20:33
Etujarrulevy, tai ainakin pyörimissuuntaa osoittava nuoli väärinpäin.
Juu, tuota tarkoitin.
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Turder - 29.03.12 - klo:19:40
MotoGP Rewind: Jerez Official Test (http://www.youtube.com/watch?v=SOzWzbKbaIA#noexternalembed-ws)
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: jarska - 30.03.12 - klo:10:26
Mä maksoin TV-Viihteen Nelospro-paketista elokuun loppuun saakka ja pari päivää sitten tipahti kirje, jossa luki et kyseinen firma lopettaa huhtikuun loppuun mennessä toimintansa.
Ei auttanut kuin ottaa Plus-Tv:ltä joku tarjouspaketti, saas nähdä palauttaako TV-viihde rahoja. knuppel_2
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Turder - 02.04.12 - klo:21:08
Pedrosa pidätetty liittyen johonkin huvijahdin ajamiseen oikeuttavien ajokorttikokeiden ostoon/viranomaislahjontaan: http://motogp-update.blogspot.com/2012/04/dani-pedrosa-among-those-arrested-for.html (http://motogp-update.blogspot.com/2012/04/dani-pedrosa-among-those-arrested-for.html)  reps_1 Kuulin tuosta huhua myöhään eilen illalla, mutta olin satavarma, että aprillipila, mutta näyttäisi sittenkin olevan totta.
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Juha_K - 05.04.12 - klo:21:09
Kuinkahan paljon CRT laitteet antaa tehossa tasoitusta protoille? Järjestään 20km/h jää huipuissa ja osa enemmänkin.
Vai onko siinä muutakin mukana, eli eivät pääse niin hyvin mutkasta ulos ja jarrumerkki on aikaisemmin?
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Turder - 06.04.12 - klo:08:07
Luulisin, että jarruissa ovat melko tasaväkisiä protojen kanssa. Varmasti myös elektroniikassa häviävät, joten ulostulossa ovat hitaampia ja sitten ei paukut vaan riitä suoralla. de Puniet sanoi tuon jo testeissä, että tehoa saisi olla lisää ja parempi elektroniikka, ajettavuus muuten on ok.

Moto3:ssa KTM näyttäisi olevan nopein suoralla, kuten oli jo testeissä. Honda on vähän kirinyt ilmeisesti uudella moottoriversiollaan, koska ero on noinkin pieni. Valenciassa lyhyellä suoralla erot oli jotain 8kmh, nyt enää vain 3-6kmh.
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Turder - 07.04.12 - klo:08:46
Hyvä juttu perjantain tapahtumista, ja varsinkin Crutchlow'lta mielenkiintoisia kommentteja kisataktiikoista: http://motomatters.com/node/5576?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:%20MotoGPMatters%20(MotoMatters (http://motomatters.com/node/5576?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:%20MotoGPMatters%20(MotoMatters)
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Juha_K - 07.04.12 - klo:18:22
Karsee pörinä Moto3 mopoissa  ass_1

Onneksi pääsin viime kesänä nauttimaan kunnon äänistä peukku_1

Assen 2011 Ajo (http://www.youtube.com/watch?v=NOmpQxJTgaM#ws)

Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Nitrous - 07.04.12 - klo:18:45
Kyllähän veti Ajo hienosti aika-ajoissa.  bowdown_1
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: murmela - 07.04.12 - klo:19:39
1   11   Sandro CORTESE   GER   Red Bull KTM Ajo   KTM   222.6   2'08.188   
2   25   Maverick VIÑALES   SPA   Blusens Avintia   FTR Honda   216.2   2'08.204   0.016 / 0.016
3   96   Louis ROSSI   FRA   Racing Team Germany   FTR Honda   215.3   2'08.303   0.115 / 0.099
4   39   Luis SALOM   SPA   RW Racing GP   Kalex KTM   214.6   2'08.566   0.378 / 0.263
5   31   Niklas AJO   FIN   TT Motion Events Racing   KTM   222.2   2'08.734   0.546 / 0.168
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Turder - 07.04.12 - klo:20:04
Hienosti lähti Nikiltä kausi käyntiin peukku_1 Nyt vaan malttia kisaan bowdown_1
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: murmela - 07.04.12 - klo:20:10
1   12   Thomas LUTHI   SWI   Interwetten-Paddock   Suter   271.8   2'00.187   
2   93   Marc MARQUEZ   SPA   Team CatalunyaCaixa Repsol   Suter   270.3   2'00.259   0.072 / 0.072
3   29   Andrea IANNONE   ITA   Speed Master   Speed Up   276.2   2'00.296   0.109 / 0.037
4   40   Pol ESPARGARO   SPA   Pons 40 HP Tuenti   Kalex   274.8   2'00.597   0.410 / 0.301
5   63   Mike DI MEGLIO   FRA   S/Master Speed Up   Speed Up   277.0   2'00.625   0.438 / 0.028
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: murmela - 07.04.12 - klo:20:47
Hähä, noi brittieurosportin hemmot on kyl loistavii hehkuttamaan. *mopo varikolla/kuski lähössä radalle* "Oooh, ihan uus takarengas, EXELLENT!"  :)
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: poutis - 07.04.12 - klo:21:00
Joo,todella eläytyy hommaan respekt_1  Ajo veti kyllä hyvin täytyy myöntää.
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Raaseri - 07.04.12 - klo:21:01
Hähä, noi brittieurosportin hemmot on kyl loistavii hehkuttamaan. *mopo varikolla/kuski lähössä radalle* "Oooh, ihan uus takarengas, EXELLENT!"  :)

Jos näkyy SBK saman läpi, en maksa toista kuukautta maksullista. Ihan f**king syvältä se suomisepostus kun vertaa näihin.
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Juha_K - 07.04.12 - klo:21:42
Näinköhän Randy olisi päässyt ihan Rossin kantaan jos ei olisi vetänyt päälleen ???

Sanokaas kuinka tämä chatter oikein ilmenee kun ajetaan oikeasti kovaa, täristää vai mitenkä? Honda kuljettajat tuntuvat kärsivän siitä aika paljon. Stoner ei ollut ollenkaan tyytyväinen ja Pedrosa ajoi nopeimman aikansa kovemmalla takarenkaalla.
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Turder - 08.04.12 - klo:10:42
Qatar - Honda OnBoard (http://www.youtube.com/watch?v=WYoWnb75VyY#ws)

Qatar - Yamaha OnBoard (http://www.youtube.com/watch?v=1REPxXQqG4c#ws)

Ylempi video Hondasta (ilmeisesti Stonerin kyydistä kun leikkaa noin paljoa sisäkurveista) ja alempi Yamahasta. Aika hyvin näkyy se ero, jonka Hondan nopea vaihteisto tuo. Yamaha alkaa elämään aina kun pykältää isommalle kallistuksissa, varsinkin nopeassa vasurissa tuon näkee hyvin (videolla n. 1.23 jälkeen). Honda menee aika eleettömästi.
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Nitrous - 08.04.12 - klo:11:17
^Toi on kyllä mielenkiintonen juttu, että miks muut tallit ei oo ottanu vastaavaa vaihteistoo käyttöön. Tuo Hondan laatikkon on käsittääkseni Zeroshift-puljun seamless-shift-laatikko, joka on ymmärtääkseni kenen vain hankittavissa. Tietenkin voi olla mahdollista, että Honda maksaa siitä, etteivät nuo myy laatikkoa muille. Tosin ei tuon vaihteiston kopiominenkaan ole mikään mahdoton ajatus. Käsittääkseni patentoitua teknologiaa saa kyllä käyttää protoissa kunhan ei yritä sillä rahallista voittoo tehdä.
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: jarska - 08.04.12 - klo:11:48
Hyviä vertailupätkiä Turder shakehands_1... Yammun meno oli kyllä levottomampaa...liekkö vaan kamera löysällä. innocent_1
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Turder - 08.04.12 - klo:12:30
Nitrouksen kommenttiin sen verran, että en tiedä onko Hondalla juurikin Zeroshiftin laatikko (tai sen kopio), sellainen kuva on jäänyt, että se olisi Hondan omaa kehitystä (toki idea voi olla ulkopuolinen). HRC:llä on ihan omat mekaanikot tuolle laatikolle ja kukaan muu ei niiden kanssa työskentele. Tästä oli juttua Sepangin testeissä kun Pedrosalle sattui se konerikko (tai niin sanottiin, että koneessa oli vikaa) ja Honda löi varikolla ovet kiinni ja kaikki muut pois pl. nuo vaihteistomekaanikot. Tuota sitten spekuloitiin, että oliko vika sittenkin laatikossa ja eivät halua siitä mitään tietoa julkisuuteen.

Ducati kehitteli myös omansa jo viime vuonna, muttei ilmeisesti niin hyvä kuin Hondalla. Tuossa vielä Ducatilla ajettu kierros:

Qatar - Ducati OnBoard (http://www.youtube.com/watch?v=rmwOPFmJ8vw#ws)
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Nitrous - 08.04.12 - klo:20:00
Sanokaas kuinka tämä chatter oikein ilmenee kun ajetaan oikeasti kovaa, täristää vai mitenkä?

Mun ymmärtääkseni täristää/hakkaa käsille, mikä ymmärrettävästi haittaa tuntumaa. Mulla oli yks Dunlopin etunen alla kesällä, joka rupes hakkaamaan käsille ihan hulluna reilummassa kallistuksessa. Katuajelussa ja keskiryhmän seassa körötellessä ei mitään ongelmaa, mutta reilussa kallistuksessa ravisti niin, että oli pakko ottaa alta pois. Tuntuma oli lähinnä sellanen, että etunen tekee sellasta muutaman sentin pomppua ~1Hz taajuudella.
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: jarska - 08.04.12 - klo:21:12
Jopas oli kiihkeetä kilvanajoo Markeesin ja Lytin välillä, oliko tuo nyt sitten kiilaamista vai ei...ehkä oli mut mä kyl tykkään Marquezin tyylistä ajaa. hesse_yahoo oops_2 ;D
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Nitrous - 08.04.12 - klo:21:25
Jopas oli kiihkeetä kilvanajoo Markeesin ja Lytin välillä, oliko tuo nyt sitten kiilaamista vai ei...ehkä oli mut mä kyl tykkään Marquezin tyylistä ajaa. hesse_yahoo oops_2 ;D

Jos oisin Luthi niin olisin varmaan käyny vääntämässä Markeesin nokan niskan taakse heti kisan jälkeen.
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Raaseri - 08.04.12 - klo:21:51
Jopas oli kiihkeetä kilvanajoo Markeesin ja Lytin välillä, oliko tuo nyt sitten kiilaamista vai ei...ehkä oli mut mä kyl tykkään Marquezin tyylistä ajaa. hesse_yahoo oops_2 ;D

Jos oisin Luthi niin olisin varmaan käyny vääntämässä Markeesin nokan niskan taakse heti kisan jälkeen.

Ohan toi nykysäännöillä harmaalla alueella. Mutta minusta sitä oikeaa kilvanajoa, eikä herrasmies meesäensineikusäeikumenevaan mamoilua. Ja Marc oli rehdisti puoltoista metriä edellä.
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: murmela - 08.04.12 - klo:22:52
Moto2:ssa oli taas todella loistavaa vääntöö koko kisan ajan.

MotoGP:ssä tuttuun tapaan kaks kierrosta vääntöö, ja loput tylsää jonossa ajeluu.
Ainoo loistava asia koko GP-kisassa oli noi brittiselostajien hehkutukset.  :)
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Nitrous - 08.04.12 - klo:22:53
Jopas oli kiihkeetä kilvanajoo Markeesin ja Lytin välillä, oliko tuo nyt sitten kiilaamista vai ei...ehkä oli mut mä kyl tykkään Marquezin tyylistä ajaa. hesse_yahoo oops_2 ;D

Jos oisin Luthi niin olisin varmaan käyny vääntämässä Markeesin nokan niskan taakse heti kisan jälkeen.

Ohan toi nykysäännöillä harmaalla alueella. Mutta minusta sitä oikeaa kilvanajoa, eikä herrasmies meesäensineikusäeikumenevaan mamoilua. Ja Marc oli rehdisti puoltoista metriä edellä.

Tuo on kyllä ihan sinänsä totta, eikä toi liike ollu ees pahimmasta päästä kun miettii viime vuosia. Esim. Rossi on esittäny aika paljon röyhkeempiäkin liikkeitä, mutta en kyllä yhtään ihmettele, että Luthi kävi vähän lämpösenä.

MotoGP näyttää olevan taas kaikkein tylsin luokka seurata varsinkin kun keulilla näyttää olevan mun kaks inhokkikuskia. Toivotaan, että Pedrosa onnistuu kauden mittaan pesemään tuon Stoner-Lorenzo kaksikon totaalisesti. Lisäks toivon, että tää on kauden eka ja vika voitto Lorenzolle.
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: jarska - 08.04.12 - klo:23:16
Mistä tuo Stonerin takarenkaan loppuminen oli kiinni, ajotyylistä, eri rengasvalinta kuin tallikaverilla vai jotain muuta?...noku kiinnostaa. ;D
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Teemu Tanila - 08.04.12 - klo:23:20
Mistä tuo Stonerin takarenkaan loppuminen oli kiinni, ajotyylistä, eri rengasvalinta kuin tallikaverilla vai jotain muuta?...noku kiinnostaa. ;D

Onhan Stonerilla agressiivinen ajotyyli joka varmaan verottaa rengasta enemmän kuin esim. Lorenzon pehmeä ajotyyli, mutta varsinaiseksi ongelmaksi Stoner sanoi pressitilaisuudessa oikean käden arm pumpin/puutumisen.

Teemu
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Turder - 09.04.12 - klo:09:53
Rossin kommentteja: http://www.autosport.com/news/report.php/id/98678 (http://www.autosport.com/news/report.php/id/98678) Nuo puheet luovuttamisesta ja muusta ass_1

Viime vuonna Qatarissa Rossi hävisi voittajalla 16 sekuntia, nyt 33.  Ei varmasti ihan paras kauden avaus, kun viime kausi meni huonosti ja nyt odottivat parempaa, varsinkin Jerezin testien jälkeen. Mutta totuus oli aika karu kisassa.

Edwards laittoi CRT:llään Spiesin tiukoille. Tosin Spiesillä oli kaatoja alla ja ilmeisesti tuo kisapyöräkin oli saanut damagea eikä ollut ihan 100% kunnossa. Eikä CRT:t muutenkaan jäänyt tolkuttomasti, eikä ketään varvattu kierroksella. Odottelin kyllä de Puniet'lta parempaa suoritusta.

Renkaathan ovat pehmeämmät tänä vuonna, hieman sama kun Formula Ykkösissä mentiin Bridgestonesta Pirelliin. Nyt uudet Bridgestonet ovat pehmeämpiä rungoltaan ja seoksiltaan, eli eivät kestä niin pitkään. Crutchlow kertoi minusta aika hyvin noista renkaista siinä motomattersin jutussa.

Marquez'lta härski ohitus ja minusta näytti, että tahallaan sulki oven ja pakotti Luthin ulos. Sanoisin silti, että kisatilanne ja odotellaan Luthin vastaiskua knuppel_2

Piti streameiltä väijyä kisat ja kyllähän British Eurosportin Toby Moody, Julian Ryder ja Neil Spalding on aika kova trio. Moody&Ryder hehkuttaa ja Spaldingilla on hyvää sisäpiiri- ja tekniikkatietoa. Oli juhlaa kun Moody&Ryder + Randy Mamola oli takavuosina normi Eurosportilla. Taisi silloin kisat tulla suomeksi mutta usein aika-ajoja ja harjoituksia näytettiin enkkuselostuksella. Just hyvä kun saivat rauhassa turinoida tekniikasta ja muusta harkkojen aikana. peukku_1
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: JMH - 09.04.12 - klo:10:16
Brittiläiseltä Eurosportilta tuli itsekin katseltua. Harmi, että netti vittuili Moto2:n ratkaisuiden aikana. MotoGP taas on kaivanut hautaa itselleen jo pitkään. Kohta tehdään sellainen ennätys, että kiihkeämpiä voittokamppailuja käydään tuolla vormuloiden puolella  reps_1.

Kuskien puolesta olisi mahdollista saada 35 pyörää lähtöruutuun kahden ja puolen sekunnin sisään. Eri asia, miten säännöt sen mahdollistaa. No katsotaan, mihin nuo jokkispyörät (CRT) vie tätä lajia.
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: jarska - 09.04.12 - klo:10:21
Ihan f**king syvältä se suomisepostus kun vertaa näihin.

Pariinki otteeseen nelosprööllä nää suomiselostajat kertoi, et Jerezissä se kausi  vasta oikeesti alkaa...Qatarissa kun on likainen rata, aavikon keskellä ja hiekkaakin radalla...siis täh :o :o..voiko tuo muka pitää paikkansa, siis tuo radan kunto?
Eikös se ole kuitenki "eristetty" keinonurmella tai jollain, ettei hiekkaa pääse radalle?
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Raaseri - 09.04.12 - klo:10:32
Rossin kommentteja: http://www.autosport.com/news/report.php/id/98678 (http://www.autosport.com/news/report.php/id/98678) Nuo puheet luovuttamisesta ja muusta ass_1


Olet kyllä oikeassa. 2v sitten ihmettelin että mistä Rossi saa kaivettua motivaatiota ottaa ne riskit mitä tämän lajin mestaruus vaatii. 9 kertaa voittanut kaiken ja talous on varmaan sillä tolalla ettei ole pakko tehdä mitään.

Mun arvaus on että nyt ollaan mukavuusalueella. Tiedetään miltä täydellinen mopo tuntuu ja kun ei tunnu siltä, ei enää itse veny rajojen yli. Kaikkien aikojen mestari silti ja syvä kumarrus. Mutta Rossin aikakausi taitaa olla ohi.

Stonerilla taas tuskaisaa ilmetta ja fysiikkahuolia heti kun ei ole ykkönen. En ole ikinä ymmärtänyt miten noin kova kuski on samalla niin hauras. Monena kautena luhistuu kuin korttitalo, sitten kun natsaa, niin voittaa kaiken ja kaikki.

CRT:stä voi olla montaa mieltä, mutta ei ne tätä lajia mielenkiintoisammaksi tehneet. Nyt ruudussa on 12 mopoa + täyteluokka, kun viime kauten oli kuitenkin 17 mopoa jolla periaatteellinen mahdollisuus voittaa. Moto2 on onnistunut luokka, mahtavaa kilvanajoa valoista lipulle ja Moto3 näyttää liki samalta.
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Nitrous - 09.04.12 - klo:11:05
Ihan f**king syvältä se suomisepostus kun vertaa näihin.

Pariinki otteeseen nelosprööllä nää suomiselostajat kertoi, et Jerezissä se kausi  vasta oikeesti alkaa...Qatarissa kun on likainen rata, aavikon keskellä ja hiekkaakin radalla...siis täh :o :o..voiko tuo muka pitää paikkansa, siis tuo radan kunto?
Eikös se ole kuitenki "eristetty" keinonurmella tai jollain, ettei hiekkaa pääse radalle?

Kyllähän tuolla hiekka pölisee heti kun siirrytään ajolinjalta jonkin verran sivuun. Jonkin verran putsautuu ajojen aikana, mutta tuuli tuo koko ajan uutta hiekkaa tilalle.
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: nopea57 - 09.04.12 - klo:16:49
Tietenkin hiekka-aavikolla hiekka siirtyy paikasta toiseen. Ihme että noinkin hyvin pysyy ajettavassa kunnossa tuo rata. Vaikka liukkautta mainostettiin, niin kovin vähän kisoissa oli tapahtumia sen vuoksi. Kokonaisuutena melko viihdyttävä gp.
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: VilleR - 09.04.12 - klo:19:46
Huvitti eilen kun puhuivat tuosta että "kausi" alkaisi vasta seuraavasta osakilpailusta.

Olosuhteiden ollessa kohtuulliset ja kaikille tasapuoliset niin en ymmärrä mikseivät pidä Qataria kisana siinä missä muitakin. Liukkaus hiekasta johtuen tuntu olevan ainakin kaatojen valossa melko vähäistä näin amatöörin silmillä katsottuna. 

Pisteitä ne on Qatarinkin pisteet kun kauden lopussa katsotaan kenellä niitä on eniten  confused_thinking

Loppuun vielä lainaus Spiesin twitterissä viitaten lopputulokseen
"That's what happens when u ride a bike that's been crashed twice"  :-X
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: murmela - 09.04.12 - klo:20:17
Loppuun vielä lainaus Spiesin twitterissä viitaten lopputulokseen
"That's what happens when u ride a bike that's been crashed twice"  :-X
Tarkottaen mitä lopputulosta?
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: VilleR - 09.04.12 - klo:20:25
Loppuun vielä lainaus Spiesin twitterissä viitaten lopputulokseen
"That's what happens when u ride a bike that's been crashed twice"  :-X
Tarkottaen mitä lopputulosta?

Oman kisasuorituksensa.
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: jarska - 10.04.12 - klo:12:30
Rossin kommentteja: http://www.autosport.com/news/report.php/id/98678 (http://www.autosport.com/news/report.php/id/98678) Nuo puheet luovuttamisesta ja muusta ass_1


Olet kyllä oikeassa. 2v sitten ihmettelin että mistä Rossi saa kaivettua motivaatiota ottaa ne riskit mitä tämän lajin mestaruus vaatii. 9 kertaa voittanut kaiken ja talous on varmaan sillä tolalla ettei ole pakko tehdä mitään.

Mun arvaus on että nyt ollaan mukavuusalueella. Tiedetään miltä täydellinen mopo tuntuu ja kun ei tunnu siltä, ei enää itse veny rajojen yli. Kaikkien aikojen mestari silti ja syvä kumarrus. Mutta Rossin aikakausi taitaa olla ohi.


”Sinun tukenasi ja takanasi on edelleen miljoonia ihmisiä.”
Johon vastaus tuli toiselta taholta salamannopeasti:
”Niin, mutta heistä 11 on sinun edelläsi!” ;D
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Skylark - 10.04.12 - klo:23:33
Loppuun vielä lainaus Spiesin twitterissä viitaten lopputulokseen
"That's what happens when u ride a bike that's been crashed twice"  :-X
Tarkottaen mitä lopputulosta?
Tossa näkee 23sek kohdalla aika hyvin Spiesin ongelmia.
Qatar - Yamaha in Action (http://www.youtube.com/watch?v=4cVfHqIo8TU#ws)
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Teemu Tanila - 12.04.12 - klo:20:41
http://motomatters.com/interview/2012/04/12/casey_stoner_explains_how_to_slide_a_mot.html (http://motomatters.com/interview/2012/04/12/casey_stoner_explains_how_to_slide_a_mot.html)
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: rranta - 13.04.12 - klo:06:14
http://motomatters.com/interview/2012/04/12/casey_stoner_explains_how_to_slide_a_mot.html (http://motomatters.com/interview/2012/04/12/casey_stoner_explains_how_to_slide_a_mot.html)
Jotenki tekstistä paistaa tuo ero tavallisiin kuolevaisiin ja luistattaa pyörää ja olla nopeampi - aika pysäyttävä ajatus. Huh huh on ne karuja äijiä. Ollaan Stonerista tai Lorenzosta tai muista persoonana mitä mieltä tahansa on noitten kaverien taitotaso aika uskomaton.
Mikähän noita siltakiven renkaita vaivaa. Aika uskomatonta chatterinkiä oli joissain pyörissä ja joittenki lausuntojen mukaan se ilmaantui yhtäkkiä johonki settiin. Kukaan oikein kommentoinu vaan eikö se sitten renkaista johdu? Yllättäin uus eturengas onkin tulossa.
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: carbon - 13.04.12 - klo:06:33
The key to sliding a bike was confidence, Stoner told us. "It's basically about confidence going into the corner, knowing exactly what you're doing, what the bike's doing and then having the will to either go into the corner harder or get on the gas harder to try and break the rear."

      Tuo sana " confidence " on varmasti se joka taviksilta puuttuu !? Se varmasti tarkoittaa monia vuosia ja tuhansia ratakierroksia että sen pyörän käyttäytymisen oppii.
Taitaa siihen kuulua muutama sata kaatumistakin.
Varmasti tälläkin foorumilla suurin osa menis lujempaa " with more confidence " jos joku muu maksais nuo mopot !
Ja sitten kun siitä ajamisesta vielä maksettaisiin. Meikäläinen maksaa 60e kun menee ajamaan + muut
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Turder - 13.04.12 - klo:11:07
Tuo sana " confidence " on varmasti se joka taviksilta puuttuu !? Se varmasti tarkoittaa monia vuosia ja tuhansia ratakierroksia että sen pyörän käyttäytymisen oppii.
Taitaa siihen kuulua muutama sata kaatumistakin.
Varmasti tälläkin foorumilla suurin osa menis lujempaa " with more confidence " jos joku muu maksais nuo mopot!

Sanoisin, että ollaan asian ytimessä. Colin Edwards sanoi joskus nuoruusvuosistaan WSB:ssä kun hävisi Fogartylle joka vuosi jotenkin näin. "Ekana vuonna treenasin fyysisesti hulluna -> hävisin reilusti. Toisena vuonna otin rennommin, vietin aikaa perheen kanssa ja olin henkisesti parempi -> hävisin enää niukasti"  :) Loppukommentti oli vielä "it's in your head".

Toki tuohon henkiseen puoleen vaikuttaa se, että voi unohtaa kalustotappiot ja muut arkielämän jutut, jotka vaivaa harrastajia kun omasta pussista menee kaikki.

Muutenkin tuossa Stonerin haastiksessa paistaa läpi se luonnonlahjakkuus kun ei osaa selittää sitä, tai sen selittäminen on vaikeaa sellaiselle, jolla sitä taitoa tai kykyä ei ole.

Tuli mieleen tuosta ajomäärästä, että nyt alkukesästä tulee Monacossa myyntiin mm. Stonerin ja Rossin Ducateja ja niillä oli ajettu joitain tuhansia kilsoja, olikohan Stonerin alkukauden 2010 pyörässä pitkälti yli 4 tonnia. Eli yhden kauden puolikkaan aikana (testikieltojen aikaan vielä) tuollakin pyörällä on Casey porannut karkeasti tuhat kierrosta jos keskimääräinen kierros on reilut 4km. Sieltähän se tuntuma toistojen kautta löytyy, kai? confused_thinking
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Turder - 18.04.12 - klo:19:10
After the Flag: Qatar 2012 (http://www.youtube.com/watch?v=uif6voS7Up0#noexternalembed-ws)
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Turder - 28.04.12 - klo:16:07
Olipa hieno aika-ajo Jerezissä. Lopulta kuivalla kelillä pääsivät ajamaan. Lorenzo ja Pedrosa paukutteli P1:stä koko ajan vuorotellen kun rata nopeutui jatkuvasti. Lopulta Lorenzo nopein ja Dani kakkonen. Hayden yllätti ja oli kolmas, Rossi sen sijaan 13. Problem doctor? knuppel_2

RdP paras CRT ja kymmenes, takana muutama Ducati :-X
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Turder - 29.04.12 - klo:21:37
Ihan hyvät karkelot oli. Pysyi MotoGP:ssäkin tiukkana loppuun asti. Luulin että Lorenzo pelaa ja kyttäsi viimeisille kiekoille ohitusta, mutta Stoner nosti vauhtia ja nykäs pienen eron viimeisillä kahdella kiekalla. Crutchlow on kova, nytkin haastoi Pedrosan ihan tosissaan. Kovin tasonnosto tälle kaudelle tässä luokassa. Hayden rimpuili alussa kärkiporukassa, sitten renkaat loppui ja hyytyi sinne normaaleille sijoille, oli kuitenkin Rossia nopeampi. RdP roikkui pitkään Ducatien ja Spiesin imussa, mutta tekninen vika lopulta aiheutti keskeytyksen. Spies on ihan yössä, mitähän tällä kertaa oli pielessä confused_thinking

Moto2 tunnetusti kunnon vääntöä, sade sitten pilasi sen. Kallio oli ihan hyvässä vauhdissa, mutta lipsahti kerran hiekalle ja pari sijaa meni siihen. Ajoi kuitenkin kärkiryhmän kiinni ennen sitä, eli vauhti oli ok.

Moto3:ssa Fenatin näytös, veti jonkun puolen minuutin eron muihin. Hankalat olosuhteet ja paljon kaatoja. Niklas Ajo kaatui ja ilmeisesti tönäisi ratavirkailijan nurin tms. ja sai ajokiellon (heh) ensi viikonlopun Estorillin kisaan. Ei ole kyllä mitään mainittu Nikin sivuilla tai facebookissa vielä, mutta twitteristä moni varikkotoimittaja on tuosta puhunut ja heidän mukaan päätös asiasta on tehty. Tiedä sitten miten menee valitusprosessit ja muut...?
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: nopea57 - 30.04.12 - klo:08:49
Jep, ilman sadekeliä olisi ollut tiukat väännöt. Kallionkin kyyti olisi ollut kiva nähdä kuivalla.
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Turder - 06.05.12 - klo:10:02
Ivan Silva eilen aika-ajoissa:
Recovery Rattrapage Ivan Silva Estoril 5 5 12 Moto GP (http://www.youtube.com/watch?v=TIk2Q43i_zU#ws)

Aika jännä juttu kun Estorillissa järjestäjät myi lippuja tolkuttoman halvalla. Oliko halvimmat liput 5€ ja 20€ sai jonkun ok-tasoisen viikonloppulipun. British Eurosportilla puhuivat, että jo eilen oli loppuunmyyty. Siitä voisi Kummola ottaa mallia.
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Juha_K - 06.05.12 - klo:11:45
^Eurosportin kommentaattorit puhuivat, että Estorilissa on aina vähiten katsojia (Euroopassa) ja jos ne halusi lopettaa kisaisännöinin täysillä katsomoilla.  :-\

Jonkun olisi pitänyt kertoa Stonerille, että aika-ajot oli eilen :D

Aamun lämmittelyt:
1.    Casey Stoner    AUS   Repsol Honda (RC213V)    1m   36.795s   
2.    Dani Pedrosa    ESP   Repsol Honda (RC213V)    1m   37.593s   
3.    Andrea Dovizioso    ITA   Monster Yamaha Tech3 (YZR-M1)    1m   37.658s   
4.    Jorge Lorenzo    ESP   Yamaha Factory Racing (YZR-M1)    1m   37.686s   

Aika-ajo:
1.    Casey Stoner    AUS   Repsol Honda (RC213V)    1m   37.188s   
2.    Dani Pedrosa    ESP   Repsol Honda (RC213V)    1m   37.201s   
3.    Cal Crutchlow    GBR   Monster Yamaha Tech3 (YZR-M1)    1m   37.289s   
4.    Jorge Lorenzo    ESP   Yamaha Factory Racing (YZR-M1)    1m   37.466s   

Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Turder - 06.05.12 - klo:19:09
Cortese nappasi Moto3:ssa voiton. Olipahan hieno viimeinen kierros. Samalla avausvoitto Aki Ajon kipparoimalle KTM:n tehdastiimille peukku_1 peukku_1
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Turder - 09.05.12 - klo:15:13
Chris Vermeulen tuuraa Colin Edwardsia Le Mansissa: http://www.motogp.com/en/news/2012/vermeulen+with+forward+at+Le+Mans+race (http://www.motogp.com/en/news/2012/vermeulen+with+forward+at+Le+Mans+race)
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Teemu Tanila - 17.05.12 - klo:19:13
Stoner laittaa pillit pussiin:

http://www.motogp.com/en/news/2012/Casey%20retirement (http://www.motogp.com/en/news/2012/Casey%20retirement)
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Raaseri - 21.05.12 - klo:13:36
Eilen ei tullut kisoja katsottua, harmittaa, Mikalla ilmeisesti hyvä kisa ja Valekin sai taluteltua Ducatin hopealle.

Täytyy sanoa etten ole hämmästynyt Stonerin päätöksestä. Aiemmin jo kirjoitin että ihmettelen miten niin kova kuski on samalla niin hauras. Kaikki joko onnistuu tai sitten mikään ei onnistu. Arvostan kyllä lahjakkuutta, mutta en silti koe kovaksi menetykseksi. Aina jos on joutunut oikeasti taistelemaan sijoituksesta, valittaa muiden ajotyylistä tms jälkeenpäin. Yleensä vielä häviää kaksintaistelun. Katsojan roolista juuri se mano a mano on lajin suola ja sokeri.

Kaikki kunnia Stonerille, mutta uskon kyllä että laji ei hänen mukanaan lässähdä. Kunpa vain saisivat jotenkin sen 25 suht samanveroista laitetta viivalle, kyllä niille kuskit löytyy...

Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Teemu Tanila - 21.05.12 - klo:22:20
Mua kyllä harmittaa Stonerin poistuminen viivalta. Kaveri tosiaan rutisee hieman liikaa omaan makuun ja se toiseksi jääminen tuntuu olevan tosi kova paikka sille, sortuu sitten välillä sellaseen valitukseen.

Mutta miehen ajotapa on kohtuu viihdyttävää ja ehkä ainutlaatuistakin katseltavaa. Ihan siitä syystä miestä on pakko hieman fanittaa. Etenkin tapa jolla se vei Ducatia joissain kisoissa oli kyllä aivan käsittämätöntä.

Mutta elämä ja MotoGP:kin jatkuu. Kuten yleensäkin niin ei ne hommat yhteen mieheen kaadu. Rossin arvo koko sarjalle on tosin kyllä aikamoinen, saa nähdä miten MotoGP:n taloudelle käy kun Rossi siirtyy muualle.

Teemu
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Raaseri - 21.05.12 - klo:22:56
Tuosta ei voi olla eri mieltä. Stoner vie laitteita käsittämättömällä luotolla hyvänä päivänään. Jos niitä hyviä päiviä olisi ollut tasaisemmin ja rutinat pois + kaksintaisteluissa kovuutta, taistelisi kakkospaikasta omassa kuskilistassa.

Olin yllättynyt myös Rossin ilmoituksesta jatkaa useampi kausi. Tulee väkisin mieleen että onko mies maksettu hiipumaan pois, jottei jää liian isoa aukkoa? Tuskin sentään, mutta miten ihmeessa tuo jannu jaksaa kerätä itsensä edelleen taisteluihin? Ei kylläkään samalla intensiteetillä kuin ennen, mutta silti uskomaton jätkä. Eilinen ilmaisvideo motogp.comissa oli ihan kiva pätkä. Itellä vaikuttaa tietty kun olin kerran ko herran/tiimin vieraana ja olin ihan ihmeissäni miten hän otti koko viikonlopun huomioon jotain mr noboby kisakuskeja Suomesta.

Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Turder - 22.05.12 - klo:11:14
Stonerhan valitteli parin viime kauden aikana, että kuskit kitisee liikaa mediassa toisten tekemisistä, ja itsekin kyllä siihen sortui. Se on totta, että viihdyttävin kuski peruskatsojalle Stoner ei ole, koska ajelee niitä paalulta voittoon kisoja, joista kisainssi tykkää.

Minusta Stoner on ollut kuitenkin aika johdonmukainen kommenttiensa suhteen ja myönsi, että lajista on tullut (ja enemmänkin on tulossa) sellainen, joka ei häntä enää kiinnosta. Siihen sitten päälle mestaruudet, perhetilanne, elämä reissun päällä jostain 14-vuotiaasta asti jne. niin eikähän ne perustelut tuosta löydy. Lisäksi hän sanoi nyt Le Mansissa, että halusi tehdä ilmoituksen ajoissa, jotta Hondallakin on aikaa etsiä toinen kuski (toki tuonkin olisi voinut ilmoittaa Hondalle kulissien takana privaatisti ja esim. julkinen ilmoitus myöhemmin).

Silti Stonerin merkityksen sarjalle huomasi karusti kun Rossi ajoi toiseksi. Kukaan ei puhunut enää Stonerin lähdöstä sen jälkeen kun sunnuntain kisa oli ohi.
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Juha_K - 24.05.12 - klo:16:06
Jaa, pitäiskö mopoon hankkia Brembon jarrut, kun ne ei ton enempää maksa. :-X

Vastaa lainaamalla
The Monster Yamaha Tech 3 team has not purchased the latest equipment, but Crutchlow's team-mate Andrea Dovizioso has apparently chosen to pay for the brakes himself.

Crutchlow's mechanic Steve Blackburn (@steveblackburn1) estimates the cost at around €60,000 for the whole season

http://www.crash.net/motogp/news/180030/1/stoner_to_crutchlow_i_still_use_the_old_brakes.html (http://www.crash.net/motogp/news/180030/1/stoner_to_crutchlow_i_still_use_the_old_brakes.html)
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Turder - 01.06.12 - klo:13:45
Viikonloppuna Barcelonassa, tuossa esimakua vapaista harjoituksista:

(http://photos.motogp.com/2012/06/01/01caseystoner,motogp_0_original.jpg)

 bike_leaning
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: app - 02.06.12 - klo:14:12
Paras kuva mitä olen koskaan nähnyt. Kyynärpää kanttarissa, ja ei muutenkaan liiemmin pelivaraa missään kohtaa.
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Turder - 02.06.12 - klo:19:49
Hauska oli tänään aika-ajon pressissä kun Stoner nosti käsivarret pöydälle niin kyynärpää oli ihan kulunut bowdown_1

Lisäksi oli todella upeita super slowmotion pätkiä pitkin lähetystä. Niin ja Moto2:ssa, olikohan Espargarolla, lenteli kipinät kun kyynärpään titaanipala otti kanttariin kiinni.

Ei mennyt suomalaisilla ihan putkeen. Lähtöruudut parinkympin tienoilla >:(
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Turder - 04.06.12 - klo:11:40
Arthur Sissis: Presenting Red Bull KTM AJO Motorsport Team 2012 (http://www.youtube.com/watch?v=4PW2ZVyEOy0#ws)
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: nopea57 - 07.06.12 - klo:09:26
Aijajaiii...
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Turder - 07.06.12 - klo:11:02
^Tuostahan kisan tuomaristo antoi kisan jälkeen Marcille minuutin penaltin, jonka sitten FIM perui. Ihme säätöä.
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Juha_K - 12.06.12 - klo:12:05
Jorge jatkaa Pianolla vielä pari kautta. Voisi luulla, että Dani jatkaa Hondalla, mutta kuka on toinen kuljettaja, näinköhän Rossi palaisi? Marquez saanee täyden tehdaspyörän, vaikkakin ajaa satelliitti teamissä.
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Turder - 12.06.12 - klo:14:23
Jorge jatkaa Pianolla vielä pari kautta. Voisi luulla, että Dani jatkaa Hondalla, mutta kuka on toinen kuljettaja, näinköhän Rossi palaisi? Marquez saanee täyden tehdaspyörän, vaikkakin ajaa satelliitti teamissä.

Lorenzo oli nyt ensimmäinen katsottu kortti, joten mielenkiinto on lähinnä Hondalla. Siihen on tarjolla ainakin Pedrosa, Marquez ja Rossi. Pedrosankin soppari päättyy tähän kauteen. Repsol vaatii espanjalaisen kuskin, joten rookie-sääntö on nyt avain jatkospekulointiin. Jos sääntö kumotaan niin satavarmasti Marquez Repsolilla 2013. Pedrosa on nyt ollu vuosia mukana ja ei näytä olevan mestaruusmiehiä, joten Honda voi dumpata hänet, mutta Pedrosa on ollut koko uran Hondalla, ja sellaista ei unohdeta HRC:llä. Marquez on pidemmän aikavälin projekti, joten hän tuskin tuonee mestaruutta ainakaan heti. Rossi on sellainen kaksipiippuinen miekka, jos voittaisi Hondalla mestaruuden niin ihan jumala mutta jos feilaa, niin paha kasvojen menetys Hondalle, joka epätoivoisena palkkasi vanhan kuskin, joka vielä haukkui Hondaa. Muita vaihtoehtoja ei oikeastaan ole, koska en usko, että Honda lähtisi tuomaan jotain muuta "b-luokan" miestä tehdastalliin. Kyllä Repsol-pyörällä pitää ajaa mestaruudesta ja haastaa/voittaa Lorenzo ja Yamaha. Siihen ei kovin moni nyt pysty.

Mielenkiintoista....
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Hese - 12.06.12 - klo:21:32
Pedrosa signataan HRC:lle vuoden tai max. kahden sopparilla. Sillä välin Marquez laitetaan Hondan satelliittitalliin kasvamaan korkoa ja odottamaan Danin lopetuspäätöstä.

Rossin paluuseen HRC:lle en jaksa uskoa. Jos/kun Marquezia ei saada tehdastalliin, niin Bautista tai Bradl kiinnitetään vuoden sopparilla?
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Reisi - 20.06.12 - klo:00:41
Ei tarvii ennustajan lahjoja, jotta arvaisi, kuka ajaa HRC:llä ensi kaudella:
- MotoGP set to scrap rookie rule - (http://uk.eurosport.yahoo.com/news/motogp-set-scrap-rookie-rule-154652455.html;_ylt=Atxc.9JJ0Q3VRnG_y8CWgvve8JF4;_ylu=X3oDMTNxamhpMXNrBG1pdANGZWF0dXJlZCBNZWdhdHJvbgRwa2cDMTZmODQ4M2QtMWYyZi0zYzg3LWJjZmEtMjVmNzFlMGQ0NzVjBHBvcwMxBHNlYwNtZWdhdHJvbgR2ZXIDMzZiMjM4OTAtYmEzOC0xMWUxLTk1YmQtMmIxMGJhYjcwZWZi;_ylg=X3oDMTF2MTVlNmtiBGludGwDZ2IEbGFuZwNlbi1nYgRwc3RhaWQDBHBzdGNhdANtb3RvcnNwb3J0fG1vdG9ncARwdANzZWN0aW9ucw--;_ylv=3)
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Turder - 29.06.12 - klo:15:21
Niklas Ajo toiseen riviin Moto3 aika-ajoissa.

Kisathan on sitten Assenissa perinteisesti lauantaina.
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Turder - 01.07.12 - klo:09:30
Ei oo jarska ainoa, jolla on ollut pieniä rengashuolia Bridgestonen kanssa:

(http://i77.photobucket.com/albums/j69/yooperbikemike/valchunks.jpg)

 innocent_1
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Juha_K - 01.07.12 - klo:09:47
En sitten nähnyt väärin, kun tohtori kurvasi varikolle. Pikaisella vilkaisulla näytti, että renkaasta puuttui kämmenen kokoinen pala, mutta en ollut varma. :D
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: jarska - 01.07.12 - klo:12:32
Ei oo jarska ainoa, jolla on ollut pieniä rengashuolia Bridgestonen kanssa: innocent_1

Bridgen tarttis pysäyttää ne leipomiskoneet ja miettiä mikä meni Tunlopin pinnoituksessa vikaan.
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Raaseri - 01.07.12 - klo:12:41
Moto3sessa oli mieletön kisa. Ei pystynyt edes istumaan kun sitä katsoi. Suosittelen katsomaan jos jostain uusinta tulee.
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Turder - 02.07.12 - klo:13:27
Spiesillä puuttui myös takarenkaasta palasia, ei kuitenkaan noin isoja kuin Rossilla.

Tuossa aika hyvä screenshotti Moto3-kisasta. Ajon tiimin Cortese ja Kent osui yhteen siinä nopeassa vasurissa ennen viimeistä shikaania. Kent ei tuossa kaatunut, ja samalla jäi uskomattoman leveä ja pitkä musta rantu eturenkaasta kanttikiveen: https://twitter.com/DannyKent52/status/219071949761028096/photo/1

Moto3 oli kyllä jännittävin kisa vuosiin.

Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: app - 08.07.12 - klo:12:25
Nelonen Pro 1: Äsken startti, ja Mika Kallio 2. sijalla alussa. 27 kierrosta jäljellä nyt.
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: app - 08.07.12 - klo:12:35
10 kierrosta ajettu, ja Margues, Iannone, ja Mika kärjessä omassa ryhmässään. Kalliolle justiinsa nopein kierros.
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: app - 08.07.12 - klo:12:37
Iannone kaatui, Mika kakkosena. Takaa ajoi yksi kärkikaksikon kiinni.
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: app - 08.07.12 - klo:12:43
15 kierrosta ajettu, ja kärkikolmikko karannut muilta. Mika seuraa Marguesia tiukasti. Edellisellä kierroksella nopein näistä.
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: app - 08.07.12 - klo:12:51
8 kierrosta jäljellä, ja Mika kolmantena. Edelleen nippu kasassa.
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: app - 08.07.12 - klo:12:59
Mika kakkoseksi. Kolme kierrosta jäljellä!
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: app - 08.07.12 - klo:13:03
Maalissa 2. sija!!! per**le!
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Wper - 08.07.12 - klo:13:50
Maalissa 2. sija!!! per**le!
onpa tosiaanki mahtava homma!
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Twini - 09.07.12 - klo:01:57
Upee kisa Mikalta, mut olis varmaan päässy haastaan Marquezin voitosta, jos ei se hölmö deangelis ois tullu eteen puolustaan.
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: app - 09.07.12 - klo:09:45
Upee kisa Mikalta, mut olis varmaan päässy haastaan Marquezin voitosta, jos ei se hölmö deangelis ois tullu eteen puolustaan.

Toisaalta Marguez lähti aivan omille teilleen muutama kierros ennen ruutulippua. Ei ollut Mikalla mitään mahdollisuuksia vastata. "Renkaat loppu..."
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Turder - 12.07.12 - klo:11:54
http://www.motogp.com/en/news/2012/pedrosa+and+marquez+to+race+together+in+Repsol+Honda

Dani ja Marc Repsolille.

Rossilla siis vaihtoehtoina ensi kaudeksi enää Ducati, tehdas-Yammu Lorenzon kanssa (epäilen) ja satelliittipyörät. Eiköhän tuo Ducatille jää viime aikaisten huhujen mukaan kun Ducatin ostanut Audi kai panostaa huolella MotoGP-projektiin.
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Juha_K - 03.08.12 - klo:23:20
Joko Rossilla on nimet paperissa Pianon kanssa?
http://motomatters.com/news/2012/08/03/valentino_rossi_spotted_at_yamaha_s_euro.html

Vastaa lainaamalla
The Italian was spotted at Yamaha Motor Europe's headquarters at Schiphol-Rijk, an industrial estate next to Amsterdam's Schiphol airport, by former racer Niall Mackenzie, who was visiting the Yamaha HQ while negotiating a deal for his younger son Tarran to race in Superstock next season. The Scotsman posted the sighting - naming only a 'well-known Italian' wearing 'a big smile on his face'
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: mako - 04.08.12 - klo:00:36
mitä jäisi ducatille sen jälkeen ? mistä uusi stoner joka voisi ne enää pelastaa  ?
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: eri-ernesti - 04.08.12 - klo:07:04
Stouneriku menis viä vuodes dusatille näyttämään, että kyllä tääkin kulkee. Se ois kyllä niin saa****an komeeta.
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Juha_K - 04.08.12 - klo:08:15
Stouneriku menis viä vuodes dusatille näyttämään, että kyllä tääkin kulkee. Se ois kyllä niin saa****an komeeta.

Tää olisi kyllä aivan loistavaa. Eikös Rossi ja Burgess ollut sitä mieltä, että Ducatista saadaan ajettava puolessa minuutissa ???
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Turder - 04.08.12 - klo:11:09
Stoner voisi tulla ensi kaudella villillä kortilla Phillip Islandin kisaan Ducatilla ja korjata voiton. Olisi ehkäpä eeppisin tarina tälle lajille ikinä.

Mutta on tuo Rossin merkitys lajille suuri. Pelkkä siirtohuhu on ollut kovin aihe jo viikkoja ja kaikki (vielä) pelkkää huhua. Uskomatonta miten joku voi vetää tuollaisen huomion.
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: mako - 04.08.12 - klo:12:06
onhan se käsittämätöntä ku kaveri lähtee kisaan jostain 10 ruudusta ja silti suurin hässäkkä on siinä hänen ympärillä .laguna secassa ku oli joku ducatin iso päällysmiäs paikalla niin rossi cruisailee siellä ja lopuks heittää vielä pyörän rengasvalliin et kiitti nyt riitti.harmittaa vaan ducatin  tulevaisuuden kilpailukyvyn puolesta että hommasta ei vaan  tule mitään.perinteet on liian vahvat ja kuitenkin kaupallinen menestys varmaankin perustuu niihin perinteisiin.stonerin kropan käyttö ja ajolinjat on nyt vaan niin täydellisiä tollasiin vaikeisiin voima pyöriin .
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: app - 06.08.12 - klo:08:14
Kyllä Ducati pintansa pitää. Jos ei heti ens vuonna kärkeen yllä, niin sitten myöhemmin. Onhan tuota aaltoliikettä ollut jo kymmeniä vuosia kaikilla merkeillä. Eikös tuossa MotoGb-mopossa ole perinteinen neloskone?. Vai mikä se on, kun en tiedä?
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: tonibergholm - 06.08.12 - klo:10:44
Eikös tuossa MotoGb-mopossa ole perinteinen neloskone?. Vai mikä se on, kun en tiedä?

V4

http://en.wikipedia.org/wiki/Ducati_Desmosedici#GP12
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: poutis - 18.08.12 - klo:20:15
Welho talouksissa näkyy HD kanavat nyt ilmaiseksi. Moto3 aika-ajot meneillään mut Faubel nurin
ja punainen lippu.Toivottavasti selviää pienillä vaurioilla kun oli aika voltit confused_thinking
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Raaseri - 19.08.12 - klo:21:59
Olipahan kisa. Kuninkuusluokka tarjoili lähdöstä ruutulipulle saman verran jännitystä kuin jos oli katsellut maalin kuivumista.
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Turder - 23.08.12 - klo:20:32
Indystä raporttia: http://tuppinurin.blogspot.fi/2012/08/red-bull-indianapolis-gp-2012.html
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Turder - 17.10.12 - klo:14:12
Kuinka noustaan ensimmäisellä kierroksella:

bowdown_1 on se kova. Näyttäis olevan loputon luotto pitoon mutkiin sisäänmentäessä confused_thinking
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Juha_K - 26.10.12 - klo:12:52
Aika huvittavaa kun veljekset ajaa liki samoja aikoja harkoissa, vaikka toinen ajaa MotoGP luokassa.  ;D
15   41   Aleix ESPARGARO   SPA   Power Electronics Aspar   ART   317.7   1'34.479
1   40   Pol ESPARGARO   SPA   Tuenti Movil HP 40   Kalex   280.6   1'34.578
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: raukkis - 28.10.12 - klo:08:09
Mistähän ja miten netin syövereistä näkyisi stonerin "jäähyväiskisa"?
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: eri-ernesti - 28.10.12 - klo:08:36
Mistähän ja miten netin syövereistä näkyisi stonerin "jäähyväiskisa"?
Ite kattelen tuolla hdtv playerilla nuo motokeepeet ja vormulat aina.
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Turder - 29.10.12 - klo:11:20
Stonerilta ihan miehekästä dominointia viime vuosina Phillip Islandilla. Kuudes voitto putkeen ja ajetusta 162 kierroksesta johtanut 160. knuppel_2
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Turder - 30.10.12 - klo:14:25
Stoner sladissa sisäkanttarin päällä:
http://www.youtube.com/watch?v=Nu7HM-8kBoM

kohta Dorna kuitenkin tuon poistaa...
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Turder - 31.10.12 - klo:10:44
Tuosta Stonerin suorituksesta vielä, että on omien sanojensa mukaan "almost flat out in 5th gear" tuossa kolmosmutkassa, joka siis nimettiin hänen mukaansa. Lueskelin joitain paikallaolleidein kommentteja ja Stonerin vauhti on ihan eri tasolla kuin muilla tuossa kohtaa rataa. Ok, aussien kommentteja joten voi olla kotiinpäinvetoa mutta silti.
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: JiiPee66 - 31.10.12 - klo:17:43
 
Tuosta Stonerin suorituksesta vielä, että on omien sanojensa mukaan "almost flat out in 5th gear" tuossa kolmosmutkassa, joka siis nimettiin hänen mukaansa. Lueskelin joitain paikallaolleidein kommentteja ja Stonerin vauhti on ihan eri tasolla kuin muilla tuossa kohtaa rataa. Ok, aussien kommentteja joten voi olla kotiinpäinvetoa mutta silti.

Harmi että lopettaa, oli ainoa nykykuski joka pystyi viemään Ducatiakin(luisussa) palkintosijoille.  respekt_1
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Juha_K - 05.11.12 - klo:19:03
http://www.youtube.com/watch?v=ZjErMKSXQus
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: poutis - 06.11.12 - klo:20:34
Eipä ollu kauaa näkyvillä ass_1
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Juha_K - 08.11.12 - klo:22:19
Eipä ollu kauaa näkyvillä ass_1

http://v.youku.com/v_show/id_XNDY5MDA0MzM2.html

Tuolta löytyy vielä.
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Turder - 12.11.12 - klo:12:46
http://www.photo.gp/2012/MotoGP-2012-18-Valencia/26412063_NGxW5N#!i=2210177726&k=V4CqXNS
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: Raaseri - 12.11.12 - klo:13:11
http://www.photo.gp/2012/MotoGP-2012-18-Valencia/26412063_NGxW5N#!i=2210177726&k=V4CqXNS

Onpa kuvaaja ollut hyvin hollilla. Lorenzomaista ylimielisyyttä oli jo pari edeltävää ohitusta. Onneksi tuossa lähti käsistä jo pari metriä CRT:n takana ollessa, sitä syyttelyä ja itkemistä olisi taas kukaan jaksanut jos olisi ollut ns ohitustilanne. Tietysti propsit siitä että ajaa voitosta vaikka mestaruus oli jo pokattu. Silti melkein luulen että vaikka olisi ollut jäitä hatussa kierroksella ohitettavien kanssa kapealla kuivalla ajolinjalla, olisi kisa voitosta ratkaistu ajamalla.
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: jarska - 12.11.12 - klo:13:28
http://www.photo.gp/2012/MotoGP-2012-18-Valencia/26412063_NGxW5N#!i=2210177726&k=V4CqXNS

Pahalta näytti kun tuli melkeenpä niskoilleen alas, aika hyvä tuuri kun ei loukannut itteensä.
Otsikko: Vs: MotoGP 2012
Kirjoitti: porari - 14.11.12 - klo:22:49
Poetry in Motion.. Vaikka tämä ei tähän topiikkin aiheeltaan mene niin laitanpa näytille. voi olla vanha kala mutta silmäkarkkia silti. Jos ei muuta niin ohjausiskarit toimii.

Vastaa lainaamalla
http://www.youtube.com/watch?v=Ph0SjLC_lqk

a
TinyPortal 1.6.5 © 2005-2020