Tänään

Aloittaja jarska, 09.02.12 - klo:08:13

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 2 Vieraat katselee tätä aihetta.

murmela

Lainaus käyttäjältä: murmela - 04.06.14 - klo:15:53
Lainaus käyttäjältä: Nitrous - 04.06.14 - klo:15:46
Lainaus käyttäjältä: T1mppa - 04.06.14 - klo:10:59
Lainaus käyttäjältä: Nitrous - 04.06.14 - klo:08:15
Ja eilen tapeltu shifteri taas toimintakuntoon ja tänään pitäs katsastaa kaverilta motoparkkia varten lainattu kärry (joka on näköjään kattoon asti täynnä tavaraa).

Tuohan kuulostaa pelkältä iloiselta harrastamiselta. Kai osasit kuvitella kaiken tuon, kun harrastuksen vuosia sitten aloitit? :D

Täytyy myöntää, että itse kuvittelin vaan meneväni radalle ja ajavani kovaa. Ehkä välillä tankata pyörää ja miestä. Totuus on hieman poikkeava tuosta kuvitelmasta.

Arvatkaahan v*ttu kaks kertaa menikö tuo kärry leimalta läpi? Kevyt logistiikkasäätö ollu tässä iltapäivän verran päällä. Sisältää N+1 puhelua, 2 varattua ja peruttua vuokrakärryä ja teltan uudeelleensijoitus. On tää hieno laji...ja kaikki vaan siks, että pääsen lauantaina vetämään possujunaa s**tana. :D

Motorsporttia! Ass best ass it gets!

Itselläni on hyvä päivä: Löysin 20L pönikän Mustaa Kultaa harrastajaystävälliseen; 85,65 euroa, hintaan! jibii_gif

Ja putki jatkuu. Tänään perinteinen "no kai se on pakko ruveta ruuvaamaan ku huomenna pitäis ajaa". MUT! Kaikki menee iha sukkana putkeen.  :o On se vaan kiva tehä hommia kun on kunnon kalut millä tehdä. <3

...ja kasvavalla kauhulla odotan millon koko paska taas räjähtää infernaalisesti tuulettimeen. Hommalla kun on taipumus pysyä balanssissa, vaikka väkisin.
Jarrut paskana, paha hidastaa.

app

06.06.14 - klo:12:05 #3076 Viimeisin muokkaus: 06.06.14 - klo:12:12 käyttäjältä app
Laitetaan nyt tännekkin: Koeajoin tämän eilen illan suussa. Samalta se tutui kun edellinen oma 36 v. sitten. Loistoyksilö, ja omistaja jolla kolme näitä, kuten tusina muita 70-luvun Kawoja, päätti luopua tästä, ja nyt on sitten mullakin kilvellinen pyörä  jibii_gif.
Aivan loitokunnossa; Kampiakseli ja vaihdeakselit laakeroitu viime talvena, ja moottori muutenkin tip top. Porattu toiseen ylikokoon, ja viis kertaa voi porata yht. Runko myös maalattu viime talvena, ja maalipinta kuin uudessa. Kromatut tehoputken tuli kauppaan mukaan. Museorekisteröity.
Kauan jouduin tätä metsästämään, ja siihen työmäärään nähden, minkä Kawamies viimeisen päälle Jarmo Halonen on tähän pyörään tehnyt, hinta x xxx €  oli todella kohtuullinen.
Ajettavuus kuten muistinkin yllättävän hyvä. Kevyt pyörä taittui kivasti mutkiin, eikä voblannut tippaakan mutkatiellä, jossa ajelin pari kymmentä kilometriä toisen samanlaisen, kullan värisen perässä.

Edit: meinas toi kilpi unohtua  :D

Nitrous

Tänään tuli todettua, että paluuvaimennus täysin kiinni takaiskari ei toimi aivan optimaalisesti.
Kaikki ajotekniikkaan liittyvät kirjoitukseni ovat vain omia mielipiteitäni ja jokainen kokeilee niitä omalla vastuullaan. Se mikä toimii minulle, ei välttämättä toimi muille.
https://www.facebook.com/EsaTirkkonenNo7

Cat

Notta v***u. Tänään sovin viiden viikon kesälomasta ja suunnittelin sitä.. ahvenistolle aion mennä ja aloin muisteleen ensimmäistä ratapäivääni, joka tapahtui ahveniston vapailla keskiviikkona. Myöhästyin vielä torstaina töistä ja työkaverit oli varmoja, että se on entinen kaveri se.

Mutta, muistan kun juttelin siellä sellasen bemari ukon kanssa, neuvoi vähän jarrunkäyttöä. Ajeli hetken perässä ja sano, että ajatpas hyvin jos ekaa kertaa oot. Lupas näyttää linjoja kun törmätään seuraavan kerran.. Tänäänkun muistelin sitä pyörää ja ukkoo, googletin. v***u, sehän oli Korpiaho. Tarvii niitä linjoja mennä kyselemään..

Mutta kuka oli se sinisella kilvellisellä R6R joka meinas lipata ykkösmutkan öljyyn, joka tuli jostain autosta, sitä en vielä keksi :)


Tähähähä nyt on racedac asennettu, murmela huomenna pistän sun hermot koville.

murmela

Lainaus käyttäjältä: Cat - 06.06.14 - klo:22:47
Tähähähä nyt on racedac asennettu, murmela huomenna pistän sun hermot koville.
Juniori, sulla on aika suuret luulot itestäs. hihi1
Jarrut paskana, paha hidastaa.

murmela

Jarrut paskana, paha hidastaa.


Vuorela

Lainaus käyttäjältä: Vuorela - 03.06.14 - klo:09:32
Lainaus käyttäjältä: Vuorela - 24.05.14 - klo:20:01
On tuo Dunlop 4902 ihme kumi. Nyt reilu sata kierrosta Alastarossa näitä vauhteja ja edelleen pitää ja toimii. Toiminut vähän alle 10 asteessa ja 30 asteessa.

Samalla renkaalla nyt lisäksi 80 kierrosta kemoraa ja vielä olis pintaa jäljellä. Paras pito on jo käytetty, mutta ei tuo vielä liian liukas ole. Vauhtia oli toki vain matalan 14 tasolle.

Noin muuten kemoralla ajaminen oli aika hakusessa. Samana päivänä optimin ja todellisen eroa yli 3s ilman datahäiriöitä tai isompia ohitusmääriä.

Noniin, tänään päästettiin tämä kumi eläkehommiin ja murmela saa ajaa uloimmat reunatkin loppuun. Itselle kertyi 120 kierrosta Alastaroa 1:24-1:25 vauhteja, 80 kierrosta Kemoraa 1:14-1:15 aikoja ja tänään vielä 20 kierrosta Motoparkkia 1:34-1:35 kyytiä. Lopussa alkoi jo luistamaan sen verran että vaihdoin pois. Viimeinen kierros oli kuitenkin vielä 1:34.1.

Vuorela

Edelliseen liittyen, onkos kellään kokemusta Dunlopin uudesta medium-softista? Seos taitaa olla 4998.

app

Lainaus käyttäjältä: Vuorela - 07.06.14 - klo:19:33
Edelliseen liittyen, onkos kellään kokemusta Dunlopin uudesta medium-softista? Seos taitaa olla 4998.

Tuossa on 1 4998, jota kokeilen nyt viikolla kemorassa. Ei mitään hajua vielä miten kestää, mutta uskoakseni murto-osan 4902:sta. Jos 50 kierrosta menis siellä. Koitan päästä keskiviikoksi tai torstaiksi radalle. Ajan sillä alusta asti päivän setit, ja kerron sitten miten meni, ja miltä kumi näyttää.

Mikko K.

Ensi treeneihin huollan pyörän etukäteen.. jessus mitä sohlaamista tuollaisen puolikuntoisen katiskan kanssa.

Jaria

08.06.14 - klo:23:09 #3086 Viimeisin muokkaus: 08.06.14 - klo:23:13 käyttäjältä Jaria
Meni suht reisille tuo kesän eka alastaron päivä. Kaikki valmiina, pyörä huollettuna, 1,5h renkaat lämppäreissä -> suoraan radalle ja palmasin jälkeisessä nopeessa vasurissa takanen alta ja ukko kumoon. Pyörää en saanu enää parsittua kasaan....

Takana tullut sai tuon kaadon nauhalle, joten odottelen sitä analysoitavaksi...

pienisopoapina

Lainaus käyttäjältä: Jaria - 08.06.14 - klo:23:09
 Pyörää en saanu enää parsittua kasaan....
No voihan perskele. Vastahankitun Aprilianko kippasit? Paska tuuri.
www.pienisopoapina.com
ycc 530 scc 530

Jaria

Lainaus käyttäjältä: pienisopoapina - 08.06.14 - klo:23:14
Lainaus käyttäjältä: Jaria - 08.06.14 - klo:23:09
Pyörää en saanu enää parsittua kasaan....
No voihan perskele. Vastahankitun Aprilianko kippasit? Paska tuuri.

Senpä juuri :( Harmillista on, että tuli pieni kammo noita sliksejä kohtaan kun ei varottanu tasan yhtään ja tosiaan eka kaato moottoripyörällä koskaan. Ens sunnuntaina uusiks sitten paremmalla onnella, tuoreemmilla renkailla ja tuplatsekatuilla paineilla...

Vuorela

Videosarjassa Murmelan ohituksia episodi 2: Lätäkkö.
https://www.youtube.com/watch?v=KQyhbSLpcxg

Oonkohan joskus johonkin kirjoittanut ajavani ekan kierroksen rauhallisesti jolloin katsotaan radan kunto ja pyörän toiminta. No, tänään oli sitten tämmönen päivän eka kierros.

Powered by EzPortal