RaceChrono datoille oma "DB"?

Aloittaja parjan_fin, 30.08.13 - klo:12:47

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

parjan_fin

Jep, eli tuli mieleen tuossa sellainen juttu, kun noita eri data vekottimia on ja eritasoisia kuskeja löytyy, niin miten olisi, jos vaikka sitten ihan anomuumina saisi laitettua eri radoilta käppyrät jakoon tai kerättäisiin eri vauhtisille ja 1000 vs 600 vekottimilta oma data tietokanta, mistä jokainen voisi latailla niitä ja tutkia omassa rauhassaan niitä?

Saisi tuolla tavalla melko helpolla vertailtua missä ne helpoimmat sekunnit ja kymmenykset itsellä lymyilee. Meinaan nuo printscreenit on ihan ok, mutta ei niihin omaa dataa päälle kovin simppelisti tyrkkää. Ja aika moni kun tuntuu ihmettelevän datoja eri softilla...

Vai onko tällainen mahdollisuus jo ja se on mennyt meikäläiseltä vaan ohi?
---------------------
Hauskuus alkaa kahdella pyörällä...

murmela

30.08.13 - klo:12:54 #1 Viimeisin muokkaus: 30.08.13 - klo:15:08 käyttäjältä murmela
Kysäisin Racechronon tekijältä, ja:
Android-versioon on talven aikana tulossa ominaisuus jossa voi käppyröitä vertailla kavereiden käppyröihin android-vehkeillä.
Ja sen jälkeen kun tuo ominaisuus toimii siinä android-versiossa, niin voisi olla mahdollista että serveri tarjoaisi rajapintaa noihin datoihin.
Eli siinä vaiheessa sitten vielä tarvis sen että joku innokas nörtti tekee palvelun/nettisivun josta kuskit voivat käydä millä tahansa nettiselaimella tekemässä noita vertailuita.

Ja tuossa yksi projekti joka toimii csv-datalla:
https://serious-racing.com/

Jarrut paskana, paha hidastaa.

paaton

Aika makean näköinen. Ja tosiaan, selain pohjainen tuo saisi olla.

slowrider

Nuo datat olisi kyllä mielenkiintoisia tutkittavia. Voisi näin tumpelokin vähän itsekseen opetella noiden lukemista/vertailua. Varsinkin kuussatkujen käppyrät kiinnostaisi.

jarska

Hmmmm, mielenkiintoista.
Serveritilaa saattas kyl löytyä lisää, mitäkä softia yms. tohon homman tarviis?

Powered by EzPortal