MP-Rata

MP-RATA => Kisakuskit ja kilpatallit => Aiheen aloitti: Teemu Tanila - 25.11.12 - klo:15:48

Otsikko: TTRacing lomailee...
Kirjoitti: Teemu Tanila - 25.11.12 - klo:15:48
Hep,

hieman ehkä väärä osasto kun ei tässä oikein voi kilpatalliksi meidän touhua kutsua mutta anyways, kirjasin tonne meidän web sivulle pienen päivityksen. Klikkaa tästä. (http://teemutanila.com/roadracing/index.php?option=com_content&view=article&id=79%3Aits-a-wrap-at-least-for-now&catid=47%3Anews&Itemid=84)

Saa nykäistä hihasta jos näette meikäläisen pyörimässä eksyneen näkösenä ens kesänä varikolla joidenkin kisojen yhteydessä. En kovin aktiivisesti käy varmaan foorumeillakaan nyt hetkeen aikaan mutta kyllä sitä toki silloin tällöin täytyy käydä ihmettelemässä viimeisimmät juonen käänteet.

Teemu
Otsikko: Vs: TTRacing lomailee...
Kirjoitti: late - 25.11.12 - klo:18:47
Ensi kesä menee ilman pyörää täälläkin kuten oli puhe, katsomossa ja kuntoutuessa. Eka lonkka leikattu torstaina, 2. lonkka ja takareisi vielä edessä. Eli ei jaksa sen lisäksi stressata ajohommista ensi kauden osalta...

On ollut parin kaverin kanssa (hyvin) alustavaa puhetta reissusta MotoGP- tai SB-kisoihin ensi kesänä jossain vaiheessa - mahdollisesti yhdistettynä jonkinlaiseen drive experienceen (päivä radalla, all inclusive). Kallis matka varmasti, mutta halvempaa kuin kisatouhut Suomessakin. Jos kiinnostaa, laittele meiliä, alkuvuodesta pitäisi lyödä kalenteriin ja tehdä varauksia, jos tuon aikoo toteuttaa...  peukku_1

Late SBB #43 e.v.p.
Otsikko: Vs: TTRacing lomailee...
Kirjoitti: Teemu Tanila - 26.11.12 - klo:22:44
Tsemiä toipumiseen, aika hurjat operaatiot sulla menossa. Tollanen reissu kiinnostaa kyllä, täytyy tässä loppuvuoden aikana katsella millaseen jonoon aikataulut ja eurot tässä järjestyy, laittelen mailia jos alkaa näyttää siltä että olis mahkuja lähtee mukaan.

Teemu
TinyPortal 1.6.5 © 2005-2020