Motopark vaihtaa omistajaa

Aloittaja santerik, 22.06.16 - klo:10:33

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

santerik

22.06.16 - klo:10:33 Viimeisin muokkaus: 22.06.16 - klo:10:44 käyttäjältä santerik
Motopark vaihtaa omistajaa tietää MP-maailma.

http://www.mpmaailma.fi/uutinen/motoparkin-radalle-uusi-omistaja

"Motoparkin moottoriradan omistus siirtyy Zwo Oy:lle. Ostajayhtiön pääomistajat ovat moottoriurheilussa ja sen taustalla pitkään mukana olleet Miia Raukko ja Tapio Nevala.

Motoparkin radan toiminta siirtyy uudelle omistajalle tämän vuoden elokuussa. Motopark on erittäin hieno moottorirata, jonka toimintaedellytykset ovat kuitenkin melun osalta ympäristöluvan tiukasti rajaamat. Tarkoitus on kehittää toimintaa näissä puitteissa ja toivoa, että ympäristöluvan ehdot saadaan toiminnan kannalta järkeviksi. Rata-alueen osalta ensimmäisiä kehityskohteita ovat sosiaalitilat. Ensivaiheessa parannetaan varikon WC-tiloja ja rakennetaan varikolle suihkut.

Motoparkin radan toimintaa pyörittänyt Katja Repo on tyytyväinen löydettyään toiminnalle sellaisen jatkajan, jolla on ymmärrystä moottoriurheilutoimintaan. Katja Repo toteaa kuluneen 20 vuoden ajan olleen välillä erittäin haastavaa, mutta toki myös antoisaa ja muistorikasta." 22.6.2016 klo 10:17 | TEKSTI: Tiedote

wbaum


mako

Ajattelin mennä huomiseksi kurvailemaan tuonne ,niin onkohan sinne tullut jotain muutoksia toimintaan ? Esim. Aukeaako varikko edelleen klo 11 .

santerik

Lainaus käyttäjältä: mako - 09.08.16 - klo:13:11
Ajattelin mennä huomiseksi kurvailemaan tuonne ,niin onkohan sinne tullut jotain muutoksia toimintaan ? Esim. Aukeaako varikko edelleen klo 11 .


Samoilla kuvioilla menty ainakin viime viikolla ja eilen kuin ennenkin eli rääräätä 11-18 ja varikolle pääsee kympin tietämillä. Portista löytyy puhelinnumero jonka avulla portti aukeaa kohtuu ajassa ellei ole jo auki.

Powered by EzPortal