MotoGP 2012

Aloittaja T1mppa, 20.03.12 - klo:09:54

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Teemu Tanila

Mua kyllä harmittaa Stonerin poistuminen viivalta. Kaveri tosiaan rutisee hieman liikaa omaan makuun ja se toiseksi jääminen tuntuu olevan tosi kova paikka sille, sortuu sitten välillä sellaseen valitukseen.

Mutta miehen ajotapa on kohtuu viihdyttävää ja ehkä ainutlaatuistakin katseltavaa. Ihan siitä syystä miestä on pakko hieman fanittaa. Etenkin tapa jolla se vei Ducatia joissain kisoissa oli kyllä aivan käsittämätöntä.

Mutta elämä ja MotoGP:kin jatkuu. Kuten yleensäkin niin ei ne hommat yhteen mieheen kaadu. Rossin arvo koko sarjalle on tosin kyllä aikamoinen, saa nähdä miten MotoGP:n taloudelle käy kun Rossi siirtyy muualle.

Teemu

Raaseri

Tuosta ei voi olla eri mieltä. Stoner vie laitteita käsittämättömällä luotolla hyvänä päivänään. Jos niitä hyviä päiviä olisi ollut tasaisemmin ja rutinat pois + kaksintaisteluissa kovuutta, taistelisi kakkospaikasta omassa kuskilistassa.

Olin yllättynyt myös Rossin ilmoituksesta jatkaa useampi kausi. Tulee väkisin mieleen että onko mies maksettu hiipumaan pois, jottei jää liian isoa aukkoa? Tuskin sentään, mutta miten ihmeessa tuo jannu jaksaa kerätä itsensä edelleen taisteluihin? Ei kylläkään samalla intensiteetillä kuin ennen, mutta silti uskomaton jätkä. Eilinen ilmaisvideo motogp.comissa oli ihan kiva pätkä. Itellä vaikuttaa tietty kun olin kerran ko herran/tiimin vieraana ja olin ihan ihmeissäni miten hän otti koko viikonlopun huomioon jotain mr noboby kisakuskeja Suomesta.


Turder

Stonerhan valitteli parin viime kauden aikana, että kuskit kitisee liikaa mediassa toisten tekemisistä, ja itsekin kyllä siihen sortui. Se on totta, että viihdyttävin kuski peruskatsojalle Stoner ei ole, koska ajelee niitä paalulta voittoon kisoja, joista kisainssi tykkää.

Minusta Stoner on ollut kuitenkin aika johdonmukainen kommenttiensa suhteen ja myönsi, että lajista on tullut (ja enemmänkin on tulossa) sellainen, joka ei häntä enää kiinnosta. Siihen sitten päälle mestaruudet, perhetilanne, elämä reissun päällä jostain 14-vuotiaasta asti jne. niin eikähän ne perustelut tuosta löydy. Lisäksi hän sanoi nyt Le Mansissa, että halusi tehdä ilmoituksen ajoissa, jotta Hondallakin on aikaa etsiä toinen kuski (toki tuonkin olisi voinut ilmoittaa Hondalle kulissien takana privaatisti ja esim. julkinen ilmoitus myöhemmin).

Silti Stonerin merkityksen sarjalle huomasi karusti kun Rossi ajoi toiseksi. Kukaan ei puhunut enää Stonerin lähdöstä sen jälkeen kun sunnuntain kisa oli ohi.

Juha_K

Jaa, pitäiskö mopoon hankkia Brembon jarrut, kun ne ei ton enempää maksa. :-X

LainaaThe Monster Yamaha Tech 3 team has not purchased the latest equipment, but Crutchlow's team-mate Andrea Dovizioso has apparently chosen to pay for the brakes himself.

Crutchlow's mechanic Steve Blackburn (@steveblackburn1) estimates the cost at around €60,000 for the whole season

http://www.crash.net/motogp/news/180030/1/stoner_to_crutchlow_i_still_use_the_old_brakes.html
K5 1000

Perus ECU flashaus onnistuu GSX-R K5-L1 1000 ja K6-L5 600/750

Turder

Viikonloppuna Barcelonassa, tuossa esimakua vapaista harjoituksista:bike_leaning

app

Paras kuva mitä olen koskaan nähnyt. Kyynärpää kanttarissa, ja ei muutenkaan liiemmin pelivaraa missään kohtaa.

Turder

Hauska oli tänään aika-ajon pressissä kun Stoner nosti käsivarret pöydälle niin kyynärpää oli ihan kulunut bowdown_1

Lisäksi oli todella upeita super slowmotion pätkiä pitkin lähetystä. Niin ja Moto2:ssa, olikohan Espargarolla, lenteli kipinät kun kyynärpään titaanipala otti kanttariin kiinni.

Ei mennyt suomalaisilla ihan putkeen. Lähtöruudut parinkympin tienoilla >:(

Turder


nopea57

07.06.12 - klo:09:26 #83 Viimeisin muokkaus: 07.06.12 - klo:09:33 käyttäjältä nopea57
Aijajaiii...

Turder

^Tuostahan kisan tuomaristo antoi kisan jälkeen Marcille minuutin penaltin, jonka sitten FIM perui. Ihme säätöä.

Juha_K

12.06.12 - klo:12:05 #85 Viimeisin muokkaus: 12.06.12 - klo:12:09 käyttäjältä Juha
Jorge jatkaa Pianolla vielä pari kautta. Voisi luulla, että Dani jatkaa Hondalla, mutta kuka on toinen kuljettaja, näinköhän Rossi palaisi? Marquez saanee täyden tehdaspyörän, vaikkakin ajaa satelliitti teamissä.
K5 1000

Perus ECU flashaus onnistuu GSX-R K5-L1 1000 ja K6-L5 600/750

Turder

Lainaus käyttäjältä: Juha - 12.06.12 - klo:12:05
Jorge jatkaa Pianolla vielä pari kautta. Voisi luulla, että Dani jatkaa Hondalla, mutta kuka on toinen kuljettaja, näinköhän Rossi palaisi? Marquez saanee täyden tehdaspyörän, vaikkakin ajaa satelliitti teamissä.

Lorenzo oli nyt ensimmäinen katsottu kortti, joten mielenkiinto on lähinnä Hondalla. Siihen on tarjolla ainakin Pedrosa, Marquez ja Rossi. Pedrosankin soppari päättyy tähän kauteen. Repsol vaatii espanjalaisen kuskin, joten rookie-sääntö on nyt avain jatkospekulointiin. Jos sääntö kumotaan niin satavarmasti Marquez Repsolilla 2013. Pedrosa on nyt ollu vuosia mukana ja ei näytä olevan mestaruusmiehiä, joten Honda voi dumpata hänet, mutta Pedrosa on ollut koko uran Hondalla, ja sellaista ei unohdeta HRC:llä. Marquez on pidemmän aikavälin projekti, joten hän tuskin tuonee mestaruutta ainakaan heti. Rossi on sellainen kaksipiippuinen miekka, jos voittaisi Hondalla mestaruuden niin ihan jumala mutta jos feilaa, niin paha kasvojen menetys Hondalle, joka epätoivoisena palkkasi vanhan kuskin, joka vielä haukkui Hondaa. Muita vaihtoehtoja ei oikeastaan ole, koska en usko, että Honda lähtisi tuomaan jotain muuta "b-luokan" miestä tehdastalliin. Kyllä Repsol-pyörällä pitää ajaa mestaruudesta ja haastaa/voittaa Lorenzo ja Yamaha. Siihen ei kovin moni nyt pysty.

Mielenkiintoista....

Hese

Pedrosa signataan HRC:lle vuoden tai max. kahden sopparilla. Sillä välin Marquez laitetaan Hondan satelliittitalliin kasvamaan korkoa ja odottamaan Danin lopetuspäätöstä.

Rossin paluuseen HRC:lle en jaksa uskoa. Jos/kun Marquezia ei saada tehdastalliin, niin Bautista tai Bradl kiinnitetään vuoden sopparilla?

Reisi

Ei tarvii ennustajan lahjoja, jotta arvaisi, kuka ajaa HRC:llä ensi kaudella:
- MotoGP set to scrap rookie rule -

Turder

Niklas Ajo toiseen riviin Moto3 aika-ajoissa.

Kisathan on sitten Assenissa perinteisesti lauantaina.

Powered by EzPortal