Motoparkin vapaat päivät

Aloittaja santerik, 03.08.12 - klo:11:48

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

santerik

Moi,

Millaisia kokemuksia arvon kanssamotoristeilla on motoparkin vapaista päivistä? Käsittääkseni normaalisti ajovuorot on jaettu autot/nopeet mopot/hitaat mopot? Lanssia ei taida paikalla olla?

Onko noilla vapailla päivillä lippumiehiä vai onko meno mallia villi länsi? Melurajoistahan tuolla jo juttua onkin..

Itsellä ratakokemusta kaksi päivää ja lisää tekisi mieli, perus "rataetiketin" näkisin olevan jotakuinkin hallussa. Käytännön syistä tällä haavaa vaihtoehtona olisi lähinnä nuo motoparkin vapaat päivät.

Eli pääseekö kaltaiseni touringturisti vapailla päivillä ajamaan tarpeeksi ja jotakuinkin turvallisesti, vai onko odotettavissa, että molemmilta puolilta tullaan siipiautoilla ohi samalla kuin venäjän kilvissä oleva katumaasturi peruuttaa vastaan?

Turder

Normaalisti vapailla päivillä ei ole lanssia.

Ryhmät jaetaan sen mukaan miten on kalustoa ja kuskia saapunut radalle. Jako voi olla ihan kaikkea mahdollista, itse olen ainakin ajanut sellaisilla päivillä, jossa jako meni:
- 20min formulat, 20min autot, 20min mp:t
- 20min autot, 20min hidas mp, 20min nopea mp
- 30min hidas mp, 30min nopea mp
jne.

Ryhmäjaosta kannattaa kysyä samalla kun maksaa, niin saa ajankohtaisen tiedon.

Aina on vapailla päivillä saanut ajaa tarpeeksi jos tulee heti aamusta paikalle, yleensä on lopetettu kesken päivän. Monesti sinne tulee porukkaa muutamaksi tunniksi, joten tilanne vaihtuu päivän sisälläkin, esim. autoja piipahtaa usein ajamassa muutaman setin.

Itse en ole huomannut mitään ongelmia vapailla päivillä, toki otanta ei omalla kohdalla ole mitään satoja ratapäiviä, ja muutenkin on hyvin toiminut järjestelyt niden osalta. Jos on ryhmäjakoa haluttu niin aina sellainen on saatu.

Powered by EzPortal