Alpinestars

Aloittaja Janza, 08.07.13 - klo:14:59

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Janza

Kemora. Superstockin aika-ajo. Käväsin varikolla putsaamassa sämpylän kokoisen hyttysen visiiristä. Takasin radalle. 1.11.7 tähän mennessä. Surkee aika..pakko puskee.

Kahvilan mutka pyöreesti ja kova vauhti suoralle. Ykkösmutka onnistu hyvin. Kaasu pohjaan ja kyyryyn pleksin taakse. Kakkonen lähestyy..venytän hiukan ennen ku päästän kaasun. Taitto, polvi maahan..keula alta...

Hetken liu uin asfalttia ja pyöriminen alkoi. Tulin ilmeisesti hiekoille. Kypärä osu maahan 3 kertaa. Unohdin vetää kädet rintaan. Mietin että taittuko tarpeeks vai törmäänkö valliin.

Vauhti pysähtyi. Ilmat pihalla. Konttaan vallin viereen ja pian lippumies on vieressä. Aukasen visiirin ja vastaan huohottaen kysymyksiin kuten. Mikä päivä, missä olet, mitä tekemässä. Pyydän lippumiestä aukasemaan leukahihnan. Pian tuli ambulanssi ja mietin et, per**le, eihän tää ees sattunu. Ja miks olisikaan. Päällä oli alpinestarsin varusteet ja hjc:n rpha10+ kypärä, joka on nähtävillä Espoon allright outletissa.

Vauhtia gps:än mukaan, kun sivuttaiskiihtyvyys loppuu, oli 172kmh. Selvisin murtuneella peukalolla. Ei huono. :)

Tämä viesti saattaa sisältää tuotesijoittelua, mutta poiketen yleisistä mainoksista, tarkotan joka sanaa. Mulla on tuuria että päädyin noihin varusteisiin. :)

tamik87

Mua rupes nyt vähän pelottamaan... Kerrotko vähän mikä etunen sulla oli jne. Mulla ei oo varaa alpinestarsseihin  r.i.p_gif

Janza

Tein ajovirheen mitä ei mikään rengas olis paikannut. Taitoin jarru päällä radan poikki ja etunen irtosi "sian selästä" , joka on noin puolessa välissä radan leveyttä. Pointti oli, että varusteissa ei kannata säästää. Mulla oli lisänä puvun alla suojashortsiin ja rintapanssari jotka suojas iskuilta ja nahkapuku kesti liukumisen. Say no to gore-tex. :b

Puistolan

Siinähän sitä tuli lipulla oltua, kun heittäydyit! Aika komeet suorinvartaloin kärrynpyörät pari kertaa!! Hienoa kuulla ettei käyny pahemmin.. Näytti nimittäin,että nyt sattuuu..

eka kysymys muuten oli että mihin sattuu, vastaus oli: käsiin.

Janza

En muistanu tota ennen ku sanoit. Ei mulla ollu mitään käryä siinä pyörityksessä et missä mahtaa sijaita taivas, tai maa. Kaikille oon kyl kehunu et toimi lippumies hyvin. Lyhyet puheet ja peli poikki. Ja kiitos ku vapautit vähä hengitystä. Nyrjähti mulla nilkka ton peukalon lisäks. Johtunee niistä voimisteluliikkeistä. :)

M1uQ

Hieno homma että jäbä on kunnossa. Vielä kerkee ratallekki jossei mopo menny paaliin?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2


Janza

Juu, motoparkkii yritän comebackiä. Harmi et toi botniaring jää välistä. Kuitenki tänä vuonna kaikkein mielenkiintosin kisa olis ollu. Pyörä ei ehkä paljoo pyöriny. Etuhäkki, takahäkki, oikee klipari, äänenvaimennin, jalkatappisarjasta 1 osa. Katteet tietysti, mutta varalla oli yhet, ni pääsee kyl, kuhan saikku loppuu. :)Powered by EzPortal