MP-Rata

MP-RATA => Varikolla => Aiheen aloitti: PrivateeR - 08.01.20 - klo:17:02

Otsikko: Moottoripyörän rahtaaminen ulkomaille
Kirjoitti: PrivateeR - 08.01.20 - klo:17:02
Kävi mielessä sellainen ajatus, että jos jollakin ihmeen kaupalla kesän lopussa on ylimääräistä rahaa tilillä, ni tekis mieli käydä jossai pidemmällä ulkomailla oman kilpurin kanssa ajamassa. Sepang kävi ihan ensimmäisenä mielessä ku siel on ennenki piipahtanu Formulaa testaamassa.
Onko kellään kokemuksia moottoripyörän ja varikkokaluston kuskaamisesta rahtina ulkomaille? En siis kaipaa nyt sellasia vastauksia, että "peräkärryssä on menny a:sta b:hen" koska peräkärryt ei onnistu pitkiin etäisyyksiin.
Eli minkä palvelun kautta olette rahdanneet ja paljonko se kustantaa, tartteeko jotain ylimääräisiä vakuutuksia jne jne.

Kiitos!
Otsikko: Vs: Moottoripyörän rahtaaminen ulkomaille
Kirjoitti: santerik - 09.01.20 - klo:21:09
Koska kukaan ei vuorokaudessa ole vastannut asiaan niin otan vapauden vastata asian vierestä:

Jos oma pyörä ei ole välttämättömyys niin ainakin ducati ja pemari järjestää ratapäiviä vuokrapyörillä. Jos päivän/pari haluaa ajaa niin nuo on varmaan ihan kustannustehokkaitakin vaihtoehtoja. Muostaakseni Raaseri tuollaisella oli ja jollain foorumilla kovasti kehui. Itseä kiinnostelisi kovin, mutta aika ja raha ja muut vässyköiden selitykset. (https://www.ducati.com/ww/en/experience/ducati-riding-experience/riding-courses/racetrack-academy)

Slowriderillä lienee tietoa oman pyörän kuskaamisesta Espanjaan.
Otsikko: Vs: Moottoripyörän rahtaaminen ulkomaille
Kirjoitti: PrivateeR - 10.01.20 - klo:16:11
Kiitos vastauksesta, mutta nimenomaan oman pyörän vieminen on erittäin olennainen asia. Jos ei olisi, ni esim. Sepangissa vuokrataan kyykkyjä ja myydään ratarenkaita jne... Mutta sehän tässä se suurin arvoitus onkin se kustannus. Kyllä täälläki varmaan löytyy joku joka on kilpatiimin tms kanssa pyöriä kuskannut rahdilla... ainaki luulisin :)
TinyPortal 1.6.5 © 2005-2020