Kemora vapaat/varattavissa

Aloittaja jarska, 11.09.12 - klo:07:59

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

aapolas

Voi jösses että oli kiva päästä naatiskeleen. Nauroin kypärän sisällä koko ajan. Ratakin oli hyvässä kunnossa. Kiva nähdä muita hirmuja kans. Miten hitossa tässä malttaa oottaa ens kesään asti?

juice09

Kyllä kannatti vetää hiacella 260 km kemoralle, sai pari tuntia ajaa endurancea. Voi sitä näköjään ajaa vielä syyskuussakin ja vielä hyvässä seurassa.

jarska

Aamulla näytti aika epätoivoselle, pirun kylmä tuuli ja rata märkä, mut päivää kohden rupes aurinko paistaan ja kuivui nopsasti.
Mukavaa oli taas ajella hyvässä seurassa, olikohan se tälle kaudelle tässä...?
Voimakomentaja pelas hienosti ja killerikin sai kyytiä kun pojat moitti ääniä, nyt murisee matalalta ja kovaa. tongue_2

rranta

Vähän pääsi kuitenki eilen ajamaan. Oli mukava päivä kyllä. Kausi laitettiin mun osalta pakettiin ja pyörä työnnetään nyt tuonne talavisäilöön. Nyt pittää alakaa purkamaan, huoltamaan ja suunnittelemaan uusia juttuja. Toiset katteet, keulakitti ja kaikkia mitä talaven nopiaksi kulumiseksi keksiikään. Kiitokset kaikille, palijon on apua saanu monelta suunnalta. On välisä ollu ajo hukasa, niin jopa on löytyny vetäjää ja kommenttia suhteesa ajoasentoon ja linijoihin ym. Kiitoksia tosi palijon kaikille. Ens kesänä jatkuu. Sama pitkätukkahippi heikkopeikko käy kyselemäsä omituisuuksia. Äläkää antako häiritä. Ens kesänä otetaan enemmän koulutuksia ym ajoapuja. Toivottavasti ajopäiviäki tulis  enemmän ja tasasemmin.

M1uQ

Lainaus käyttäjältä: rranta - 21.09.12 - klo:08:07
Vähän pääsi kuitenki eilen ajamaan. Oli mukava päivä kyllä. Kausi laitettiin mun osalta pakettiin ja pyörä työnnetään nyt tuonne talavisäilöön. Nyt pittää alakaa purkamaan, huoltamaan ja suunnittelemaan uusia juttuja. Toiset katteet, keulakitti ja kaikkia mitä talaven nopiaksi kulumiseksi keksiikään. Kiitokset kaikille, palijon on apua saanu monelta suunnalta. On välisä ollu ajo hukasa, niin jopa on löytyny vetäjää ja kommenttia suhteesa ajoasentoon ja linijoihin ym. Kiitoksia tosi palijon kaikille. Ens kesänä jatkuu. Sama pitkätukkahippi heikkopeikko käy kyselemäsä omituisuuksia. Äläkää antako häiritä. Ens kesänä otetaan enemmän koulutuksia ym ajoapuja. Toivottavasti ajopäiviäki tulis  enemmän ja tasasemmin.
Sydäntalvella tukka nutturalle ja jotku pikkujoulut sitte foorumilaisten kesken. Pitää jonku väkevämmän tuota jarskaa potkia persuuksille tästä asiasta.

jarska

Lainaus käyttäjältä: M1uQ - 28.09.12 - klo:22:19
Sydäntalvella tukka nutturalle ja jotku pikkujoulut sitte foorumilaisten kesken. Pitää jonku väkevämmän tuota jarskaa potkia persuuksille tästä asiasta.

Älä ole olleskaan huolissasi, jotain tämän suuntaista on kehitteillä. ;)

Powered by EzPortal