SBK 2013

Aloittaja Lars, 15.02.13 - klo:16:07

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.


Turder

Erittäin hyvä kausiennakko Alan Cathcartilta: http://cyclenews.uberflip.com/i/110408/49

jarska

Just hokasin et ensimmäinen kisa onki jo sunnuntaina!
Nyt tuli aimo annos kevättä rintoihin ja aamuyöllä kyttään eurosporttia. airrev_1

Turder

Lainaus käyttäjältä: jarska - 21.02.13 - klo:11:07
Just hokasin et ensimmäinen kisa onki jo sunnuntaina!
Nyt tuli aimo annos kevättä rintoihin ja aamuyöllä kyttään eurosporttia. airrev_1

Jep, tässähän alkaa jo innostumaan. Lisäksi kun on aikaeron vuoksi aamuyöllä kisat niin ei ole mitkään wrestlingit tai ratsastuskisat sotkemassa lähetysaikoja.

Nitrous

Lainaus käyttäjältä: Juha_K - 19.02.13 - klo:22:40
Ihan hyvin kulkee Panikaaleppi, koska Checan aika on parempi kuin viime kaudella Rossin aika-ajossa ajama aika. Toki siellä on nyt uusi asfaltti, niin kai se vaikuttaa jonkun verran.

2012 Rossi 1'31.661
2013 Checa 1'31.059

2012 Stoner 1'29.623

Ei se huonosti ole jos nopealla radalla ei jää kuin 1,5 sekkaa MotoGP laitteesta. :D
Kaikki ajotekniikkaan liittyvät kirjoitukseni ovat vain omia mielipiteitäni ja jokainen kokeilee niitä omalla vastuullaan. Se mikä toimii minulle, ei välttämättä toimi muille.
https://www.facebook.com/EsaTirkkonenNo7

Turder

Johnny Rea selostaa miten ajetaan Phillip Islandilla:

http://www.youtube.com/watch?v=SH4dv38J0W0

Turder

Lainaus käyttäjältä: Raaseri - 19.02.13 - klo:16:05
Lainaus käyttäjältä: Juha_K - 19.02.13 - klo:15:52
Onko tossa Akran putkessa säädettävä läppä? Eikös katupeleissä se ole käytännössä vain melujen takia, vaikka sitä mainostetaan väännön optimoinnista alhaisilla kierroksilla?

Näyttäs siltä että olet oikeassa. Melut tai alavääntö ei pitäs olla kumpikaan SBK-kilpurissa ns must juttuja. Olisko niin että tuolla tehdään moottorijarrua tyyliin rekkojen pakokaasujarru, ettei tarvi kaikkea tehdä imupuolen virtauksia sekoittamalla? Tai ehkä se säästää mekaanikoiden ja VIP-vieraiden korvia lämpimäksi käyttämisen aikana.

Indyssä kysyin Asparin mekaanikoilta tästä (Aprilian CRT-pyörässäkin on samanlainen läppä putkistossa, kun se on kehitetty superbikesta) niin ne sano, että "better throttle response and midrange". Eivät kyllä melusta puhuneet mitään (oli tosin hieman kieliongelmia, että jotain voi jäädä sanomatta ja ymmärtämättä). Mutta lisäksi jostain luin myöhemmin, että sillä säädetään myös moottorijarrua.

Katupelissä tuo on ainakin melun ja ehkä myös ajettavuuden vuoksi. Sen toiminta on muuttunut ecu-päivitysten myötä: ennen oli aina auki kun pykälä päällä, vapaalla kiinni niin menee melutestistä läpi, nyt se on uudella ecusoftalla kiinni pienillä kierroksilla ja kaasunasennoilla riippumatta vaihteesta. Jotkut on myös spekuloineet apriliaforumilla, että vaikuttaa katupyörässä kulutukseen (kulutus kasvanut kun läppä poistettu tai lukittu auki asentoon).

rranta

22.02.13 - klo:07:18 #22 Viimeisin muokkaus: 22.02.13 - klo:07:21 käyttäjältä rranta
Fp1 vähän kuvaa ja tunnelman nostoa kohti kisaa. (muuten Biaggin tuoreessa haastattelussa arvio mestarista oli "jos pyörä on hyvä Checa ja MotoGPssä Jorge" löytyy juutuubista tuoki)
http://www.youtube.com/watch?v=lUXVOVJRg9c

Turder

22.02.13 - klo:10:39 #23 Viimeisin muokkaus: 22.02.13 - klo:10:53 käyttäjältä Turder
Siellä on jo aikoja ajettu tauluun. Ehkä kovin suoritus minusta oli Sam Lowes Supersporteissa: 1.32,5. About samoja aikoja 600:lla katulaillisilla renkailla mitä Loris Baz syötti Superbikella slickseillä bowdown_1

TurderPanigale paloina pitkin varikkoboxia  :)

Raaseri

Lainaus käyttäjältä: Turder - 22.02.13 - klo:11:53


Panigale paloina pitkin varikkoboxia  :)

Normaalia settien välistä pikkuhuoltoa...   :) Mun autotallissa on samassa jamassa yksi Panigalen edeltäjä.

Turder


Teemu Tanila

Tervehdys,

pitänee munkin heräillä horroksesta kun ekat wsbk kisat on viikonloppuna.

Olisko foorumin striimimaistereilla vinkkejä mistä saisi tällä hetkellä parhaiten kisat ruudulle? Viime vuonna oli käytössä se Eurosportin Playeri mutta en viitti hommata sitä enää, sen verran kuraa oli sen laatu. Kaapelikanavat töllöön on poissuljettu myös eli jonkinlainen verkon kautta toimiva systeemi olisi hakusessa. Oon tykännyt kuin hullu puurosta siitä MotoGP:n omasta systeemistä mutta Superbikelle en ole löytänyt vastaavaa.

Teemu

rranta

firstrow1.eu näyttää ainaki ohjelmatiedoissa lukevan Superbike Superpole. Katotaan nyt sitten näkyykö tuolta mitään. Klo 6.00 alkaa nettistream ohjelmatiedon mukaan.

rranta

näkyy, laatu ei hyvä, vaan näkkyy ja tunnelmaan pääsee...

Powered by EzPortal