MP-Rata

RADAT => Kymiring => Aiheen aloitti: PrivateeR - 08.02.20 - klo:18:07

Otsikko: Testipäivän varaaminen ennen SM-kisoja?
Kirjoitti: PrivateeR - 08.02.20 - klo:18:07
Kun nyt suurella todennäköisyydellä ei ole järkättyä ratapäivää tulossa ennen Kymiringin SM-kisoja, ni aattelin että jos tänne nyt vaikka laittais alustavan kyselyn siitä, että oisko miten monella kiinnostusta vuokrata Kymiringiltä yks testipäivä yksityisesti Toukokuun lopussa? Toki jokainen maksaa sitte summasta tasasumman muiden kanssa.
Pitäisi varmaankin olla arkipäivä jolloin se tulis vähä edullisemmaksi. Jos halukkaita ilmoittautuu ni laitan tähä OP:hen sit vaik nimilistan.
Otsikko: Vs: Testipäivän varaaminen ennen SM-kisoja?
Kirjoitti: Nitrous - 09.02.20 - klo:02:06
Tällä hetkellä ratayhtiö ei kai ota varauksia toukokuulle, koska varaavat sen vielä radan ja fasiliteettien rakentamiseen, joten aika hätäseen joutuu radan kisoihin opettelemaan. Tosin onhan siellä perjantaina kisojen alla treenipäivä, mutta aika vähän siinä on aikaa hieroa jos sattuu käymään niin, että rengas ja/tai alusta ei toimi ihan optimisti. Tuo Kymin pinta vaikuttaa hyvin samalta kuin se Alastaron toka uus pinta, eli on aika tiivistä asvalttia. Viime syksynä, kun pääsi sen parikymmentä kiekkaa siellä kokeilemaan, oli varuiksi alla MS4, mutta se ei oikein ainakaan noilla alustan säädöillä toiminut. Rengas ei käytännössä tehnyt yhtään töitä ja pito oli aika heikko. Luultavasti vaimennuksia reilusti avaamalla olisi saanut renkaan toimimaan paremmin, mutta vesisade sotki enemmät kokeilut. MS2 saattas toimia paremmin.
TinyPortal 1.6.5 © 2005-2020