Jarrupaikka

Aloittaja carbon, 20.03.12 - klo:18:14

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 3 Vieraat katselee tätä aihetta.

carbon

 Raaserilta jo kyselinkin tossa syksyllä jarrupaikkaa ja sainkin jo hyvän vastauksen mutta silti haluaisin kuulla tai oikeastaan nähdä kun kirjoitatte että miten
teillä tuo jarrutuksen aloitus tapahtuu? Kotimaisilla radoillakin saa parinsadan vauhteja pääsuoralla eli yli 50m sekunnissa. Ihmisen reaktiot ovat niin hitaita että mistä kansalaiset katsoo/tietää sen jarrutuksen aloittamisen ? Onko siellä anoppi seisomassa, Cokis tölkki, radan kiinteä kohta vai ihan vain mutulla joka kerran kun esim pääsuora on loppumassa.
Jos se jarrutus alkaa 10m liian aikaisin, ok hidastaa kierrosaikaa tai pahempaa 10m liian myöhään..tulee pipi  stoppie_gif confused_thinking
Voin mää koittaa..

Nitrous

Lähes kaikkiin mutkiin käytän jarrumerkkiä. Etäisyystaulut, halkeamat radassa, ratamaalaukset, kanttarin pää, se tietty kohta Kemoran lähtösuoran aidassa yms..  Varmaan ainoat paikat joihin jarrutan ihan fiiliksen perusteella ovat Alastaron pari vikaa mutkaa.
Kaikki ajotekniikkaan liittyvät kirjoitukseni ovat vain omia mielipiteitäni ja jokainen kokeilee niitä omalla vastuullaan. Se mikä toimii minulle, ei välttämättä toimi muille.
https://www.facebook.com/EsaTirkkonenNo7

Powered by EzPortal