VARASTETTU! Vesa Kallion KTM RC8R

Aloittaja Kallio Racing, 01.10.12 - klo:21:38

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Kallio Racing


Vesa Kallion KTM RC8R -kilpamoottoripyörä varastettiin viikonlopun aikana Valkeakoskelta.

Pyörä on kuvan mukainen: valkoiset katteet, Akrapovicin putkisto, edessä musta vanne ja takana oranssi vanne.

Ilmoitathan havainnoistasi poliisille tai meille, jos näet pyörää tai osia kaupiteltavan jossain. Kiitos!


http://www.kallioracing.com/update/blog/bpics/3884.jpg
Kallio Racing

Viestit: 13
Liittynyt: 21 Tammi 2011, 15:37
Ylös
www.kallioracing.com
www.facebook.com/kallioracing

SamiN

Luulisi tuota olevan vaikea kaupitella eteenpäin. Edes osina. Laitettu tiedoksi eteenpäin.
Allekirjoitus:
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBC-koodia.
Enintään 300; merkkiä, jäljellä: 204

app

Laitetaan tietoa jakeluun. Jos on suomessa, on toivoa löytyäkin.

rranta

Tuli vaan semmonen mieleen, että oispa ollu makia ku ois tuosa pyöräsä ollu semmonen gps siru jotta näkis misä se on. Me oltas lähetty foorumin porukalla hakemaan sitä takas. knuppel_2

poutis

Ei taitais pesismaila riittää kun naapurin pojilla on kalasnikovit ???
Ei taidolla vaan tuurilla
YCC#14
SBB#70

app

Lainaus käyttäjältä: poutis - 04.10.12 - klo:13:50
Ei taitais pesismaila riittää kun naapurin pojilla on kalasnikovit ???

Risulla kun vetelis perseelle, riittäis vamasti. Jos nyt varas voi itseään niinkin hienolla tittelillä kuin ammmattirikollinen tituleerata, tällaisten rottakeikkojen tekijät eivät niitä ole.
Ei niin sitten mitään maailman järkeä varastaa ihmisten henkilökohtaisia harrastusvälineitä/työkaluja. Myyntiarvokaan tuskin mitään, vaikka ulos maasa pytyis viemään. Näitä keikkoja tekee piripäät jotka on jo niin pohjalla, että repii kaiken irti mitä sattuvat hämärän tultua irti saamaan. Yleensä maastopyöriä pöllivät.

JiiPee66

 offtopic_1    Suomen löyhä, rikollisia paapova lainsäädäntö tekee itänaapurin "pojille" sangen houkuttelevaksi rikollisen toiminnan. jos jää kiinni, niin saa täyden ylläpidon valtion puolesta, jos ei jää kiinni niin saattaa tehdä pienen tilin?
Ulkomaalaisille vois säätää ekasta varkaudesta vaikka lopullisen karkoituksen Suomesta. Piste.

Jukka_R

Lainaus käyttäjältä: JiiPee66 - 04.10.12 - klo:15:47
Ulkomaalaisille vois säätää  vaikka lopullisen karkoituksen Suomesta. Piste.

Hieman modifioitu, mutta ei välttämättä aiheuttaisi kyynelvirtaa jos toteutuisi. Toisaalta ilman noita olisi munkin leipä kapeampi, mutta vähemmän tarvitsisi omaansa vartioida.

Se joka ei sopeudu tietyn porukan arvomaailmaan ja sääntöihin, tulee mielestäni äänestää ulos. Näin on tapahtunut muun muassa meidän ratapäivillä ja niitä ei hirveästi markkinoida itärajan yli. Se joka on ollut samaan aikaan radalla yli viiden venäläisen kanssa, tietää mistä kirjoitan. Se joka ei, suosittelen kokeilemaan. Etukäteen suosittelen hankkimaan hyvät vakuutukset eikä testamenttikaan ole jälkipolvien kähinöitä välttääkseen mikään huono idea.

Monessa asiassa olen Wahlroosin kanssa eri mieltä tai ainakin pidän häntä ylimielisenä elitistisenä takinkääntäjänä, mutta siitä olen samaa mieltä, että mikäli rajat pidetään entistä avoimempina, tänne valuu hyvinvoinnin perässä (lasketaan tähän sitten vaikka mukavat vankikopit Pleikkareineen ja töllöineen versus etiopialaiset, venäläiset jne. putkat) erilaista onnenonkijaa ja samaan aikaan jaloillaan äänestävät ne joilla siihen on mahdollisuus. Lopputuloksena on hyvinvointivaltion katoaminen. Siinä ei auta paljoa Arhinmäen ja viherpunikkien narinat lisäverotuksesta kun ne joilla sitä massia on, katoavat hitoille ja sakka jää. Kaupunginosien osalta olen jo oman ääneni antanut ja jättänyt rikastuttajat ja spurgut pyörimään keskenään.

Toivottavasti pyörää ei koskaan löydy. Sen löytäminen voi olla yhtä hohdokas kokemus kuin Villissä Lännessä vaimonsa saaminen takaisin intiaaneilta muutaman vuoden lainan jälkeen.
Sähköpostina toimii jukka.relander(ät)pp.inet.fi

jarska

Lainaus käyttäjältä: Jukka_R - 04.10.12 - klo:20:40
Sen löytäminen voi olla yhtä hohdokas kokemus kuin Villissä Lännessä vaimonsa saaminen takaisin intiaaneilta muutaman vuoden lainan jälkeen.

Tarkoitat varmaankin kuuliaisena, ruskettuneena, nöyränä ja vähään tyytyvänä...täysin eri kieltä puhuvana, kuten ennenkin?

app

04.10.12 - klo:22:16 #9 Viimeisin muokkaus: 04.10.12 - klo:22:30 käyttäjältä app
Kauhia paikka kun meni nyt poliittiseksi tämä touhu. Ok, laitetaan vastavuoroisesti venäläistä aatelisverta kehiin. Tässä kuvassa meidän Jytyn, ynnä kolmen kokonaisen pentueen (eri äitikoirat) isä, Dorsdorf Hummer. Asuu Pietarissa, ja on voittanut kaksi kertaa peräkkäin wold winner-tittelin, Pariisissa 2011, ja Salzburgissa 2012. http://www.freewebs.com/kennelilopillerin/kpentuelitter.htm.
http://dorsdorf-hummer.narod.ru/salzb.html

ja tässä Hummerin poika Jyty, joka RRazastanut voitosta voittoon tähän asti myös http://www.freewebs.com/kennelilopillerin/

Hmmmm... epäilyttävästi KTM:n värinen tuo Jyty. (Anne kutsuu sitä Jymyksi).

Jukka_R

Lainaus käyttäjältä: app - 04.10.12 - klo:22:16
Asuu Pietarissa, ja on voittanut kaksi kertaa peräkkäin wold winner-tittelin, Pariisissa 2011, ja Salzburgissa 2012. http://www.freewebs.com/kennelilopillerin/kpentuelitter.htm.
http://dorsdorf-hummer.narod.ru/salzb.html

Samaa vikaa kuin mussa. Naamaa naantalina kun on vaipat vielä housussa, sen jälkeen naama norsunvitulla loppuelämän.

Sähköpostina toimii jukka.relander(ät)pp.inet.fi

rranta

 offtopic_1 Eikös se meillä miehilläkin jossain vaiheessa elämää ne vaipat tuu uuestaan housuun, joten älä Jukka luovuta se saattaa vängällä alakaa hymyilyttään vielä joskus.

Powered by EzPortal