Takahaarukan pystyvälys

Aloittaja MikkoS, 25.06.14 - klo:21:01

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

MikkoS

Painumia mittaillessa satuin huomaamaan, että pyörän takapään ollessa ilmassa jalkatappien varassa tuntuu takahaarukassa pystysuuntaista välystä. Arviolta ja ulkomuistista pari-kolme milliä taka-akselin kohdalla.

Yamahan huoltomanuaali ei mainitse pystysuuntaisesta välyksestä mitään. Sivusuunnassa maksimi on millin, mutta sitä ei tuntunut näppipelissä lainkaan. Haarukka ja kaikki linkkujen pultit on kiinni ja suositusmomentissa.

Onko tää nyt normaalia vai vaatiiko toimenpiteitä? 
Amerikan foorumilla sanottiin vähän siihen malliin että aivan normaalia mutta en miekään ihan kehen tahansa luota.
Pyörä on 07 r6r.

paaton

Ihmettelin itsekkin aiemmin samaa ja on kuulemma ihan normaalia, vaikka minustakin se on hiukka outoa. Mistähän tuo klappi muteen tulee? Linkustoista?

Nitrous

Lainaus käyttäjältä: paaton - 25.06.14 - klo:21:21
Ihmettelin itsekkin aiemmin samaa ja on kuulemma ihan normaalia, vaikka minustakin se on hiukka outoa. Mistähän tuo klappi muteen tulee? Linkustoista?

Montakos niveltä tuolla nyt yhteensä on linkussa? Joku 4 niveltä ja jokasessa millin osia välystä ja osaan vielä linkun välityssuhde kertaamaan tuo välys niin kyllä siinä aika äkkiä ollaan tuolla parin millin välyksessä haarukan päässä.
Kaikki ajotekniikkaan liittyvät kirjoitukseni ovat vain omia mielipiteitäni ja jokainen kokeilee niitä omalla vastuullaan. Se mikä toimii minulle, ei välttämättä toimi muille.
https://www.facebook.com/EsaTirkkonenNo7

Powered by EzPortal