« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 3 Vieraat katselee tätä aihetta.

jarska

Lainaus käyttäjältä: Teemu Tanila - 21.04.12 - klo:16:55
Jahas, Sykes jälleen paalulla, tällä kertaa Assenissa. Yli sekunnin erolla seuraavaan. Kyllä se todella hienosti kawaa vie kun pari kertaa kuvattiin lähempää ja hiukan hidastuksellakin.

Teemu

No mitenkä se Tomppa nyt taas, minen sano enää mittään...
eiku sanon sitteki...Kawa on saatu vihdoin lentoooooon! hesse_yahoo :-[

Turder

Turder

Superstockin lähtö jäi torsoksi kun Panigale kilahti ja öljysi takasuoran  :D Mutta aika vahvalta näyttää uuden Ducatin kulku, nytkin olivat maalissa 2. ja 3. sekä alkoivat ahdistelemaan voittaja-Bemaria ennen punaista lippua. Toksi siinä Bemarikuski vähän himmaili öljyn vuoksi ja saivat siksi ehkä hänet kiinni.

jarska

Lainaus käyttäjältä: Turder - 22.04.12 - klo:11:53

Ääh, tylsää kun oikeen odotti kisaa ja Kawa näytti pitkäksi menneen kurvin jälkeen kovasti nousevan takas kärjen tuntumaan, mut eiköhän Panikaaleppi pruutannu tosiaan öljyä radalle. :D

DrPaiN

Mikäs se siellä pössäytteleekään...
DrPaiN & K1200S -08

murmela

Lainaus käyttäjältä: Teemu Tanila - 22.04.12 - klo:08:42
Ootko sattumalta bookmarkkaillu "tärkeimpien" kanavien ohjelmalistaukset?
Olen ihan vaan satunnaiskäyttäjä, eli en.
Jarrut paskana, paha hidastaa.

jarska

Lainaus käyttäjältä: DrPaiN - 22.04.12 - klo:13:20

Prkle, venttiilit unohtu säätää vaikka mun tallissa. >:(  :'( reps_1

Teemu Tanila

Twitterissä "tietoa" että olis Sykesillä joku vesiletku antanu periks. Kävis järkeen, ajeli nimittäin sen verran pitkään vielä pölähdyksen jälkeen. Jos olis moottori kilahtanu niin olis ehkä joutunu antaan jo aikasemmin periks... kisan jälkeen toikin varmaan jostain selviää.

Teemu

Turder

Jep, Sykesilla oli vesivuoto, näkyi onboardista aika selvästi.

Mutta olipahan kisat :o :o Ensin kuivalla kunnon kärkirypäs myllyttää sijoituksista. Sitten sade alkoi ja ihan oikea ratkaisu pistää punainen lippu ja uusintalähtö, jossa sitten kärkinimiä meni aika huolella pihalle. Bemarille oli tarjolla voittoa, niin vaan 3 eri kuskia lipsautti johtoasemasta nurin.

app

Moneltakos se SBK kisa ajetaan, vai menikö jo? Ei ohjelmaoppaista löydy satelliitti-, eikä antenniverkon puolelta. Nyt tulee supersporttia.

DrPaiN

Lainaus käyttäjältä: app - 22.04.12 - klo:14:46
Ajettiin jo, startti oli 13:00... melkoista sukeltamista näytti olevan

app

se siitä. Kimi hyvässä vauhdissa tällä hetkellä.

Raaseri

Peruutan kyllä tuon Eurosportin tilauksen. Brittiselostajilla kisa on niin paljon mukavampaa kuunneltavaa.

Turder

Toinen lähtö oli aika haastava taktisesti. Taisi olla wet race, mutta kuivuvalla radalla, joka olikin kohta puoleen täysin kuiva. Checa laittoi alle täydet sadekelin renkaat ja tippui viimeiseksi. Monella oli välikelin rengasta ja slicksiä. Lisäksi säädöt oli mitä oli kun ilmeisesti kaikki oli varautunut sateeseen, eikä gridissä enää kerkeä kaikkea muuttamaan. Rea nousi lopussa voittoon ja kolmannesta paikasta oli hyvä vääntö. Whithamille ainakin kelpasi selostuskopissa :)

Turder

04.05.12 - klo:18:53 #89 Viimeisin muokkaus: 04.05.12 - klo:18:56 käyttäjältä Turder
Viikonloppu Monza, jossa on aina ollut hyvät kisat. Aprilialla pitäisi olla uusi spesiaalikone Monzaa varten, suapi nähä miten menee ja kestää :D Tänä vuonna on myös Superbiken MM-sarjan 25-vuotisjuhlat, joita on pidetty Monzassa ennnen kisaviikonloppua.