Kerhokisa + SSC kisat Alastarossa 4-6.9.

Aloittaja pienisopoapina, 12.08.20 - klo:12:25

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

pienisopoapina

12.08.20 - klo:12:25 Viimeisin muokkaus: 13.08.20 - klo:06:27 käyttäjältä pienisopoapina
Mp-tuki järjestää kerhokisan + SSC kisat Alastarossa 4-6.9.
Kerhokisa 20-21e, SSC 149/199e.
SSC ilmoittautuminen Motissa. https://motti.moottoriliitto.fi/sml/fi/.
Maksutapa: https://www.mp-tuki.fi/tuoteosasto/kisaliput/?fbclid=IwAR3gJ1LGNQ5OLwFCJLZXQOA_UHMJpjkuenw6NXkgNwmUVOu0GiXNFRkWR6U

Tarkista tiedot https://www.mp-tuki.fi/ tai https://www.facebook.com/groups/8566167754/ 

- https://www.mp-tuki.fi/kauppa/kisaliput/kisalippu-kerhokisa-4-9-2020-alastaro/
"
Kisalippu, Kerhokisa: 4.9.2020 Alastaro

20,00 € – 21,00 €

Ratapäivän viimeisellä setillä ajettava matalankynnyksen kerhokilpailu Alastaron moottoriradalla perjantaina 4.9.2020.

Kerhokilpailut on tarkoitettu matalan kynnyksen harjoittelukilpailuiksi joissa voidaan tutustua kilpailemiseen. Kerhokisoihin ovat tervetulleita kaikki kuljettajat joilla moottoripyörän käsittely on sillä tasolla, että ratakierrokset pystyy ajamaan turvallisesti.

Kerhokilpailuun (jäsenten väliseen kilpailuun) voivat ottaa osaa ne henkilöt, jotka kerho on hyväksynyt jäsenekseen. Lippuja on myynnissä kahta eri tyyppiä: jäsenille, sekä ei-jäsenille. Jos et ole vielä yhdistyksen jäsen, valitse lipputyypiksi "liityn kannatusjäseneksi". Lipun hinta kannatusjäseniksi liittyville on yhden euron kalliimpi kuin niille, jotka ovat jo yhdistyksen jäseniä.

Kerhokilpailussamme ei järjestetä varsinaisia aika-ajoja vaan jokainen ilmoittaa omantuntonsa mukaan kierrosaikansa. Kierrosajaksi kannattaa antaa vaikkapa kyseisen päivän tai lähiaikojen paras kierrosaika kyseiseltä radalta. Tällöin kuskit saadaan järjestettyä ruudukkoon vauhtitasonsa mukaan. Kerhokilpailussa ei jaeta palkintoja. Ajanottoa ei myöskään järjestetä eikä tuloksia julkaista. Kerhokisassa ajetaan 8-12 kierrosta sen mukaan mitä kuskit kuljettajakokouksessa äänten enemmistöllä kulloinkin päättävät.

Turvallisuuteen liittyvissä asioissa kerhokilpailussa noudatetaan samoja sääntöjä mitä "oikeissakin" kilpailuissa. Pyöriä ei kuitenkaan tarvitse numeroida, kuljettajalla ei tarvitse olla lisenssiä jne. Kerhokilpailussa voi siis käydä muodollista korvausta vastaan kokeilemassa miltä kilpaileminen tuntuu ja jos sitten kisakärpänen puree, voi siirtyä oikeiden kilpailuiden pariin."
www.pienisopoapina.com
ycc 530 scc 530

Powered by EzPortal