9.8.17 Kemora. Rata avoinna moottoripyörille.

Aloittaja Popeda, 08.08.17 - klo:21:22

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Popeda

Olisikko sattumoisin huomenna keskiviikkona ketään vetomiestä tulossa Kemoralle, joka vois vetää perässään pari näytösluonteista kiekkaa? Jos käy niin huonosti, että on kesän viimenen keikka, niin täytyy koittaa saada hyvä fiilis talteen bike_leaning
Sain kans maaniteltua yhden ekakertalaisen matkaan. Jospa sais sillekin kipinän tartutettua samalla friends_1

Popeda

Raportoidaan nyt ajankuluksi.
Neljältä iltapäivällä hyvässä säässä paikalle. Radalla yksi yksinäinen kiertäjä. Äkkiä lämppärit päälle, neljän tunnin lippu ja odottelemaan lämpeemistä ja kaveria.
Siinä odotellessa kertoilivat, että oli päässyt peura radalle aikaisemmin päivällä. Joku ilmeisesti ajanut aika läheltäkin sitä. Kuulemma oma kuvionsa saada se aitojen toiselle puolelle takaisin. Jäinkin pähkäilemään, onko osakasko voimassa, jos ajaa peurakolarin radalla confused_thinking
Siinä pähkäillessä alkoi, ylläty yllätys, sataa. Ja satoi maahan asti, kunnes loppui. Alkoi taas sama märän asvaltin tuijottaminen, mitä Botnialla muutama päivä sitten. Tuijotus kuivasikin rataa, kunnes taas satoi hieman lisää.. Lopulta meni ihan saa**na käämit ja väkisin radalle. Tietysti slicksi eturenkaana. Tuntui ihan jeesuksen hyvälle luukuttaa torvi auki katsomosuoraa. Ilmassa väreili ennätys. Mutkat taluttaen varovasti ja epämääräinen fiilis, että pitäiskö nuo renkaat sittenki. Kunnes kahvilanmutkassa suoliston toimintaa aktivoiva lipsautus ja vain tuuri pelasti lipoilta. Siitä sitten hiljakseen varikolle. Kello näyttikin, että ajoaikaa on 20min, renkaat kylmät ja rata liukas. Kamat autoon ja helvettiin.
Jos ei muuta, niin ei varmaan ikinä ole ollut näin kovat poltot päästä ajamaan. Kausi ei ole vielä taputeltu.

wbaum

Tuos katselin kalenteria jos ens viikolla olis kelejä niin kävis vähän testailee perjantaina ennen alastaroa tai sitten päiväreissu esim keskiviikkona. Näemmä tyhjää olis loppuviikosta.

Pitäis saada jokunen ukko lähtemään niin varmaan saatais auki rata.

Popeda

Oisin heti kyllä tulossa, jos ei olis työreissua Viroon ens viikolla. Sitä jo viikolla siirsin tuon eilisen käynnin takia. Sen jälkeen kyllä taas pitää mennä ajelemaan, jos vain ei talvi iske niskaan.
Kerkes jutella sen ratayhtiön kaverin kans siinä ummet ja lammet. On kuulemma käytännössä aina auki, jos ei ole tapahtumaa merkattu. Soittamalla toki varmistuu. Autoja ei kuulemma enään nykyisin paikalle ilmaannu, kuin yks tai kaks, jos niitäkään. Ja keskiviikot olikin vissiin tarkoitus pyhittää mopoille.

TommoKe

Mä voisin kyllä lähtee kemoraan ens viikolla, jos siä on mopopäivä.
- Mitä vanhemmaksi tulen, sitä vähemmän ymmärrän -

Wper

Mä kävin torstaina kemorassa, ja kolme peuraa piti kokousta 3-4mutkan välissä. 😀
Väitteleminen internetissä on kuin paraolympialaiset, vaikka voittaisit olet silti vammainen.

TommoKe

- Mitä vanhemmaksi tulen, sitä vähemmän ymmärrän -


wbaum

Sen verran kiinnostaa että forecaa selailtu silmä kovana tälle aamua ja pitää varmaan pomolle sanoa kans.

wbaum

Varmaan puolen päivän jälkeen siellä suunnassa.

raukkis


wbaum

16.08.17 - klo:23:03 #11 Viimeisin muokkaus: 16.08.17 - klo:23:06 käyttäjältä wbaum
Vähän pitkä päivä tuli töihin ku piti 11h pitkän lounastauon.

Kyllähän tuo oli ihan hauska käydä kuitenkin, vähän etovalta tuntui viimeinen setti painaa käytännössä autiolla radalla, yks mopo vielä oli varikolla, kun tottunu että on lippumiestä ja lanssia.

Ekaa kertaa pirellillä pitkään aikaan ja onhan sc2  ihan paska kumi reeniin, ei luista millään, mutta sitten lähtee äkkinäisesti kun lähtee, paskaa saa kaapia puvusta.

TommoKe

- Mitä vanhemmaksi tulen, sitä vähemmän ymmärrän -

Popeda

Ens viikolla voisin kans lähteä käymään

pienisopoapina

Löytyskö tämän viikon keskiviikolle 23.8 kavereita Kemoraan ?
www.pienisopoapina.com
ycc 530 scc 530

Powered by EzPortal