Tänään

Aloittaja jarska, 09.02.12 - klo:08:13

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 2 Vieraat katselee tätä aihetta.

tonde8

No hitto kun olis kiva ajaa kilpaa !  Oliko sinne ees kymmentä ilmottautunu ? 😁

PrivateeR

09.07.19 - klo:23:31 #5656 Viimeisin muokkaus: 09.07.19 - klo:23:33 käyttäjältä PrivateeR
Lainaus käyttäjältä: tonde8 - 09.07.19 - klo:18:00Joo kyl siin pääsee jonnekkin ratapäivä vauhtiin varmaan. Ja mikäs siel on sellanen vauhti että ei ihan kasvojaan menetä 🤔
Mut joo josntulee mieleen jotain pikkujuttuja niin niitä nyt kaipaisin !
No sillä 35 kierroksen praccyllä pääsin 1:10.5 jolla ois oltu Lauantain SM-kisassa overall sijalla 8-9 ja B-sarjassa P3 .... iha ok ratapäivä vauhti kai.....
Ja mainittakoon että kierroksella 38 sheivasin vielä puoli sekuntia pois vikassa mutkassa, mutta sit lasahti vaihdelaatikko just ku pääsin jyvälle hommasta...
www.facebook.com/jonikb
www.facebook.com/HierojaJoni

Every man dies. Not every man really lives.

Jone

http://www.auto24ring.ee/track-info/noise-regulation

Joo moro. v***u mitä paskaa.  murmispalm

Tonnarilla 108db @ 7000rpm
Kusiainen 108db @ 8500rpm

Sekä 113db ohiajomelu mittaus.

PrivateeR

Lainaus käyttäjältä: Jone - 11.07.19 - klo:22:36
http://www.auto24ring.ee/track-info/noise-regulation

Joo moro. v***u mitä paskaa.  murmispalm

Tonnarilla 108db @ 7000rpm
Kusiainen 108db @ 8500rpm

Sekä 113db ohiajomelu mittaus.
Siis anteeksi mitä???? KISOISSA meluraja??? Ja mä luulin että Motoparkin melupelleily on pelleilyä :D
www.facebook.com/jonikb
www.facebook.com/HierojaJoni

Every man dies. Not every man really lives.

m1kk0

RR säännöissä on ilmoitettu ääniraja 107db :) harvemmin meluja mittaillaan jos ei ihan mahottomasti möykkää

santerik

Jostakin syystä ei internetin käyttö luonnaa enkä löydä tietoa mitä muuta ajetaan Estorilissa lokakuun 19.-20. kuin sivarit.

Tietäiskö joku kertoa?

Jone

https://i.imgur.com/1hKP9Wu.jpg

Tommosta rakkulaa ~4 kierroksen jälkeen jo Metzelerin K2 180/60 takasessa, joka paistosaumassa ja kulutusmerkissä. Ja Duell:n vastaus aiheeseen:

"Kuvan perusteella näyttää olevan ihan "normaalia kulumista", pikkasen ylilämpöä jos/kun radan pinta/ilmanpaine/Jousitus yms. vaikuttavat seikat aiheuttaa."

Yritin sitte ite vielä vähä laskea painetta jos tasoittuis, mutta lämpö repes sitten oikea kylki.

Melkein jo kiukuttaa.

santerik

Copy-paste Kostamon facesta. Voisin kuvitella, että tästä ei kotona kehuta :D

Ei mikä tahansa lasileuka:

Kisa päivä ohitse. Ensimmäisessä kisassa kova kaatuminen kärjestä. Eikun ambulanssilla sairaalaan ja mangeettiin. Sen jälkeen ei ollut aikaa jäädä pötköttelemään vaan classinen karkaaminen sairaalasta ja eikun kalsarit jalassa kadulle. Peikku pystyyn ja liftaamalla takaisin radalle.

Kerkesin juuri toiseen lähtöön missä hienoa kisaa Didierin kanssa. Maaliviivalla meni Didi ohitse ja sijoitus P3.

Nyt Suomeen parantelemaan käsi ja lantio kondikseen. 👌

Chimay weekend is over.
Race 1: Big crash. In hospital was checked with mangall images.

Race 2. Podium 3 🤪

📸 Neidhardt - Foto

murmela

Alkaa oleen (vintage) TekniikkaPorno kyl aika kohillaan:

https://www.youtube.com/watch?v=jCUIKo9xsGE
Jarrut paskana, paha hidastaa.

m1kk0

Onko tietoo mitä aikaa kallio racingin kuskit ajeli alastarolla?

Lightyear

Vinales ajeli 16-17 aikoja ja Herrera 17-18. Kauheeta kyytiä heti ensimmäisestä kierroksesta lähtien, vaikka eivät ole ennen ajelleet Alastaron radalla. 

Sippe

23.08.19 - klo:22:43 #5666 Viimeisin muokkaus: 23.08.19 - klo:23:47 käyttäjältä Sippe
Parina päivänä ährätty mopon kimpussa. Uudet renkaat alle, saastehässäkät poistettu. Ratakatteiden asennus vaiheessa, yläkate meni nätisti mutta alakate ei meinaa istua yhteen vaan vaatii pientä pänniä eikä siltikään hyvin. Noissa siis merkattu reiän paikat, pitää tutkia josko alakatteen reuna joka "nojaa" ö.lauhduttimen alareunaan olisi jotenkin viturallaan yläkatteessa ei mahdottomasti pelivaraa. Sit olisi vielä pyrstö, jalkatappisarja, öljyjen vaihto. Remppa into onkin sitten tyydytetty pitkäksi aikaa. uskomaton kasa pientä silppua noista alkuperäisistä katteista.
https://www.motoxpricambi.com/en/racing-fairing-bodywork-painted/11776-painted-race-fairings-yamaha-r1-2015-2019-mxpcrv11776.html tuollaiset katteet kyseessä.

Sippe

Projekti jatkuu, pp-tuningin jalkatappisarja asennettu, ölpät vaihdettu. Jostain syystä öljyt ei paljoa vaihda väriä, samoissa kilometreissä kaikkien aiempien on olleet paljon likaisemmat. Voisko blibberi vähentää likaantumista, kytkimestä se paska kait on pääosin. Katteiden asennus jatkuu. Nyt sain ylä- ja alakatteen istumaan yhteen siedettävästi. Nyt yläkatteen 2 olennaisinta kiinnityspistettä jää noin 10mm liian eteen. Koska ne ovat upotettu ei ole hirveästi vaihtoehtoja. Joko yläkate on vähän väärin mitoitettu tai sitten ilmanotossa oleva kanavan pätkä vaatii pientä työstöä. Harmi että vasta nyt heräsi epäilys että tuo kalikka voisi olla syynä, helppo kokeilla ilman sitä. No seuraavaksi istuinosa, ihmetellään tuota lopuksi. Ellei muu auta niin tehtävä pienet palat vaikka alumiinista joilla saan rungon kiinnityspisteet oikein.

Sippe

25.08.19 - klo:17:27 #5668 Viimeisin muokkaus: 25.08.19 - klo:19:52 käyttäjältä Sippe
No niin homma saatu päätökseen. Pientä viimeistelyä vaille, akun kiinnitys paremmin, pari reikää alakatteeseen pikakiinnikkeitä varten, pari vaihdetaan tod.näk. pulttikiinnityseen. Yläkate jonka pultinreiät pistivät hanttiin ilmeisesti tajusi oman etunsa ja tänään ne pultit meni paikoilleen ilman isompaa taistelua. Istuinosa tarjosi pienen älytehtävän ennen kuin sen sai pujotettua paikalleen. Siinä osui kyllä millilleen kiinnityspisteet. Tankkiin gripit vielä jostain, istuinosa näyttää pikkuisen oudolta, jos ei hyvä niin liimattavalle ohuelle istuinmateriaalille olisi tarvetta. Tuossa vielä walk around moposta.
https://youtu.be/JXTwmlMDw-w

Twini

Tänään pyörä laitettu valmiiksi radalle, ajokamat rasvattu ja testattu päälle. Pyörä takas rekisteriin ajoneuvoverokapinan jäljiltä ja liikennevakuutus voimaan kuukaudeks 60 eurolla. Pyörässä 5 vuotta sitten asennettu uusi keula ja radiaalijarrut, huollettu öhlins takana. Ajokilometrejä sen jälkeen ehkä 2. Kuskilla kilometrejä 7 vuoden aikana 1 päivä enduroa, 1 päivä HD:lla.

Mitähän tästä tulee.. Varmaan vaan vesisade 

Powered by EzPortal