Mikä kypärä

Aloittaja pienisopoapina, 16.06.12 - klo:17:46

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Maikko

Pitääpä tutustua tuohon Shoeihiin, kiitti. Muitakin hyvän näköalueen omaavia kypäriä voi heittää.

Eikös tuossa kypärän pitämisessä "takaraivolla" joudu pitämään kaulahihnaa hieman löysällä jotta sen saa siihen asentoon. Voi olla kypäräkohtainen juttukin, mutta nykyisellä potalla näin joudun tekemään. Totta kuitenkin on että noin ne isot pojat tuntuu kuitenkin niitä pitävän MotoGP:ssä ja kyllä niillä varmaan hihnat kireällä on :). Kiitti vinkistä.

Toki kypärään pitää sitten vielä tussilla värittää Rossin keltaista että saa ajoasennon oikeasti korjattua :D

tonibergholm

HJC RPHA 10 tai uudempi plus malli. Plussan visiirit käy tuohon vanhempaan 10 malliin ja niissä pinlockin sauma menee näkökentästä pois. Radalla mukava juttu tuo... :) Kypärä on miellyttävä päässä (kuivaa nopeaan), kevyt ja helppo puhdistaa. Myös viisirien vaihto on nopeaa ja visiirit halpoja.

PP007

X-Lite 802+marsun joku malli..wanha

Juha_K

29.12.13 - klo:09:36 #63 Viimeisin muokkaus: 29.12.13 - klo:10:07 käyttäjältä Juha_K
Lainaus käyttäjältä: PP007 - 29.12.13 - klo:08:59
X-Lite 802
+1
X-Litessä on pykälää parempi näkyvyys kuin Arai RX7 mallissa. Voi olla, että RX7 GP mallissa on jo isompi aukko.
K5 1000

Perus ECU flashaus onnistuu GSX-R K5-L1 1000 ja K6-L5 600/750

wbaum

Tilailin stormilta x-lite x802... Josko tuo em. näkemisongelma paranisi schuberthiin nähden. Hintakin varsin passeli 300e pintaan. Vähän tottumista tuohon kun turvalle ei oo niin paljon tilaa.

Juha_K

Juttua Arai kypäristä. http://www.motorcycle-usa.com/320/18453/Motorcycle-Article/How-Arai-Makes-Motorcycle-Helmets.aspx

Myths Busted

Helmets are surrounded by myths that cloud ownership, and rules that have been around for longer than helmets themselves. Here are some of the bigger ones the Arai team were happy to shed light on.

Dropping my helmet will ruin it.
This is, according to Arai, simply not true of its products (and I assume any other good quality helmet). Dropping a helmet from your handlebar, or any other similar height may damage the paint and add some scratches, but real damage will not occur.

You can only use a helmet for three years.
In Britain it was once a national rule that a helmet may not be more than three years old as it would no longer do the job. Arai says 10 years for its helmets is a realistic time-frame for a helmet, providing you haven't been playing head tennis with the ground.

Painting your helmet will ruin it... Again, not true. If you choose to use a plastic helmet, then you may well have an issue, but the materials used to make any Arai helmet are unaffected by custom painting.
K5 1000

Perus ECU flashaus onnistuu GSX-R K5-L1 1000 ja K6-L5 600/750

Fasu

Ei näistä tiedä kuin kaupassa sovittamalla. Visiirinaukko tulisi olla ylhäältä niin avara, että kumartuneena näkee vielä eteensä. Samoin sivusuunnassa sektoria saisi olla yli 180 astetta. Markkinoilla on malleja, jotka sopivat tourinkiin ja näkyvyys samaa luokkaa kuin postiluukusta.
VV

MarkoL

Uuden potan hommasin, nyt Shoei x-spirit 2.
Sisuksen muoto hyvin samanlainen kuin Arain contour, ainut ero jonka huomasin että vähän tiukempi niska-leuka linjalta kuin arai.
HJC:n kypärä lähelle sama kuin arai,mut jokseenkin väljempi alaosalta.
Ja HJC:n hiilikuituversio natis ihan mielettömästi kun liikutteli päässä.En tiedä natiseeko muutkin hiilikuitukypärät,-tuskin.Voi olla yksilövika.
Vastaava HJC tavisversiona oli hiljainen natinoiltaan...
Elämä on, sarja sattumia matkalla manalaan.
-Komisaario Jansson-

pienisopoapina

Lainaus käyttäjältä: pienisopoapina - 16.06.12 - klo:17:46Sattuisko jollakulla olemaan kokemusta sekä Shoeista että Marushinista, onko ne suurinpiirtein samankokoisia/muotoisia ?

Vastaan itselleni. Hommasin tuon Sweepin GTX:n, jonka sanotaan olevan Marushiinin jälkeläinen. S koon Sweeppi vastaa S koon Shoeita, ainakin mun päässä. Sweep istui hyvin päähän ja oli keveän tuntoinen. Ennustan kierrosaikaan parannusta.
www.pienisopoapina.com
ycc 530 scc 530

MarkoL

Lainaus käyttäjältä: pienisopoapina - 09.10.14 - klo:11:14
Lainaus käyttäjältä: pienisopoapina - 16.06.12 - klo:17:46Sattuisko jollakulla olemaan kokemusta sekä Shoeista että Marushinista, onko ne suurinpiirtein samankokoisia/muotoisia ?

Vastaan itselleni. Hommasin tuon Sweepin GTX:n, jonka sanotaan olevan Marushiinin jälkeläinen. S koon Sweeppi vastaa S koon Shoeita, ainakin mun päässä. Sweep istui hyvin päähän ja oli keveän tuntoinen. Ennustan kierrosaikaan parannusta.Mitä tuo ostoksesi mahtoi painaa?
Elämä on, sarja sattumia matkalla manalaan.
-Komisaario Jansson-

kp

Muistaakseni paino sama kuin Marushin 999 RS  1100g  +/- 50g.

Damsku

10.10.14 - klo:10:46 #71 Viimeisin muokkaus: 10.10.14 - klo:12:34 käyttäjältä Damsku
Mullekki tuli postissa uus Sweeppi, ja ihan identtinen toi on Marushinin kanssa poislukien hieman erinäkönen leuan tuuletusaukko. Kypärässä jopa valmistajan mallitarra missä lukee 999RS.

(toi XL-kokoki on sen verran tiukka uutena että tätäki kirjotan kypärä päässä jotta muotoutuu mukavaks kevääseen mennessä)

Mikko K.

Hjc rhpa-10. Kohtuu hintanen, hyvä näkyvyys, ei huurru ja laajat säätömahdollisuudet. Tumma visiiri tulee kaupan päälle. Melusta en tiedä, kun tulpat on kuitenkin aina päässä.
Eka on tuhottu ja suojasi päätä hyvin.. aattelin tilata uuden.

slowrider

10.10.14 - klo:18:15 #73 Viimeisin muokkaus: 10.10.14 - klo:18:44 käyttäjältä slowrider
Tuo sweep/marushin ihan hyvä potta. Mulla ollut pari noita. Kaksi huonoa puolta tosin löytyy. Näkökenttä vähän rajattu ja niskatuen kanssa ei oikein toimi. Tämä tuli erään toisenkin kuskin kanssa puheeksi ja hänellä oli sama homma. Testeissähän tuo on erittäin hyvin pärjännyt. Ja kyllä itselläkin sai niin kovan tällin, että kuori hajosi, muttei päässä mitä vikaa vikaa vikaa  :D


Vuorela

Lainaus käyttäjältä: slowrider - 10.10.14 - klo:18:15
Tuo sweep/marushin ihan hyvä potta. Mulla ollut pari noita. Kaksi huonoa puolta tosin löytyy. Näkökenttä vähän rajattu ja niskatuen kanssa ei oikein toimi. Tämä tuli erään toisenkin kuskin kanssa puheeksi ja hänellä oli sama homma. Testeissähän tuo on erittäin hyvin pärjännyt. Ja kyllä itselläkin sai niin kovan tällin, että kuori hajosi, muttei päässä mitä vikaa vikaa vikaa  :DMites toi sulla rajoittaa niskatuen kanssa? Sama kypäriä itselläkin, mut ei ongelmia.

Powered by EzPortal