Ratapäivät 2012

Aloittaja jarska, 30.09.12 - klo:11:38

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Montako päivää tuli käytyä radalla armon vuonna 2012?

0-5 päivää
12 (16%)
6-10 päivää
23 (30.7%)
11-20 päivää
27 (36%)
21-30 päivää
10 (13.3%)
31-40 päivää
2 (2.7%)
yli 40 päivää
1 (1.3%)

Äänestäjiä yhteensä: 75

jarska

Kausi paketissa, vaikka mieli teki vielä eilen lähteä Kemoralle, en uskaltanut ja mieluummin mopo ehjänä naftaliiniin.

Yritin ynnäillä omia ratapäiviä ja pääsin johki 25-27 päivään, voi olla hieman alle tai vähän yli.
Jokatapauksessa ihan riittävästi ja jos Luoja suo niin ens kaudella taas. airrev_1 bike_leaning

Streethawk

Taisi tulla kaikkiaan parit kisat mukaan lukien vain 9 ratapäivää. Sen kyllä huomasi ettei se ajo sitten kulkenut ollenkaan, kun vertaa viime vuoden reiluun 30 ratapäivään. Jos ei ole rahaa ajaa kunnolla, niin voi olla että ensi kaudella ei tule edes yhdeksää ratapäivää. Vähän turhaa touhua (nykyjään) käydä vaan muutama kerta fiilistelemässä.

jk0

Ennen kauden alkua asetin tavoitteeksi n. 20 ratapäivää ja kaikilla Suomen radoilla käymisen (ennen tätä kautta ratakokemusta 6 päivää). No, kumpikaan noista ei kyllä täyttyny kun lomat jäi taas pitämättä. Ratapäiviä tais kertyä 13 ja Botniaring jäi käymättä. Sentään kierrosajoissa pääsin sellasiin aikoihin mitä ennen kesää ajattelin, ens kesänä sit taas  airrev_1

qazwsx

15 taisi tulla tälle ekalle kesälle radalla.

slowrider

23 ratapäivää tuli näin eka kaudelle. Motopark jäi valitettavasti kokeilematta, mutta muuten pääsi joka radalla ajamaan. Jos ensi kesälle saisi vähän tasasemmin noita ajoja ettei tulisi usean viikon taukoja ajoon.

Cat

vaivaiset 6 kertaa tuli käytyä. 3x alastarolla, 2x kemoralla ja ahvenistolla kerran.

Mutta ens kesänä kun ei enää armeija sotke kuvioita niin uskoisin että meikäläinen tuolla radoilla pyörii..

app

Paha laskea päiviä, kun seassa on tusina sellaisia, joissa ajoin kymmenkunta tai ei yhtään kierrosta. Täysiä päiviä, joissa useita kokonaisia settejä lopulta ehkä reilu kymmenen. Kierroksia sain aivan liian vähän odotuksiin nähden, mutta (mitenköhän tämän nyt muotoisisi  ???) tehokasta oli harjoittelu..

Ajoni oli tietenkin erittäin seesteistä ja varmaa. Riskejä tällainen keski-iässä rata-ajon pariin tullut harrastaja ei enää luonnollisestikaan lähde ottamaan, vaan teemana on rauhallinen nautiskelu. Kaiken maailman reikäpäitä tuolla radoilla kuljeskeleekin. Joiku roti niille pitäis saada!!!  >:(

sakrile

Kymmenen ratapäivää/iltaa,kaikki alastarossa.Jospa ens kesänä uskaltautuis kauemmaksikin mp_rata.

Pete

Kymmenen ratapäivää kertyi kesän aikana ja noista Ahvenistolla puolet. Ekaa kertaa saman kesän aikana kaikilla viidellä radalla joten siihen voi olla tyytyväinen.  Muutoin voi olla tyytyväinen saldoon, mutta motoparkin keikka jäi vaan 5 kierroksen mittaiseksi. Aiempina kesinä ratapäiviä on tullut 4-7.

mako

noin 18 ratapäivää/iltaa tuli ajeltua alastaroa + 1 päivä botnialla .kemora ainut joka  vieläkin korkkaamatta. mp tuen kausikortti oli ,mut ei onnistunut enempää ku 8 heidän päivää.ihan en päässy kawalla tavoitteeseen ,mut parannusta tuli 1.7 sekkaa alastarolla. ny o kawa myyty ja ens kesänä hontalla kohti uusia haasteita .saas nähdä paljon tulee pataan vakio hondalla suht hyvä alustaiseen kawaan verrattuna .hondas vajaa 600km mittarissa uskaltaakohan sil edes ajaa ,ku kawaa ei tarttenu paljo säälii ,se vaan heitti selästä sit ku tuli käskytettyy liikaa  :-*

pekkaärrä

Kauden saldoksi jää 11 kertaa radalla, pääosin Alastarolla (6) ja Ahvenistolla (4).
Botniaring jäi yhteen kertaan, etelärannikolta katsottuna se on kaukana.

Waille

30.09.12 - klo:17:25 #11 Viimeisin muokkaus: 30.09.12 - klo:17:34 käyttäjältä Waille
Ennen kauden alkua laitoin tavotteksi vähintään kymmenen ratapäivää, kun edellisellä kaudella oli saldoksi tullut 12. Tavoite jäi kuitenkin saavuttamatta ja kauden 2012 saldoksi tuli kuus päivää, joista yks päivä Alastarolla ja viis Kemoralla. Syynä tähän oli se että olin päättänyt etten enää uskalla riskeerata alkuperäisiä katteita. Kun sitten vihdoin olin saanu kuitukatteet tilattua ja asennettua ja pääsin ensimmäistä kertaa radalle, elettiin jo heinäkuun loppupuoliskoa. Myös katukelvottoman mopon kuljettaminen pelipaikoille puutteellisella kuljetuskalustolla aiheutti omat haasteensa.

Vuorela

29 päivää, joista kolmas osa jäi ajomäärältään hyvin vähäisiksi, joko kelin (oma saamattomuus sateessa ajamiseen), teknisten ihmettelyiden tai oman terveyden tilan takia.

Kausi alkoi 27.4. Kemoralla ja päättyi 16.9. Alastaroon. Väliin mahtui pari pidempää taukoa ratailusta solisluun kuntoutuksen takia.

Tomppa

Tuli kalenteri selattua läpi ja 17 ratapäivää joissa ollut paikalla niistä kait 2 sellasia et en ajanu ollenkaan (satoi) lisäksi 2 kerhokisaa ja yksi YCC kisa.
Erikoista että toukokuussa 7 ratapäivää! Eli toukokuu 7, kesä 1, heinä 4 , elo 3, syys 2!

DrPaiN

5 kertaa, kerta jokaisella radalla...
DrPaiN & K1200S -08

Powered by EzPortal