Lisenssivakuutuksesta

Aloittaja Nitrous, 25.09.14 - klo:11:06

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Nitrous

25.09.14 - klo:11:06 Viimeisin muokkaus: 01.10.14 - klo:06:36 käyttäjältä jarska
Tälläinen tuli vastaan tuolla naamakirjan puolella. Lupa on kuulema jakaa myös tänne:
Lainaus alkaa:
"Pete Makkula
Hyvät Road Racing kuljettajat/harrastajat.

Oletteko tietoisia Suomen Moottoriliitto ry:n lisenssivakuutuksen kattavuudesta? Lisenssin korvaavuus on huonompi kuin mitä on FIM:n minimi määräykset. Tuon tämän epäkohdan julkisuuteen että muut kuljettajat/matkustajat eivät joutuisi varsinkaan ulkomailla pulaan, kuten meillä kävi. Mikäli joudutte jostain syystä käyttämään ambulanssia,sairaalaa ja lento kuljetuksia kotiin. Kun pyydätte liitosta apua, niin ensimmäinen kysymys on,onko henkilökohtaisia vakuutuksia.

Kysymys kuuluu,miksi pitää ottaa moottoriliiton lisenssivakuutus jos omat käytettävissä olevat vakuutukset korvaavat?

Ihmettelen myös Suomen moottoriliiton toimitusjohtajan kantaa asiaa puisessa, että eikö tavallinen kilpailija ole pätevä antamaan epäkohdista palautetta. Pahoittelen puheenjohtajalle aiheuttamaani häiriötä kyseisessä asiassa viikonloppuna.

Kehotan kaikkia kilpailijoita toistaiseksi ottamaan henkilökohtaisen vakuutuksen vaikka olisi moottoriliiton lisenssivakuutus. Toivottavasti lajiryhmät,liitossa toimivat henkilöt ja liiton palveluita käyttävät henkilöt ajavat lisenssiasiaa oikeaan suuntaan,eli lisenssin vakuutuksen tulee olla riittävän kattava.

Jakakaa tietoa eteenpäin"
Lainaus loppuu.

Eli mun ymmärryksen mukaan tällä hetkellä liitto pakottaa hankkimaan tuon lisenssin käytännössä pelkästään siksi, että se korvaa myös tuon ulkomailta kotiin kuljetuksen (jota se ei siis oikeasti korvaa). Lisenssi ei korvaa myöskää henkilövahinkoja vaan ne menevät liikennevakuutuksesta. Miksi lisenssivakuutus on pakollinen jos se ei korvaa mitään?
Kaikki ajotekniikkaan liittyvät kirjoitukseni ovat vain omia mielipiteitäni ja jokainen kokeilee niitä omalla vastuullaan. Se mikä toimii minulle, ei välttämättä toimi muille.
https://www.facebook.com/EsaTirkkonenNo7

Powered by EzPortal