MP-Rata

RATAKALUSTO => Ajanottolaitteet, ohjelmistot, kamerat => Aiheen aloitti: jarska - 05.02.12 - klo:08:29

Otsikko: Qstarz LT-Q6000
Kirjoitti: jarska - 05.02.12 - klo:08:29
Aika mielenkiintoinen laite myös tämä uusi LT-Q6000 (http://www.qstarz.com/news/news-20111021.html). tongue_2

Otsikko: Vs: Qstarz LT-Q6000
Kirjoitti: Grandi67 - 05.02.12 - klo:08:41
No ei kun ostamaan :)

http://www.ebay.co.uk/itm/Qstarz-2-4-LCD-LT-Q6000-MX-10Hz-GPS-Data-Logger-Racing-Lap-Timer-Motorbike-/390383178609?pt=UK_CE_GPS_Accessories_Software_ET&hash=item5ae4a69371#ht_4129wt_1114 (http://www.ebay.co.uk/itm/Qstarz-2-4-LCD-LT-Q6000-MX-10Hz-GPS-Data-Logger-Racing-Lap-Timer-Motorbike-/390383178609?pt=UK_CE_GPS_Accessories_Software_ET&hash=item5ae4a69371#ht_4129wt_1114)

Mielenkiinnolla odotan,paljonko tohon mahtuu dataa. Omistamani Qstarzin dataloggeri kun täyttyy aika äkkiä ja se on 5Hz mokkula.Toi sentään työntää tuplasti dataa muistiin.

No perhana sentään.Täähän on Suomessa halvempi....mitä vv..... jumpie_1

http://www.storm-motor.fi/mp-tarvikkeet-ja-yleisosat/yleisosat/sahkoosat/ajanottolaitteet/qstarz-lt-q6000-gps-laptimer-varinaytolla/ (http://www.storm-motor.fi/mp-tarvikkeet-ja-yleisosat/yleisosat/sahkoosat/ajanottolaitteet/qstarz-lt-q6000-gps-laptimer-varinaytolla/)
Otsikko: Vs: Qstarz LT-Q6000
Kirjoitti: jarska - 05.02.12 - klo:08:51
Katoppas vaan, en arvannu edes googlettaa et olis jo Suomessakin myynnissä, eikä edes pahan hintainen, tänks Grandi67. hesse_yahoo



Edit: näytön väri kertoo punaisella jos kierrosaika oli edellistä hitaampi ja vihreellä jos nopeempi...mulla ainakin kasvaa sarvi päähän jos tuo on näkösällä telineessä kun kiertää rataa. :D
Otsikko: Vs: Qstarz LT-Q6000
Kirjoitti: tonibergholm - 05.02.12 - klo:10:22
mp12:ssa räpläsin stormin osastolla kys. kampetta ja tuntui ihan käyttökelpoiselta.
Otsikko: Vs: Qstarz LT-Q6000
Kirjoitti: Grandi67 - 05.02.12 - klo:18:53




Edit: näytön väri kertoo punaisella jos kierrosaika oli edellistä hitaampi ja vihreellä jos nopeempi...mulla ainakin kasvaa sarvi päähän jos tuo on näkösällä telineessä kun kiertää rataa. :D

Hommaa kunnon kaatumatapit ja kasa katteita varastoon.Ne sarvet kun aina joskus kolhii miestä ja pyörää grin_1
Otsikko: Vs: Qstarz LT-Q6000
Kirjoitti: carbon - 05.02.12 - klo:19:51
Mitenköhän vielä kun tykkään kuvailla Herolla ajeluani ja niitä kavereita joiden perässä pysyn ihan opetusmielessäkin. On sitten talvellakin jotakin mitä
katselee ja mastu....no ei vaan.  withstupid_1 taas, niin onkohan se hankala saada synkattua videolle kierrokset ja nopeus esim. ? tästä Q6000:sta.
Oon niin vanha jo että Jawassa kun ei ollu noita...
Otsikko: Vs: Qstarz LT-Q6000
Kirjoitti: tonibergholm - 16.02.12 - klo:21:16
Posti toimitti tänään tuommoisen paketin. Kerron kokemuksia kun ehdin tutustua tarkemmin. Lumisadekin voisi vaikka loppua...
Otsikko: Vs: Qstarz LT-Q6000
Kirjoitti: murmela - 16.02.12 - klo:22:11
Aika mielenkiintoinen laite myös tämä uusi LT-Q6000 (http://www.qstarz.com/news/news-20111021.html). tongue_2
Paljon halvemmalla pääset kun ostat 10Hz gepsimokkulan, 10-20 euron kännyn, ja RaceChrono siihen.
RaceCronosta löytyy ihan samalla tavalla Live näyttö.

Tuo Qstarzin tuote on kiinalaisten suora kopio RaceChronosta, josta on myyty jo pitkään tuollaista näytöllistä värkkiä:
http://racechrono.com.au/ (http://racechrono.com.au/)
Otsikko: Vs: Qstarz LT-Q6000
Kirjoitti: jarska - 16.02.12 - klo:22:23
Aika mielenkiintoinen laite myös tämä uusi LT-Q6000 (http://www.qstarz.com/news/news-20111021.html). tongue_2
Paljon halvemmalla pääset kun ostat 10Hz gepsimokkulan, 10-20 euron kännyn, ja RaceChrono siihen.
RaceCronosta löytyy ihan samalla tavalla Live näyttö.

Tuo Qstarzin tuote on kiinalaisten suora kopio RaceChronosta, josta on myyty jo pitkään tuollaista näytöllistä värkkiä:
http://racechrono.com.au/ (http://racechrono.com.au/)

Jep, mulla olikin viime kesänä käytössä kaverilta saatu mokkula ja nokian kommunikaattori, hyvin nekin pelas.
Uudet lelut vaan aina kiinnostaa.
Otsikko: Vs: Qstarz LT-Q6000
Kirjoitti: tonibergholm - 17.04.12 - klo:14:21
Mulla olis tuommoinen käyttämätön kampe myyden, kun tuohon rr:ään tulee se oma dataloggeri.
Otsikko: Vs: Qstarz LT-Q6000
Kirjoitti: jarska - 27.08.12 - klo:09:07
Ok, osta se qstarz, nii silläpähän pääset himosta eroon.

No nyt se on sitten tulossa, kiitos Grandi67:n shakehands_1, joka ystävällisesti buukkaa mulle laitteen.

Jaaniin, paas Murmela jo opiskellen miten tuosta otetaan dataa ulos ja ohjelmat(mac) mulle valmiiksi, kiitos. reps_1
Otsikko: Vs: Qstarz LT-Q6000
Kirjoitti: murmela - 27.08.12 - klo:11:53
Ok, osta se qstarz, nii silläpähän pääset himosta eroon.

No nyt se on sitten tulossa, kiitos Grandi67:n shakehands_1, joka ystävällisesti buukkaa mulle laitteen.

Jaaniin, paas Murmela jo opiskellen miten tuosta otetaan dataa ulos ja ohjelmat(mac) mulle valmiiksi, kiitos. reps_1
Sori vaan, ei tolle oo mäkkisoftaa..
Otsikko: Vs: Qstarz LT-Q6000
Kirjoitti: pienisopoapina - 27.08.12 - klo:12:06
Laita virtualboks ja hommaa jostain raadosta xp:n lisenssitarra.
http://fi.wikipedia.org/wiki/VirtualBox

Itellä Linuks jossa tuo virtualboks ja xp. Katselen sillä motogp:t hdtv playerillä: http://murobbs.plaza.fi/urheilu/871578-f1-lahetykset-netissa-2012-a.html
Otsikko: Vs: Qstarz LT-Q6000
Kirjoitti: jarska - 27.08.12 - klo:14:36
Laita virtualboks ja hommaa jostain raadosta xp:n lisenssitarra.
http://fi.wikipedia.org/wiki/VirtualBox

Itellä Linuks jossa tuo virtualboks ja xp. Katselen sillä motogp:t hdtv playerillä: http://murobbs.plaza.fi/urheilu/871578-f1-lahetykset-netissa-2012-a.html

No en varmasti ala tukkimaan wintoosaa yhteenkään macciin.
On tuolla ullakolla mekon vieressä pari wintoosan läppäriä, laitellaan niihin ohjelmia jos ei muu auta.
Stormiin olin yhteydessä ja heidän Qstarz asiantuntija on myös vannoutunut macisti, katotaan löytyykö apuja tuolta rintamalta.
Otsikko: Vs: Qstarz LT-Q6000
Kirjoitti: pienisopoapina - 27.08.12 - klo:15:43
Stormiin olin yhteydessä ja heidän Qstarz asiantuntija on myös vannoutunut macisti, katotaan löytyykö apuja tuolta rintamalta.

Pidän peukkuja avulle. Ite yritin pärjätä ilman windowsia, mutta paskat laitevalmistajat tahtoo tukea vain sitä. Jouduin Garminin GPS/sykemittarin takia laittaan windowsin virtuaalikoneeseen. Tänään tuo HDTV player on sen verran tarpeellinen, että xp on virtuaalisena. Tuo virtuaalikone on kyllä kunkku systeemi. Jos windows rupee nyppiin, niin riittää vain yhden tiedoston tuhoaminen, ennen piti heittää koko kone pihalle.  Tossa mun HDTV player linkissä oli muuten ohjeet selaimen virittämiseksi motogp:n katselua varten.

"Windows/Linux/Os X

Ten Sport F1/MotoGP
Bitrate: 800kbps
Selostus: Sky Sports, englanti

Yllä oleva linkki ei vaadi mitään taustalle tms, alla ohjeet streamin katsomiseen suoraan Ten Sportin sivuilta:
Asenna Chrome selaimeen Header Hacker lisäosa.
Laita siihen kuvan mukaiset asetukset ja avaa selaimella Ten Sport sivu.
Otetaan vastaan ohjeita myös muille selaimille."
Otsikko: Vs: Qstarz LT-Q6000
Kirjoitti: jarska - 29.08.12 - klo:13:26
Sori vaan, ei tolle oo mäkkisoftaa..

Entäs nämä?
HoudahGeo (http://www.houdah.com/houdahGeo/)
Sourceforge (http://sourceforge.net/projects/bt747/)
Geotag (http://code.google.com/p/gpicsync/)
Otsikko: Vs: Qstarz LT-Q6000
Kirjoitti: murmela - 29.08.12 - klo:14:07
Sori vaan, ei tolle oo mäkkisoftaa..

Entäs nämä?
HoudahGeo (http://www.houdah.com/houdahGeo/)
Sourceforge (http://sourceforge.net/projects/bt747/)
Geotag (http://code.google.com/p/gpicsync/)

Tarkoitin että ei ole, en ainakaan tiedä yhtäkään, analyysiohjelmia mäkille.
Toki jos toi vehje tuuppaa ihan perus nmea-logii pihalle, niin sen voi sit taas sellasenaan syöttää RaceChronolle, eli taas tarvit wintoosaa.

Ymmärtääkseni iKaapistatulleita on kuitenkin vain joku 10% tjsp maailman dataajista, joten siitä syystä ohjelmatarjonta mäkille on todella heikkoa noin yleisellä tasolla.
Eri asia on sitten jotku kapeat sektorit, ja varsinkin niiden ammattilaisosiot. Kuten esim musan teko tai kuvankäsittely tai mediatuotanto, jossa mäkkih***t on ymmärtääkseni aika hyvin tuettuja/ ohjelmistoa saatavilla.
Otsikko: Vs: Qstarz LT-Q6000
Kirjoitti: pienisopoapina - 29.08.12 - klo:14:23
Tämmösen google löysi: http://www.firstclass.com/~ron/Lap_Timer/Analysis.html

Tiää sitten pystyykö tuo syömään qstartsin suoltamaa dataa.
Otsikko: Vs: Qstarz LT-Q6000
Kirjoitti: tonibergholm - 29.08.12 - klo:15:08
3. Tracks import or export
You can share your best tracks record to your friends or backup the tracks by exporting to RCN file (QRacing supported file) or other file format (KML, GPX, NMEA, and CSV). And also you can import track with RCN file format to QRacing.
Otsikko: Vs: Qstarz LT-Q6000
Kirjoitti: murmela - 29.08.12 - klo:17:19
3. Tracks import or export
You can share your best tracks record to your friends or backup the tracks by exporting to RCN file (QRacing supported file) or other file format (KML, GPX, NMEA, and CSV). And also you can import track with RCN file format to QRacing.
Ök, eli halutessa jarska voi kikkailla tiedostomuodoilla ja käyttää analysointiin/vertailuun myös RaceChronoa/ Performance Toolsia/ Circuit Toolsia. Mut tarvii sen vintoosan.
Otsikko: Vs: Qstarz LT-Q6000
Kirjoitti: pienisopoapina - 29.08.12 - klo:18:57
3. Tracks import or export
You can share your best tracks record to your friends or backup the tracks by exporting to RCN file (QRacing supported file) or other file format (KML, GPX, NMEA, and CSV). And also you can import track with RCN file format to QRacing.

Noita se ulostaa ja tämä ymmärtää .gpx:n päälle: http://www.montebellosoftware.com/webpages/ascent/features.html

Tuon pitäis ymmärtää kierroksia. Lainaus keskusteluista: "Go to the Activity Graph, position the cursor where you want to insert a lap marker, right-click to get the contextual menu and select "insert lap marker" or something to that effect."
Otsikko: Vs: Qstarz LT-Q6000
Kirjoitti: jarska - 29.08.12 - klo:19:45
Kiitos pojjaat, eiköhän noista jotain voi käyttää ja saapi dataa qstarzista pihalle, muodossa tahi toisessa. shakehands_1
Otsikko: Vs: Qstarz LT-Q6000
Kirjoitti: jarska - 03.09.12 - klo:09:00
Noniin, testasin Kemoralla tätä ja melkosen monipuoliselta laitteelta vaikuttaa.
Vähän vieroksuin sitä, et joutui "opettamaan" radan painamalla starttia hetkeä ennen kun menee radalle, kun ei siinä portilla ole aikaa namiskoita etsiä, mut eilen illalla selvisi et sinnehän pystyi lataamaan valmiitkin rata-kartat Racechronon sivuilta, ei omalla Qracing ohjelmalla, mut suoraan kikkailemalla.

Tarranauhoista ja hesusteipeillä kiinnittelyistä en oikeen tykkää, joten sahasin mukana tulevasta telineestä liiat pois ja laitoin tukevasti nippareilla suoraan yläkolmioon.
Toki pohjalla on tarranauhaa.
Telineen itessään täytyy hajota, ennenkuin tuo tuosta putoo ja on hyvin näkyvällä paikalla.

Mukana tuleva Qracing ohjelma tuntuu todella kattavalta, pitäs vaan saada Murmelalta vähän konsultaatiota.
Otsikko: Vs: Qstarz LT-Q6000
Kirjoitti: aapolas - 03.09.12 - klo:09:16
Noniin, testasin Kemoralla tätä ja melkosen monipuoliselta laitteelta vaikuttaa.
Vähän vieroksuin sitä, et joutui "opettamaan" radan painamalla starttia hetkeä ennen kun menee radalle, kun ei siinä portilla ole aikaa namiskoita etsiä, mut eilen illalla selvisi et sinnehän pystyi lataamaan valmiitkin rata-kartat Racechronon sivuilta, ei omalla Qracing ohjelmalla, mut suoraan kikkailemalla.

Tarranauhoista ja hesusteipeillä kiinnittelyistä en oikeen tykkää, joten sahasin mukana tulevasta telineestä liiat pois ja laitoin tukevasti nippareilla suoraan yläkolmioon.
Toki pohjalla on tarranauhaa.
Telineen itessään täytyy hajota, ennenkuin tuo tuosta putoo ja on hyvin näkyvällä paikalla.

Mukana tuleva Qracing ohjelma tuntuu todella kattavalta, pitäs vaan saada Murmelalta vähän konsultaatiota.

Höpö höpö. Aikakin parani heti kun sait vähän jesseteippiä.
Otsikko: Vs: Qstarz LT-Q6000
Kirjoitti: jarska - 03.09.12 - klo:09:18
Noniin, testasin Kemoralla tätä ja melkosen monipuoliselta laitteelta vaikuttaa.
Vähän vieroksuin sitä, et joutui "opettamaan" radan painamalla starttia hetkeä ennen kun menee radalle, kun ei siinä portilla ole aikaa namiskoita etsiä, mut eilen illalla selvisi et sinnehän pystyi lataamaan valmiitkin rata-kartat Racechronon sivuilta, ei omalla Qracing ohjelmalla, mut suoraan kikkailemalla.

Tarranauhoista ja hesusteipeillä kiinnittelyistä en oikeen tykkää, joten sahasin mukana tulevasta telineestä liiat pois ja laitoin tukevasti nippareilla suoraan yläkolmioon.
Toki pohjalla on tarranauhaa.
Telineen itessään täytyy hajota, ennenkuin tuo tuosta putoo ja on hyvin näkyvällä paikalla.

Mukana tuleva Qracing ohjelma tuntuu todella kattavalta, pitäs vaan saada Murmelalta vähän konsultaatiota.

Höpö höpö. Aikakin parani heti kun sait vähän jesseteippiä.

Mut ajatteles seuraavaa kertaa kun jesset on poijes. :P
Otsikko: Vs: Qstarz LT-Q6000
Kirjoitti: murmela - 03.09.12 - klo:21:54
Mukana tuleva Qracing ohjelma tuntuu todella kattavalta, pitäs vaan saada Murmelalta vähän konsultaatiota.

Ks orgin kauppa, pe-la 7.-8.9. alastaro, ja kimppakivamajotuspaikkakin löytyy 30e to-la.
Otsikko: Vs: Qstarz LT-Q6000
Kirjoitti: jarska - 04.09.12 - klo:07:11
Mukana tuleva Qracing ohjelma tuntuu todella kattavalta, pitäs vaan saada Murmelalta vähän konsultaatiota.

Ks orgin kauppa, pe-la 7.-8.9. alastaro, ja kimppakivamajotuspaikkakin löytyy 30e to-la.

Ks Motoparkkiin (http://www.mp-foorumi.com/forum/showa.php?fid=5&tid=874&fpage=)
Otsikko: Vs: Qstarz LT-Q6000
Kirjoitti: jarska - 05.09.12 - klo:15:32
Laita virtualboks ja hommaa jostain raadosta xp:n lisenssitarra.
http://fi.wikipedia.org/wiki/VirtualBox

Itellä Linuks jossa tuo virtualboks ja xp. Katselen sillä motogp:t hdtv playerillä: http://murobbs.plaza.fi/urheilu/871578-f1-lahetykset-netissa-2012-a.html

No en varmasti ala tukkimaan wintoosaa yhteenkään macciin.
On tuolla ullakolla mekon vieressä pari wintoosan läppäriä, laitellaan niihin ohjelmia jos ei muu auta.
Stormiin olin yhteydessä ja heidän Qstarz asiantuntija on myös vannoutunut macisti, katotaan löytyykö apuja tuolta rintamalta.

Käänsin ajopukuni ja nyt on wintoosa virtuaaliboksissa, macin sisällä, yllättävän kivuton homma ja wanha XP toimii.
Kiitos pienisopoapinalle asennuksesta ja opastuksesta, nyt helpottuu hommat huomattavasti ja kivempi katella käppyröitä isommalta näytöltä.
Otsikko: Vs: Qstarz LT-Q6000
Kirjoitti: jarska - 06.09.12 - klo:13:04
Vähän vieroksuin sitä, et joutui "opettamaan" radan painamalla starttia hetkeä ennen kun menee radalle, kun ei siinä portilla ole aikaa namiskoita etsiä, mut eilen illalla selvisi et sinnehän pystyi lataamaan valmiitkin rata-kartat Racechronon sivuilta, ei omalla Qracing ohjelmalla, mut suoraan kikkailemalla.

Tässä tuli suollettua täysin väärää informaatiota.
Valmiita karttoja ei ladata Racechronon sivuilta, koska ne ei toimi Qstarzissa.

Suomen ratojen kartat löytyy Qstarzin (http://www.qstarz.com/Products/compare&improve_share.html) omilta sivuilta, jossa myös ohjeet lataukseen.
Otsikko: Vs: Qstarz LT-Q6000
Kirjoitti: jarska - 10.09.12 - klo:13:24
Nyt homma pelas kuten pitikin, uusilla ratakartoilla.
Peli käyntiin ja kellotus alkoi automaagisesti, kuten RaceChronolla.
Ajat vaan oli niin kehnoja, jotta ei noita datoja kehtaa katella ku yksin, pimeessä.
Otsikko: Vs: Qstarz LT-Q6000
Kirjoitti: jarska - 27.04.13 - klo:09:27
Noniin, kattokaas ny kun sai sen ohjausiskarin poijes edestä niin jäi Qstarzille vapaa paikka. jibii_gif
Mielettömän proffa viritys, nipparit unohdetaan ja kierrosajat lähtee tippuun kuin itsestään...olen hyvin iloinen.

Otsikko: Vs: Qstarz LT-Q6000
Kirjoitti: jiknnn - 28.04.13 - klo:19:32
Noniin, kattokaas ny kun sai sen ohjausiskarin poijes edestä niin jäi Qstarzille vapaa paikka. jibii_gif
Mielettömän proffa viritys, nipparit unohdetaan ja kierrosajat lähtee tippuun kuin itsestään...olen hyvin iloinen.

Melkeen vois laittaa naruvarmistuksen aluksi. Mulla ei tuo pysynyt enskan tangossa ollenkaan, kun kierrokset löysi sopivan resonanssin.  Taikka joo, jos paikallaan kokeilee väännellä kiekkoja tappiin, että löytyykö siitä mitään kohtaa jossa teline alkais täristä.... Rytkösessä joskus ohjausiskari villiintyi tossa paikalla melko pahasti.
Otsikko: Vs: Qstarz LT-Q6000
Kirjoitti: jarska - 28.04.13 - klo:21:50
Melkeen vois laittaa naruvarmistuksen aluksi. Mulla ei tuo pysynyt enskan tangossa ollenkaan, kun kierrokset löysi sopivan resonanssin.  Taikka joo, jos paikallaan kokeilee väännellä kiekkoja tappiin, että löytyykö siitä mitään kohtaa jossa teline alkais täristä.... Rytkösessä joskus ohjausiskari villiintyi tossa paikalla melko pahasti.

Viime kesänä oli teline vaan nipparilla kolmiossa ja hyvin pysy.
Lähtikö sulla koko tellinki irti vai laite telineen lukituksesta?
Telinehän on alunperin tarkotettu pyöreeseen tankoon kiinnitettäväksi, mut sahasin puolet pois ja läpipultilla kiinni, taatusti pysyy jos vaan laite ei pomppaa siitä pikanaksulukituksesta irti.
Otsikko: Vs: Qstarz LT-Q6000
Kirjoitti: jiknnn - 28.04.13 - klo:22:06
Lähtikö sulla koko tellinki irti vai laite telineen lukituksesta?

siitä pikanaksulukituksesta se hyppäs aina kun tuli tärinät tankoon. Tiedä sitten oliko se kunnolla naksuissa kiinni. Sillain oli jännä että käsissä ei mitään kummempaa tärinää tunne, mutta kun veti kiekat tappiin niin se hyppäs aina pois. enivei putos jotain 3-4 kertaa ja sitten opin nappaaman sen ilmasta kiinni :). Muistaakseni se irtos ihan paikallaan kaasuttelemalla.

Rytkösessä oli aimin laptimer kiinni öhlärin ohjausiskarissa ja ihmettelin kun se tilttaili sillointällöin ajossa. Sitten joskus hokasin, että iskari otti kunnon tärinät jossain kohtaa konekierroksia ja varmaan kävi aimin akkunappi irti ja ehti tiltata siitä. siirsin sen sitten just siihen ohjauskolmioon ja ongelma hävis.
Otsikko: Vs: Qstarz LT-Q6000
Kirjoitti: jarska - 28.04.13 - klo:22:15
Lähtikö sulla koko tellinki irti vai laite telineen lukituksesta?

siitä pikanaksulukituksesta se hyppäs aina kun tuli tärinät tankoon. Tiedä sitten oliko se kunnolla naksuissa kiinni. Sillain oli jännä että käsissä ei mitään kummempaa tärinää tunne, mutta kun veti kiekat tappiin niin se hyppäs aina pois. enivei putos jotain 3-4 kertaa ja sitten opin nappaaman sen ilmasta kiinni :). Muistaakseni se irtos ihan paikallaan kaasuttelemalla.

Rytkösessä oli aimin laptimer kiinni öhlärin ohjausiskarissa ja ihmettelin kun se tilttaili sillointällöin ajossa. Sitten joskus hokasin, että iskari otti kunnon tärinät jossain kohtaa konekierroksia ja varmaan kävi aimin akkunappi irti ja ehti tiltata siitä. siirsin sen sitten just siihen ohjauskolmioon ja ongelma hävis.

Pitääpä seurailla miten pysyy paikallaan ja varmistaa jollain jos siltä näyttää.
En halua missään Kemoran vauhtimutkassa alkaa kopitteleen.
Otsikko: Vs: Qstarz LT-Q6000
Kirjoitti: eri-ernesti - 29.04.13 - klo:20:22
Itse kaivoin qstarz 818xt mokkulan naftaliinista juur, mutta heti alkoi onkelmat.
Eli en löydä tuota millään luurilla. Tietokone löysi tuon kapistuksen, mutta se sanoo, että on offline tilassa? Onko muilla ollu vastaavia? Tuo on kyllä vielä alle vuoden wanha, mut ei millään jaksais reklamoida. Ei löydy 1hz asennossa eikä 10hz asennossa.
Otsikko: Vs: Qstarz LT-Q6000
Kirjoitti: murmela - 29.04.13 - klo:21:52
Itse kaivoin qstarz 818xt mokkulan naftaliinista juur, mutta heti alkoi onkelmat.
Eli en löydä tuota millään luurilla. Tietokone löysi tuon kapistuksen, mutta se sanoo, että on offline tilassa? Onko muilla ollu vastaavia? Tuo on kyllä vielä alle vuoden wanha, mut ei millään jaksais reklamoida. Ei löydy 1hz asennossa eikä 10hz asennossa.
Kokeile ottaa akku irti vähäks aikaa.
Otsikko: Qstarz LT-Q6000
Kirjoitti: eri-ernesti - 29.04.13 - klo:22:03
On koitettu. Ei tunnu auttavan. Pidän viä yön yli ja koitan aamulla viä varuiks.
Otsikko: Vs: Qstarz LT-Q6000
Kirjoitti: jarska - 15.05.13 - klo:22:40
Tuolta (http://www.srra.fi/phpBB3/viewtopic.php?f=4&t=8321) edullisesti Qstarz.
TinyPortal 1.6.5 © 2005-2020