MP-Rata

TAPAHTUMAT => Ratakurssit & Koulutukset => Aiheen aloitti: Coo - 10.09.20 - klo:15:29

Otsikko: K/VR Academy valmennukset vuodelle 2021
Kirjoitti: Coo - 10.09.20 - klo:15:29
Ilmoitamme tulevista K/VR valmennuksista koskien kautta 2021 tässä ketjussa ja näihin liittyvät kysymykset ja keskustelun voi osoittaa myös tänne. Homma jatkuu pitkälti kuten ennen, mutta valmennuspäiviin tehdään hiukan uudistuksia ja ajokauden ulkopuolinen tarjonta lisääntyy merkittävästi.

------------------------

K/VR Academy jäsenyydet

Tarjoamme kokonaisvaltaista tukea lajiin eri hintaisten ja sisältöisten jäsenyyksien muodossa. Jos tukea lajiin haluaa yhtään kattavammin meidän suunnalta, jäsenyydet ovat kustannustehokkain tapa tähän. Jäsenyyksissä on mukana kattavasti pyörän tekniikkaan ja ajamisen teoriaan liittyvää valmennusta sekä nyt myös aina ajovalmennusta. Lue lisää valmennuspaketeista täältä: https://pyykkilauta.fi/valmennuspaketit-kvr/ (https://pyykkilauta.fi/valmennuspaketit-kvr/)


Muut palvelut ja ajokauden ulkopuoliset valmennuspäivät

Mikäli haluaa kohdennetumpaa tukea eri aihealueisiin, apua löytyy erillistuotteiden muodossa mm. ostallistumalla ajokauden ulkopuolisiin verkkovalmennuksiin tai kesän ajovalmennuksiin erillislipuilla. Ajokauden ulkopuolisissa valmennuspäivissä mennään läpi ajamisen teoriaa ja pyörän tekniikkaa laajasti (lue lisää verkkovalmennusten aihepiireistä täältä (http://"https://pyykkilauta.fi/wp-content/uploads/2020/09/KVR-Academy-2021–-verkkovalmennukset.pdf")). Lisäksi on tarjolla mm. fysiikkavalmennusohjelmia ja videopohjaisia ajopalautteita etävalmennuksiin.


K/VR Academy ajovalmennukset

Kesäkaudella ajovalmennukset jatkuvat tuttuun tapaan. Valmennukset tulevat myyntiin kesän lähestyessä verkkokauppaan. Tarkoitus on jatkaa valmennuksia edelleen mahdollisuuksien mukaan Orgin, MP-tuen ja MC Muoviluodin päivillä.
- Valmennukset soveltuvat kaiken tasoisille kuskeille aivan aloittelijoista kokeneisiin kisakuskeihin. Valmennus sovitetaan kuskikohtaisesti lähtötason mukaisesti oikeisiin kehityskohteisiin.
- Kalustolle ei käytännössä ole muita vaatimuksia kuin, että pyörässä on asennettuna riittävän laadukas kuskin ajoa takaa kuvaava kamera siten että kuskin tekeminen näkyy hyvin.

--------------------------


Jäsenyydet ja yksittäisliput voi ostaa suoraan verkkokaupasta: https://pyykkilauta.fi/kauppa (https://pyykkilauta.fi/kauppa)

Yhteydenotot kannattaa tehdä suoraan sähköpostiin roope.kylmakoski@pyykkilauta.fi

(Seuraa K/VR valmennuksia Facebookissa (http://"https://www.facebook.com/KVR-valmennukset-118851363249056/") ja pysy helposti ajan tasalla tulevasta)
TinyPortal 1.6.5 © 2005-2020