K/VR Academy valmennukset vuodelle 2021

Aloittaja Coo, 10.09.20 - klo:15:29

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Coo

10.09.20 - klo:15:29 Viimeisin muokkaus: 14.04.21 - klo:10:03 käyttäjältä Coo
Ilmoitamme tulevista K/VR valmennuksista koskien kautta 2021 tässä ketjussa ja näihin liittyvät kysymykset ja keskustelun voi osoittaa myös tänne. Homma jatkuu pitkälti kuten ennen, mutta valmennuspäiviin tehdään hiukan uudistuksia ja ajokauden ulkopuolinen tarjonta lisääntyy merkittävästi.

------------------------

K/VR Academy jäsenyydet

Tarjoamme kokonaisvaltaista tukea lajiin eri hintaisten ja sisältöisten jäsenyyksien muodossa. Jos tukea lajiin haluaa yhtään kattavammin meidän suunnalta, jäsenyydet ovat kustannustehokkain tapa tähän. Jäsenyyksissä on mukana kattavasti pyörän tekniikkaan ja ajamisen teoriaan liittyvää valmennusta sekä nyt myös aina ajovalmennusta. Lue lisää valmennuspaketeista täältä: https://pyykkilauta.fi/valmennuspaketit-kvr/


Ajokauden ulkopuoliset valmennuspäivät

Mikäli haluaa kohdennetumpaa tukea eri aihealueisiin, apua löytyy erillistuotteiden muodossa mm. osallistumalla ajokauden ulkopuolisiin verkkovalmennuksiin tai kesän ajovalmennuksiin erillislipuilla. Ajokauden ulkopuolisissa valmennuspäivissä mennään läpi ajamisen teoriaa ja pyörän tekniikkaa laajasti (lue lisää verkkovalmennusten aihepiireistä täältä). Lisäksi on tarjolla mm. fysiikkavalmennusohjelmia ja videopohjaisia ajopalautteita etävalmennuksiin.


K/VR verkkokurssit

Eri valmennusaiheista on nyt tarjolla myös verkkokursseja ja tämä lista päivittyy sitä mukaan kuin uusia kursseja tulee tarjolle. Alla lyhyesti kuvaukset:

Pyörätekniikka
RACE BIKE 1: ratapyörän rakentaminen, ergonomia ja säätäminen
RACE BIKE 2: ratapyörän geometrian ja alustan säätäminen. Renkaat ja niiden tulkinta
(tai molemmat RACEBIKE 1&2 bundlella edullisemmin yhdessä)

Ajotekniikka
MOVE THAT ASS: Kehon käyttö ja lajinomaisen kuntoharjoittelun perusteet
STAY ON THE LINE: Ajolinja ja kaasun käyttö
BEHIND THE CORNER: Jarrutustekniikka, mutka-ajo sekä referenssipisteet
(tai kaikki kolme RIDING SKILLS AND TECHNIQUES bundlella edullisemmin yhdessä)

Nämä löytyvät alla olevan kauppalinkin kautta tarkempine kuvaksineen. Verkkokurssi ovat 6kk ostohetkestä katsottavissa tai jäsenille koko jäsenyyden ajan.

K/VR Academy video- ja ajovalmennukset

Kesäkaudella ajovalmennukset jatkuvat tuttuun tapaan. Valmennukset tulevat myyntiin kesän lähestyessä verkkokauppaan. Tarkoitus on jatkaa valmennuksia edelleen mahdollisuuksien mukaan Orgin, MP-tuen ja MC Muoviluodin päivillä. Valmennusliput eivät sisällä ratamaksuja eli liput tulee hankkia näihin aina erikseen.
- Valmennukset soveltuvat kaiken tasoisille kuskeille aivan aloittelijoista kokeneisiin kisakuskeihin. Valmennus sovitetaan kuskikohtaisesti lähtötason mukaisesti oikeisiin kehityskohteisiin.
- Kalustolle ei käytännössä ole muita vaatimuksia kuin, että pyörässä on asennettuna riittävän laadukas kuskin ajoa takaa kuvaava kamera siten että kuskin tekeminen näkyy hyvin.
- Mikäli valmennuspäivien aikataulut ei sovi, on aina mahdollista järjestää ajovalmennusta videopohjaisesti.

--------------------------

Jäsenyydet ja yksittäisliput voi ostaa suoraan verkkokaupasta: https://pyykkilauta.fi/tuote-osasto/k-vr-tuotteet

Yhteydenotot kannattaa tehdä suoraan sähköpostiin roope.kylmakoski@pyykkilauta.fi

(Seuraa K/VR valmennuksia Facebookissa ja pysy helposti ajan tasalla tulevasta)

Coo

Laitetaan tännekin välillä päivitystä. Ajokauden ulkopuoliset valmennukset jatkuvat taas tällä viikolla Datan käyttöä käsittelevällä kurssilla: https://pyykkilauta.fi/tuote/k-vr-verkkovalmennus-data-is-the-king-28-2-2021/

Ensimmäiseen postaukseen on myös päivitetty tietoa aiempiin valmennuksiin pohjautuviin verkkokursseihin, jotka ovat katsottavissa, koska itselle sopii.

Powered by EzPortal