Lämpö- ja väliasut

Aloittaja timppa, 20.03.12 - klo:00:21

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

nopea57

Lainaus käyttäjältä: jarska - 21.03.12 - klo:21:45
Lainaus käyttäjältä: SamiN - 21.03.12 - klo:21:28
Selailin vähän Googlea ja eBayta, mikäs liivi ny sitten olisi hyvä? Akullisia näytti olevan melkein kaikki. Ja auttaako tuommonen liivi siihen että käsivarret ja haaroväli jäätyy ekana?
Vai pitääkö laittaa penkinlämmitinkin.
En tiedä mikä on hyvä tai paras, mut häpeäkseni tunnustan et ostin BMW:n valmistamat lämpöliivit, nää on kyllä loistavat ja lämmittää tosiaan myös niskaa ja kaulaa.
Ei tuossakaan ole lämmitystä käsivarsille, eikä varsinkaan palleille, mut yllättävän hyvin silti tarkenee kun lämpö leviää mukavasti keskiropasta muualle.
En ole edes kaivannut käsivarsille erikseen lämmitystä, onhan niitä toki sellasiakin liivejä joissa hihat.

Oliko pahakin häpeä? Halavalla sait ja hyvän, sou?

JULLEOnko jollain valmistajalla esim. liiviä/sadetakkia joka lämmittää/suojaa mutta ei lepata tuulessa + sopii myös kisapuvun kyhmyn kanssa?
-Provosoiva kilpikuski

Nitrous

Lainaus käyttäjältä: JULLE - 05.06.12 - klo:15:53


Onko jollain valmistajalla esim. liiviä/sadetakkia joka lämmittää/suojaa mutta ei lepata tuulessa + sopii myös kisapuvun kyhmyn kanssa?

MP-asun Unit- sarjan kuoritakkia olen käyttänyt myös nahkapuvun päällä. Kyllähän sekin lepattaa jonkin verran ainakin kovemmissa vauhdeissa, mutta ei kuitenkaan häiriöksi asti. Yltää myös kyhmyn päälle, mutta nousee samalla alaselästä vähän ylös, mutta eipä tuo nahkat päällä juuri haittaa kun ei siellä alaselässä ole rei'itettyä nahkaa.
Kaikki ajotekniikkaan liittyvät kirjoitukseni ovat vain omia mielipiteitäni ja jokainen kokeilee niitä omalla vastuullaan. Se mikä toimii minulle, ei välttämättä toimi muille.
https://www.facebook.com/EsaTirkkonenNo7

JULLEKiitos Nitrous vastauksesta.

Onko kellään valmistajalla suoraan kyhmyn kanssa sopivaa takkia vai onko toi ainut tapa viritellä joku tuulenpitävä takki/liivi nahkapuvun päälle...?
-Provosoiva kilpikuski

nopea57

Itse käytin viikonloppuna edestä tuulenpitävää juoksuasua (trikoomalli) kyttyräpuvun alla. Yllättävän hyvältä tuntui siinä kylmässä viimassa radalla, kuin myös 250km siirtymätaipaleella palatessa. Menomatkalla oli varuilta päällä 1-os sadepuku, joka oli hyvinkin lämmin. Tollanen juoksutrikoo on niin ohut ja tiukka, että ei mene kurttuun pukiessakaan. Materiaalina polyesteri ja sisäpinta miellyttävä ihoa vasten.

Monet käyttää tosiaan jotain kuoritakkia puvun päällä.

Powered by EzPortal